NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Ja vjerujem da ce King biti nase najbolje pojacanje godinama unazad. Ima sve predispozicije za to
Srce, čast i ponos!
malo preplanuo (tropski krajevi ili solarijuma) al isto je to
- Allgunsblazing
Ne treba letiti pred rudu. Momak ima tri utakmice za seniore. Vrlo lahko moze biti i sve osim pojacanja.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Moze li Kerim Palic biti rjesenje u vezi?
Ispravljeno 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
+ ovdje imamo Hecu i Salkića koji su na posudbi u Žepču
Kako se cine igraci na probi? Ima ih dosta. Valjda bude neka test utakmica prije Medjugorja?
Vjerovatno ce se ili Hodzic ili Babic prekomandovati na zadnjeg veznog, ako niko ne bude doveden. Ovdje je vidljivo da nam sredina opasno skripi. Uzdati se u Medjuseljca i Palackica u sredini je jako opasno. Momci su mi dragi i nasi su, ali morali su u polusezoni enormno napredovati da ne bi bilo bojazni pred predstojece utakmice. Naravno ovo sve pisem kao da je ovaj spisak konacan, iako vjerujem da nije 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Allgunsblazing
U svakom slucaju treba Babica gurnuti na defanzivnog veznog. Ja bih mu iskreno dao i minute Varde, naravno pod uslovom da dovedemo dobrog defanzivnog veznog. Mislim da moze i Masic funkcionisati kao "ofanzivni" vezni. Idealno je naravno dva igraca, ali da je izvuc jednog kvalitetnog barem.
Sve u interesu kluba