NK Čelik
Re: NK Čelik
Eto ga, King potpisao na godinu i po
- BatistutA19
Eo ga King 18 mjeseci ,dobro doso King 
dobro pojacanje mislim da nismo pogresili ali eto vrijeme ce pokazati sve 
hoce li jos bit potpisa danas Eugen i Laudrup ili da gasimo mjesalicu motamo kablove 

Dosta za danasBatistutA19 je napisao/la: ↑27 sij 2026, 16:33 Eo ga King 18 mjeseci ,dobro doso Kingdobro pojacanje mislim da nismo pogresili ali eto vrijeme ce pokazati sve
hoce li jos bit potpisa danas Eugen i Laudrup ili da gasimo mjesalicu motamo kablove
![]()
-
prisonbreak
Cekamo kraj sedmice i jos jednog veznjaka, i sasvim solidna prica.
Samo da čestitam svima u klubu i oko kluba zadnjih nekoliko godina na ovom transferu. Jedan veliki ogromni korak 
Ja kažem ide potpis danas
Dobro došao jos jednom Kingić

Eh jos u ovih para dana da sarne veznjak jedan i imamo solidnu ekipu za proljeće ako jos sta izleti poslije kupa ne bi bilo loše jos jedan igrač ali otom potom
Dobro došao jos jednom Kingić
Eh jos u ovih para dana da sarne veznjak jedan i imamo solidnu ekipu za proljeće ako jos sta izleti poslije kupa ne bi bilo loše jos jedan igrač ali otom potom
Sta solidna, odlicna prica. Sa jos jednim veznjakom sigurno da cemo imati bolje ekipu na proljece. Josbtaj jedan veznjak, bolje nego sto sam ocekivao. I ove igrace sto mogu konkurisati u pl, potpisuju na godinu i po, racuna se i na to.prisonbreak je napisao/la: ↑27 sij 2026, 16:45 Cekamo kraj sedmice i jos jednog veznjaka, i sasvim solidna prica.
Nije solidna vec sasvim dobra prica mozda cak i odlicna. Otisao je Dino i Riki,Durmisa i Culova i ne racunam a dobili smo Jusica,Kinga,Sijamiju,golmana dobrog i Brunu i mozda Burekovica ako se spremiprisonbreak je napisao/la: ↑27 sij 2026, 16:45 Cekamo kraj sedmice i jos jednog veznjaka, i sasvim solidna prica.
Off topic: gledam sad nesto raspored na proljece i mi bismo 28. Marta trebali igrat protiv gorkog na Bilinom a 31. Marta ako se ne varam bi reprezentacija igrala protiv italije u slicaju da prodjemo vels. Dal ce se ta utakmica igrat 28 il ce bit pomjerena radi repke pitanje je, odrzavanje travnjaka i te gluposti, al daleko je marta
Dize se prasina
Javite mi kad potpise igrač na deficitarnoj veznoj poziciji da i ja mogu odahnuti
Ovaj King ima jako težak zadatak, izbaciti nekoga iz prvih 11 od Mašića, Šere ili Sijamije. Mozda bude povreda, mozda sa klupe donese prevagu, kartoni a možda i pokori sve ko zna. Neka mu je sa srećom.
A ja čekam i dalje valjda dočekam
Ovaj King ima jako težak zadatak, izbaciti nekoga iz prvih 11 od Mašića, Šere ili Sijamije. Mozda bude povreda, mozda sa klupe donese prevagu, kartoni a možda i pokori sve ko zna. Neka mu je sa srećom.
A ja čekam i dalje valjda dočekam
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Nista onda mogu lagano oko kafe se sprematEugen je napisao/la: ↑27 sij 2026, 16:44Dosta za danasBatistutA19 je napisao/la: ↑27 sij 2026, 16:33 Eo ga King 18 mjeseci ,dobro doso Kingdobro pojacanje mislim da nismo pogresili ali eto vrijeme ce pokazati sve
![]()
![]()
-
RubikovaKocka
Logično da se neće igrati i orati teren 3 dana prije potencijalne utakmice s Italijom.Crkvice88 je napisao/la: ↑27 sij 2026, 17:03 Off topic: gledam sad nesto raspored na proljece i mi bismo 28. Marta trebali igrat protiv gorkog na Bilinom a 31. Marta ako se ne varam bi reprezentacija igrala protiv italije u slicaju da prodjemo vels. Dal ce se ta utakmica igrat 28 il ce bit pomjerena radi repke pitanje je, odrzavanje travnjaka i te gluposti, al daleko je marta
-
PatrickBateman
Ide covjek na lijevo krilo glat.Avenija je napisao/la: ↑27 sij 2026, 17:06 Javite mi kad potpise igrač na deficitarnoj veznoj poziciji da i ja mogu odahnuti![]()
Ovaj King ima jako težak zadatak, izbaciti nekoga iz prvih 11 od Mašića, Šere ili Sijamije. Mozda bude povreda, mozda sa klupe donese prevagu, kartoni a možda i pokori sve ko zna. Neka mu je sa srećom.![]()
A ja čekam i dalje valjda dočekam![]()
Srce, čast i ponos!
Od-tik-takalo.
Odmorite, al nemojte previše odmarat
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"