Alen Kozar nije otputovao na pripreme u Tursku...
NK Čelik
Re: NK Čelik
Njega ako možemo platit znači da smo spremni za PL 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- BatistutA19
Gdje taj Doboj jebemu izgleda kod Karlovca nikad doci 
Pa je li proso tunel u Maglaju Sikolu 
Je li dolazi neko jos ili opet nas zajebavate ko obicno 

.
Imat cemo mi bolju ekipu jos kad taj dodje uz Kinga Sijamiju a tu se vraca Jusic a ko zna moze valjat i Burekovic ako bude sprreman.
Meni su dosad ok pojacanja King Bruno Sijamija ,mozemo samo bit bolji nego u prvoj polusezoni i definitivno napad fino izgleda ,jos taj veznjak jedan a vjerujem da ce i Delic bit dobar.
Imat cemo mi bolju ekipu jos kad taj dodje uz Kinga Sijamiju a tu se vraca Jusic a ko zna moze valjat i Burekovic ako bude sprreman.
Meni su dosad ok pojacanja King Bruno Sijamija ,mozemo samo bit bolji nego u prvoj polusezoni i definitivno napad fino izgleda ,jos taj veznjak jedan a vjerujem da ce i Delic bit dobar.
- BatistutA19
Celik-Sarajevo 11.02. 18 h et potvrdjeno
Svani srijedo...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Udarni termin nam TV arena dala, očekuju gledanost i spektakl. Nakon Čelik Sarajevo ide nokaut faza lige šampiona u prenosu. Znači gledati će se Čelik od Triglava do Vardara, moramo napuniti stadion do kraja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
RutonjasaZapada
-
PatrickBateman
Srce, čast i ponos!
Ja sam.siguran da cemo imati jaci tim nego u prvom dijelu sezone
- BatistutA19
I ja sam reko da cemo imat jaci tim nego u prvoj polusezoni ,sad imas finu sirinu u napadu i polahko u veznom redu Bruno,Sero,Masic,King.Sijamija ,imas tu Jamakovica imas Delica ,,Medzuseljca,Babica, ,odbrana je dobra i golmani ok ,mozda jos taj jedan dobar veznjak dodje ko zna ili jos neko.
Kalesic i Telalovic jesu dobri bili ali ti si dobio 3 fina igraca King, Bruno, Sijamija sad za sad i plus oporavljeni Jusic i ko zna mozda i Burekovic dodje u neku formu ako prodje pripreme zdrav.
Kalesic i Telalovic jesu dobri bili ali ti si dobio 3 fina igraca King, Bruno, Sijamija sad za sad i plus oporavljeni Jusic i ko zna mozda i Burekovic dodje u neku formu ako prodje pripreme zdrav.
Samo da se navijanje ne svede na yb pitare i yb te Sa… , 90 min !!!!
Trebamo furati svoj film , kao i dosad , samo LikČe i ima da grmi …
Ma 90 minuta vilice se krive
Dize se prasina