NK Čelik
Re: NK Čelik
Sad kad nam Durmis u prvom kolu zabije na Bilinom
Kao sto je onda u Tuzli 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kako brat voli raspalit da pored svih obaveza refresujem forum ko levat vazdan
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Jel vrjeme danas za još jedan potpis 

Nećeš na forumu ništa saznat ne brini, samo klub i SportBC portal
Tik tak
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Barem saznam da cu nesto saznat
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Viber i notifikacije pratiti 
Samo Čelik zenički !!!
Samo da ne bude povreda kakvih i da sa avim raspolozivim snagama docekamo pitare. To je utakmica gdje igraci moraju dati 200 posto i dokazati se na vecem levelu. Idealna prilika da se stave u izlog
Mislim da ce protiv sarajeva prepun stadion biti kao nekad jer na svakom cosku svi pricaju o utkamici. Robijasi su oblicno ovo s mahalama uradili a atmosfera ce se tek usijavati
Jbt kup za po' mjeseca pa onda ligaska tekma za mjesec
. Ustvari ima opet kup prije ligaske ako izbacimo pitice.
Treba pobjec iz ove lige maksimalno se fokusirat na osvajanje i bjezanje. Akobogda, na godinu, necu ni odmahmurat Novu Godinu a prozivka ce se odrzat
Treba pobjec iz ove lige maksimalno se fokusirat na osvajanje i bjezanje. Akobogda, na godinu, necu ni odmahmurat Novu Godinu a prozivka ce se odrzat
Tik tak 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"