Onda mozemo sve i zavrsiti. Mislim da grijesis, grad/klub moraju sve dozvole i dokumentaciju pripremiti, ostalo placa se iz ovog programa uefe.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Eugen je napisao/la: ↑20 sij 2026, 20:56Kad vec ne mozes spavat evo ti jedna za laku noc
https://sportbc.ba/fudbal/sportbc-sazna ... -plandila/
Znaci od sutra samo dobre vijesti
Hocemo rutonje
Ne grijesi momak ništaRedbull je napisao/la: ↑20 sij 2026, 21:24Onda mozemo sve i zavrsiti. Mislim da grijesis, grad/klub moraju sve dozvole i dokumentaciju pripremiti, ostalo placa se iz ovog programa uefe.
Lokalne zajednice moraju pripremne radove sve uraditi ko god bude izabran ili klubovi koji dobiju
I u budžetu grada ima novac spreman za to spreman
I to ce u nas grad uraditi tako je dogovoreno
-
prisonbreak
Sta ce onda uraditi Vito? Ako ce grad pripremne radove
A možda još jedan teren ili objekte sta znamprisonbreak je napisao/la: ↑20 sij 2026, 22:15 Sta ce onda uraditi Vito? Ako ce grad pripremne radove
Finansirat šestocifren iznos za početne radove.prisonbreak je napisao/la: ↑20 sij 2026, 22:15 Sta ce onda uraditi Vito? Ako ce grad pripremne radove
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Bsmo svima nama ondalaudrup je napisao/la: ↑20 sij 2026, 22:51Finansirat šestocifren iznos za početne radove.prisonbreak je napisao/la: ↑20 sij 2026, 22:15 Sta ce onda uraditi Vito? Ako ce grad pripremne radove
Pa grad se obavezao nesto oko 330k za te radove, to su bili uslovi za konkurs inace ovaj projekat kosta oko 700k za jedan teren vjestacke podloge e neznam dalu ce bit sad neki manji reflektori kao na Kamberovic stadionu da se moze kad je vruce i predvece treniratRedbull je napisao/la: ↑20 sij 2026, 21:24Onda mozemo sve i zavrsiti. Mislim da grijesis, grad/klub moraju sve dozvole i dokumentaciju pripremiti, ostalo placa se iz ovog programa uefe.
Sutra prozivka, jedva čekam da momci krenu s pripremama, vjerujem da su silno motivisani da nastavimo tamo gdje smo stali u prošloj polusezoni
Eugen hoće li danas biti vijesti
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Eugene rekao si danas a vec davno svanulo a nista se ne desava. Ovo je katastrofa.

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Petnest i pola šelesnest