Ja ti jakih jarana kad si ih morao moliti
Članstvo u klubu
Re: Članstvo u klubu
Ja sam mislio da se ti druzis sa ozbiljnim ljudima 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zalayeta22
Ja bih se zapitao da li su mi to pravi jarani? Sramota za svakog ko ide na utakmice a nije član..
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Debili baZalayeta22 je napisao/la: ↑21 sij 2026, 16:45Ja bih se zapitao da li su mi to pravi jarani? Sramota za svakog ko ide na utakmice a nije član..
Jah, sve grOdska rOja
Samo Čelik zenički !!!
-
RubikovaKocka
Imaš u "Robijašima" dosta njih koji nisu članovi godinama
Zamisli, ko fol rob a nije član svog kluba, skupo mu
827 sa datumom 21.01.2026.
Evo koliko je bilo 2024, sa danom 21.08.
Onako laicki, mislim da je napredak
Evo koliko je bilo 2024, sa danom 21.08.
Onako laicki, mislim da je napredak
Samo Čelik zenički !!!
Evo ih gore se "jarani" sami javljaju
Forumaši, aktivni na utakmicama, jedva se učlanili
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- Allgunsblazing
Jel konkretno znas ili pricas napamet?RubikovaKocka je napisao/la: ↑21 sij 2026, 17:11Imaš u "Robijašima" dosta njih koji nisu članovi godinama
Zamisli, ko fol rob a nije član svog kluba, skupo mu![]()
-
RubikovaKocka
Konkretno znam da je tako 
- Allgunsblazing
Konkretno znas da od 150 ljudi u prosjeku, dosta njih nije clan kluba?
-
RubikovaKocka
Za ovu sada 2026 ne mogu garantovati jer nisam upoznat iskreno ali ti mogu navesti likove poimenično koji su se gurali vazda u prve redove na jugu a nisu bili nikad članovi kluba.Allgunsblazing je napisao/la: ↑22 sij 2026, 12:34 Konkretno znas da od 150 ljudi u prosjeku, dosta njih nije clan kluba?
Ima sigurno dosta istine u tome sto pises, ali sta cemo za one koji godinama ne dolaze na stadion, ne idu na gostovanja, o uclanjenju ili dolasku u fan shop i kupovanju nekog artikla da ne govorim.
Ili koji su tek počeli pratiti od ove sezone...
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54