NK Čelik
Re: NK Čelik
Više sam navijao za ovog drugog garonju 
-
Zenicaokamog
A vezni? Svi napadaci ne mogu pomoci ako nemas 2 dobra vezna, gdje mi imamo jedino Delica. Napadaca ima sad i previse.
Dobro dosao King
Dobro dosao King
Pa doći će šta ti je, nećemo ostat samo na Vardi nije niko lud....Zenicaokamog je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:36 A vezni? Svi napadaci ne mogu pomoci ako nemas 2 dobra vezna, gdje mi imamo jedino Delica. Napadaca ima sad i previse.
Dobro dosao King
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
Zenicaokamog
Hvala Bogu, drago mi je da to cujem. Bice ave dobro aBdlaudrup je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:37Pa doći će šta ti je, nećemo ostat samo na Vardi nije niko lud....Zenicaokamog je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:36 A vezni? Svi napadaci ne mogu pomoci ako nemas 2 dobra vezna, gdje mi imamo jedino Delica. Napadaca ima sad i previse.
Dobro dosao King
-
PatrickBateman
Boze daj mi 4-4-2 sa Masicem i Kingom u napadu. Savreseno se nadopunjavaju, Masic da zadrzava, razigrava i izvlaci stopere visoko dok ovaj napada dubinu.
Srce, čast i ponos!
Vise od same cinjenice da smo dobili pojacanje je to da smo doveli stranca, sto je dekadama unazad bila misaona imenica.
Welcome King!
--------Masic-Sijamija----
King--------Delic--------Sero
--------------Vardo--------------
Smajlovic----------------Sivac
---------Hodzic--Horic-------
-----------novi golman-----
Igramo za gol vise
Delic je nekako ostao duzan proslu polusezonu. Od njega ocekujem da eksplodira na proljece.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
PonosniSmogovci
Čujem Regoje tebe planira na zadnjeg veznog. Valjda kako uprava nema ambicija za ulazak u PL pa recikliraju stare sportske talente.laudrup je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:37Pa doći će šta ti je, nećemo ostat samo na Vardi nije niko lud....Zenicaokamog je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:36 A vezni? Svi napadaci ne mogu pomoci ako nemas 2 dobra vezna, gdje mi imamo jedino Delica. Napadaca ima sad i previse.
Dobro dosao King
I ja imam predosjećaj da će Delić eksplodirati ovu polusezonu.Osto nam je dužan na jesen,ima priliku da bljesne ko Kalesić!phillies je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:41![]()
Vise od same cinjenice da smo dobili pojacanje je to da smo doveli stranca, sto je dekadama unazad bila misaona imenica.
Welcome King!
--------Masic-Sijamija----
King--------Delic--------Sero
--------------Vardo--------------
Smajlovic----------------Sivac
---------Hodzic--Horic-------
-----------novi golman-----
Igramo za gol vise
Delic je nekako ostao duzan proslu polusezonu. Od njega ocekujem da eksplodira na proljece.
Dobro došao Kingić u pravu raju 

Hajmo veznjaka jos 2 kakva dobra i ja ću biti prezadovoljan

Hajmo veznjaka jos 2 kakva dobra i ja ću biti prezadovoljan
Kako je Dino objavio dolazi još par imena, eh sada ide nagađanje. @Laudrup da li ostaju oni inicijali ili nam daješ druge 
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Nadamo se da će Delić eksplodirati do kraja ove sezone 
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54