Eto King je na treningu
NK Čelik
Re: NK Čelik
Eto King je na treningu
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ima na treningu 170cm nizak veznjak
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- BatistutA19
Laudrup otkrij nam te na probi jesul stranci i taj veznjak je li stranac 
??
Po meni golmani za ovaj rang dobro,bekovi ,dobro ,stoperi dobro sa tim sto bi Babica guro na zadnjeg veznog cak i prije Varde ,vezni rad fali pod hitno jedan kvalitetan u rangu Kalesica a po mogucnosti i 2 veznjaka ,napad dobar imas tu Masic,Sijamija,King ,imas Seru imas Jamakovica ima tu sirine ..
Svima jasno 2 veznjaka dobra trebaju nam i cak kad bi 1 bio ali onaj pravi uz Delica a imas tu i Medzuseljca mislim da nista ne bi slabiji bili ,sa tim sto si napad pojaco sa Kingom i Sijamijom ali eto vidjet cemo tog famoznog Kinga.
Do Međugorja treba se rijesit igracka krizaljka i mozda cekat 1 veznjaka pravog jos ali jedan se mora dovest dobar sto prije.
Po meni golmani za ovaj rang dobro,bekovi ,dobro ,stoperi dobro sa tim sto bi Babica guro na zadnjeg veznog cak i prije Varde ,vezni rad fali pod hitno jedan kvalitetan u rangu Kalesica a po mogucnosti i 2 veznjaka ,napad dobar imas tu Masic,Sijamija,King ,imas Seru imas Jamakovica ima tu sirine ..
Svima jasno 2 veznjaka dobra trebaju nam i cak kad bi 1 bio ali onaj pravi uz Delica a imas tu i Medzuseljca mislim da nista ne bi slabiji bili ,sa tim sto si napad pojaco sa Kingom i Sijamijom ali eto vidjet cemo tog famoznog Kinga.
Do Međugorja treba se rijesit igracka krizaljka i mozda cekat 1 veznjaka pravog jos ali jedan se mora dovest dobar sto prije.
-
Luis Nazario da Lima
Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Platit ga i imas igraca za PL, vezat ugovorom i mirni.
Top top igrac.
Top top igrac.
O Kambodža, Laudrup nam je vođa.

Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Top top igrac.
Ja za njega 100k KM ne bi dao ni na Football Manageru.laudrup je napisao/la: ↑23 sij 2026, 15:12Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Top top igrac.![]()
Ne kažem da je los igrač al za te pare možeš dovest boljih igrača stoposto.
Zna li ko kako ide oko preuzimanja članske plaćene online, stavio sam pokupiti lično pa jave li kad je gotova ili random otić pa ako ubodeš da je gotova 
Rijad Telalović jedan je od nas!
-
prisonbreak
Puno. Za igraca od 26 godina. Znaci pisi propalo.laudrup je napisao/la: ↑23 sij 2026, 15:12Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Top top igrac.![]()
Steta sto Mekic ode Kosovo, a mislim da i tamo idu plate visoko, da je zato i otisao iz Sloge.
Za 6 mjeseci ugovora i 20k je upitno mogul izvuc jwr on ode besplatno gdje hoce na ljetolaudrup je napisao/la: ↑23 sij 2026, 15:12Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Top top igrac.![]()
Treba mu ubaciti bubicu da pocne praviti pizdarije da ga puste Djaba hahahalaudrup je napisao/la: ↑23 sij 2026, 15:12Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Top top igrac.![]()
-
Luis Nazario da Lima
Wtf, pa nije Dino Kalesiclaudrup je napisao/la: ↑23 sij 2026, 15:12Stupčanica traži skoro 100k KM za njegaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑23 sij 2026, 14:58 Temim ako dođe, to bi bilo najbolje pojacanje ubjedljivo.
Top top igrac.![]()
Dat im 25k, na 12 rata, i nek se nabiju nogom u guzicu