NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Kakav je Lamadzema bio? Prvi dio polusezone za rudar 5 utakmica. Mada mislim da nam ne treba na krilu vise igraca.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Redbull je napisao/la: 25 sij 2026, 14:34 Kakav je Lamadzema bio? Prvi dio polusezone za rudar 5 utakmica. Mada mislim da nam ne treba na krilu vise igraca.
Nije se izdvojio. Bar po meni, sto ne mora znaciti da je bio los. I upitno je za sve igrace koliko je ova utakmica mjerilo.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

prisonbreak je napisao/la: 25 sij 2026, 14:37
Redbull je napisao/la: 25 sij 2026, 14:34 Kakav je Lamadzema bio? Prvi dio polusezone za rudar 5 utakmica. Mada mislim da nam ne treba na krilu vise igraca.
Nije se izdvojio. Bar po meni, sto ne mora znaciti da je bio los. I upitno je za sve igrace koliko je ova utakmica mjerilo.
Sigurno da treba par utakmica, da se moze procijeniti koliko ko moze. Ni uslovi nisu bili na nekom nivou da covjek kaze, imali su sve.
Robija88

Post Postao/la Robija88 »

Ma ni jedan od njih nije pojacanje osim kinga hajmo rec, ovo ostalo tanko sve, imamo boljih igraca na klupi trenutno.Bezpotrebno bi bilo ostavljat nekog od njih ako se misli dovest veznjak ili dva.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Evo ulaze Bojan i Robert i Hora na forum da vide koga da ostave a koga da šutnu cc
Sve sami skauti 😂

Sta treba taj King da uradi da bi ga neki ovdje ozb shvatili, igrao jacu ligu 7 puta od ove gdje je dosao, pa i juniorsku, bit ce ogromno pojacanje za nas.
ALLSTAR

Post Postao/la ALLSTAR »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 25 sij 2026, 14:59 Evo ulaze Bojan i Robert i Hora na forum da vide koga da ostave a koga da šutnu cc
Sve sami skauti 😂

Sta treba taj King da uradi da bi ga neki ovdje ozb shvatili, igrao jacu ligu 7 puta od ove gdje je dosao, pa i juniorsku, bit ce ogromno pojacanje za nas.
Pa sta se radi sa njim zasto ne potpiše više zvanično
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

ALLSTAR je napisao/la: 25 sij 2026, 15:15
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 25 sij 2026, 14:59 Evo ulaze Bojan i Robert i Hora na forum da vide koga da ostave a koga da šutnu cc
Sve sami skauti 😂

Pa sta se radi sa njim zasto ne potpiše više zvanično
Hajd ga znaj vise, navodno papiri se cekaju 🙄
Valjda u ovoj sedmici bude zvanicno 💪
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Barem vise stranca ne moramo prijavljivati ko konobara na Almyu
Srce, čast i ponos!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

laudrup je napisao/la: 25 sij 2026, 14:26
KakhaKaladze je napisao/la: 25 sij 2026, 14:21
prisonbreak je napisao/la: 25 sij 2026, 14:05 Cuj Nedic odigrao dobru utakmicu, odigrao prelosu utakmicu...
Pa vidis da se vrte samo 4 imena. Trevamo li objasnjavati zbog cega?
Kakav si ti pacijent. Ti mislis da ovdje neko nekog gura? Četiri urednika su danas na utakmici bila i sto se mene, a i svih ostalih na portalu, tice nek nijedan na probi ne potpise. Cuj trebamo li objasnjavat zbog cega.
Ja samo kazem da se pise o 4 imena. A puno je vise igraca na probi. Zbog cega nisu navedena imena nijednog drugog? Demantuj me ako sam ista rekao netacno. Jel spoemnut ko na portalu osim ove cetvorice i zbog cega nije?
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Forumasi u akciji :rock:

slika
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

KakhaKaladze je napisao/la: 25 sij 2026, 15:56
KakhaKaladze je napisao/la: 25 sij 2026, 14:21

Pa vidis da se vrte samo 4 imena. Trevamo li objasnjavati zbog cega?
Kakav si ti pacijent. Ti mislis da ovdje neko nekog gura? Četiri urednika su danas na utakmici bila i sto se mene, a i svih ostalih na portalu, tice nek nijedan na probi ne potpise. Cuj trebamo li objasnjavat zbog cega.
Ja samo kazem da se pise o 4 imena. A puno je vise igraca na probi. Zbog cega nisu navedena imena nijednog drugog? Demantuj me ako sam ista rekao netacno. Jel spoemnut ko na portalu osim ove cetvorice i zbog cega nije?
Neki su se naknadno prikljucili, neki dosli danas, nemoj napamet pricat da neko od nas ima cilj nekog promovisat
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

laudrup je napisao/la: 25 sij 2026, 16:12
KakhaKaladze je napisao/la: 25 sij 2026, 15:56

Neki su se naknadno prikljucili, neki dosli danas, nemoj napamet pricat da neko od nas ima cilj nekog promovisat
Jesul igrali danas? Jel ima neki komentar na njihov nastup? Zbog cega nema? Promovisu se ova cetvorica to je cinjenjca nemamo sta diskutovati. Ja ne kazem da se to radi namjerno il nenamjerno nego niko drugi nije spomenut, a igralo ih je danas haman 10. Ljudi koji nisu bili danas imaju nepotpunu informaciju. Stajao si pored terena i sigurno znas imena svih koji su igrali danas. Razumijem sto nije bila vijest jucer al danas nemate po mom misljenju razlog da ne objavite. Evo ja naprimjer sam vidio vise od 4 igraca a ne znam ni ko su ni sta su i zanima me koga sam gledao.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ako iko ima info: Dokle je došlo sa papirima od Kinga, kad se može očekivati potpis ?
slika
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

R0b je napisao/la: 25 sij 2026, 16:37 Ako iko ima info: Dokle je došlo sa papirima od Kinga, kad se može očekivati potpis ?
Navodno da je dobio radnu dozvolu.

Bitno je da ne pada snijeg sutra preko Rostova 🔥🤔
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Ne branim nikog ali previse je tu razni imena da bi portal mogao detaljno pisati. Moje misljenje je da ko god dogura do Medjugorja vrijedi neke paznje. Ja vjerujem klubu i mislim da ce se sklopit dobra ekipa za nastavak. Klub sigurno ima svoju neku racunicu a ne smiju puno ni rizikovati. Sto se tice igraca na probi, realno moras biti Maradona da iskocis u ovi 4 dana. Cetvrtak i Petak trckaranje i igranje seve, Subota teretana i danas dva puta po 35 minuta sa igracima sa svih strana. Nek ide svojim tokom, imamo strucni stab, imamo kostur, samo treba to dotjerati sa brzinom i zamjenama. 2-3 premijerligaska igraca i pravili bih dar mar.
Odgovori