NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Rz88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Rz88 »

Ne zelim ja biti taj koji siri negativu i da me netko pogresno shvata.
Jenjic moze biti odlicno pojacanje za nasu trenutnu ekipu. Isto tako moze biti flop sto mi ne mozemo trenutni znati. Ali jesu vece sanse da ce biti pogodak. Moji su se prijasnji komentari vise odnosili na onaj dio igrac za premijer ligu. Mozda se pokaze kao igrac koji ce nas voditi naredne 3 godine, ali meni opet kazem nije djelovao tako kada sam pogledao onaj kratki video i statistiku i uporedio s igracima slicnog broja minuta i cv-a. Nadam se da grijesim.
I svjestan sam trenutno nismo zanimljivi boljim igracima zbog ranga takmicenja i da nam je ovo odlican igrac obzirom na mogucnosti.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

S obzirom na odlaske, dolazak još jednog igrača u veznom redu doveo bi nas do situacije da imamo, kako i sami kažu, ako ne bolju, onda istu ekipu.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Dobro @laudrup rece, da Iniestu dovedemo neki bi opet nasli manu :lol: Doduse Iniesta prekucao 40-e nema on vise mjesta kod nas... :lol:
Sreca da se momak ne preziva "Jonjic" inace bi iskusni forumski teoreticari zavjere pisali kako direktor gura svoje rođake :lol:
Pojacan vezni red, kvalitet ce pokazati na terenu, a zelim mu da bude zenicki Bruno Fernandes. Odbrojavamo sitno 🖤❤️
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

PatrickBateman je napisao/la: 26 sij 2026, 12:56 Valjda bude ko Stipe Barać, prvi Dalmatinac u Celiku nakon njega ako se ne varam.
Ako ima i pola slobodnjaka ko Stipe, svaka čast. :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

JonSnow je napisao/la: 26 sij 2026, 14:03
PatrickBateman je napisao/la: 26 sij 2026, 12:56 Valjda bude ko Stipe Barać, prvi Dalmatinac u Celiku nakon njega ako se ne varam.
Ako ima i pola slobodnjaka ko Stipe, svaka čast. :D
Nek je jednom uvali ko Stipe protiv Veleža na Kembridžu i halal mu svaka marka :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

I moje je mišljenje jos jedan veznjek nam treba dobar i da King potpiše i ja bi sa prelazim rokom bio prezadovoljan ako preko toga jos ko dođe bilo bi extra sve
Bruno Delic i jos jedan veznjek imali bi zaista dobar vezni red cak možda bolji nego u jesen sto smo imali
A Bruno i ostali sto su došli tek trebaju se pokazati na terenu
A ovi sto su nezadovoljni pitao bi ih koga bi oni doveli ni jedan bolji igrač iz pl neće u ovu ligu koliko god mu nudili para
Ako ne mogu naći u pl ekipu svi oni radije odu u susjedne druge lige nego da dođu u ovu ligu
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Bruno dobro dosao, dobar igrac za federalku sigurno, a za Pl treba vidjeti. Da li ce danas doci jos jedan taj sa "sjevera" ? :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Samo jos jedan veznjak, King da potpise i to je to. Ne moraju nikog vise ni dovesti, mozemo sigurno sa takvim sastavom i zavrsiti ligu na prvom mjestu. Proljece ce biti kratko, samo 13 kola.
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Rz88 je napisao/la: 26 sij 2026, 13:51 Ne zelim ja biti taj koji siri negativu i da me netko pogresno shvata.
Jenjic moze biti odlicno pojacanje za nasu trenutnu ekipu. Isto tako moze biti flop sto mi ne mozemo trenutni znati. Ali jesu vece sanse da ce biti pogodak. Moji su se prijasnji komentari vise odnosili na onaj dio igrac za premijer ligu. Mozda se pokaze kao igrac koji ce nas voditi naredne 3 godine, ali meni opet kazem nije djelovao tako kada sam pogledao onaj kratki video i statistiku i uporedio s igracima slicnog broja minuta i cv-a. Nadam se da grijesim.
I svjestan sam trenutno nismo zanimljivi boljim igracima zbog ranga takmicenja i da nam je ovo odlican igrac obzirom na mogucnosti.
Pa jeste igrac za Premijer ligu. Niko ne kaze da ce da bude starter u Premijer ligi. Neka bude zamjena i eto ga, top!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Bruno obecava sto se tice ove lige i plasmana u PL!
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

cz1945 je napisao/la: 23 sij 2026, 15:35
BadrHari je napisao/la: 23 sij 2026, 15:19 Zna li ko kako ide oko preuzimanja članske plaćene online, stavio sam pokupiti lično pa jave li kad je gotova ili random otić pa ako ubodeš da je gotova :mrgreen:
Jave na mail da je spremno za preuzimanje
Hvala na odgovoru.

Čestitam upravi na super pojačanju. :like:
Iskreno, Delić je totalno podbacio i da nije bilo Kalesića (pogotovo) i Telalovića propali bi, tako da definitivno još jedan veznjak treba da i njega klupira.
Rijad Telalović jedan je od nas!
Apex

Post Postao/la Apex »

King vec shareuje Čelikov video sa tik toka :rock:

Hajde recite ko se jos ocekuje sa sjevera,odakle vec

Gluha je opasan,on koristi te geografske orijentacije
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 🖤❤️
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

slika
slika
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cestitam upravi na dovodjenju dobrog igraca! Na ovom klipu vidi se na prvu da je momak dobar i da ima slifa! Dobra pojacanja za sad,mozda jos jednog solidnog veznog umjesto Varde i to je to,ekipa bi bila jaca nego na jesen! Daj nam jos Arezinu i puna saka brade :D
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

A iz pravca Maglaja,sad skonta jbt,znaci neko iz Sloge.
Sad ćemo bas vidjet ko je taj.
Joj daj nam Prsesa da zgrahnemo.
Odgovori