NK Čelik
- R0b
- 12. igrač
Re: NK Čelik
Ovaj Aleksandar Đorđević 26 godina, je otpisan za pripreme sa Sarajevom u Antaliji a igra poziciju defanzivnog veznog. baš pozicija koja nam treba.Mogli su nam ga posudit.Al cijena mu je ubitačna...

-
prisonbreak
Luka Lukanić,2023 je bio u zrinjskom,Domžale se ugasile,valjalo bi pokušat.
Fallou Faye isto vezni.
Fallou Faye isto vezni.
c'mon likČe
- BatistutA19
Samo mastajte ,besplatna je masta sva sreca 
ja valanemam nikakve ideje nadam se da ce klub naci dobre veznjake 

Ne trebaju nama dobri veznjaci nego samo jedan dobar veznjak i da se ekipa maximalno kondiciono spremi. Sa boljom fizickom spremom nego do sad dobijas sigurno 6,7 protivnika vec u startu! Jedan igrac nama fali a to je Dino Kalesic ,Telalovic nece se ni osjetiti da ga nema jer nije on previse prevage ni donosio na terenu do sad!
Eto Culov odlazi i opet Durmo nije sigurna jedinica
Ovaj novi mali jest da nije branio zadnjih 6 mjeseci al kad udje u formu bolji je od Durme u istrcavanju,ispucavanju,ima visinu i osjecaj na golu.
Koliko mi igraca imamo u prvom timu izbroja li ko?
Eto Culov odlazi i opet Durmo nije sigurna jedinica
Ovaj novi mali jest da nije branio zadnjih 6 mjeseci al kad udje u formu bolji je od Durme u istrcavanju,ispucavanju,ima visinu i osjecaj na golu.
Koliko mi igraca imamo u prvom timu izbroja li ko?
Nama fali play maker igrac. A to se tesko kupuje na trzistu. Takvog igraca moras napraviti ili bas iskesati.
Ali nije ni to neki bauk. Kupis spanca,argentinca i miran. Jest da platis al Boze moj ,vratit ce on te pare
Al teško da to Hora konta i uprava . I ima kontakte . Daj Boze .
Ajd vidjet cemo do kraja prelaznog.
Mozda nesto naleti nenadano.
Ali nije ni to neki bauk. Kupis spanca,argentinca i miran. Jest da platis al Boze moj ,vratit ce on te pare
-
strucnjak9
Tako je. Evo ti ih uputi da skontaju kako treba, da ne srljaju. Daj im kontakte. Nacrtaj im. To su sve levati. Treba traziti njihovu smjenu.AeroMs33 je napisao/la: ↑19 sij 2026, 23:12 Nama fali play maker igrac. A to se tesko kupuje na trzistu. Takvog igraca moras napraviti ili bas iskesati.
Drug citav zivot gledam fudbal . Vjeruj mi. Jedan dobar igrac u ovoj ekipi bi napravio cudo. Al da se razumjemo. To se nemoze kupiti lako.strucnjak9 je napisao/la: ↑20 sij 2026, 00:12Tako je. Evo ti ih uputi da skontaju kako treba, da ne srljaju. Daj im kontakte. Nacrtaj im. To su sve levati. Treba traziti njihovu smjenu.AeroMs33 je napisao/la: ↑19 sij 2026, 23:12 Nama fali play maker igrac. A to se tesko kupuje na trzistu. Takvog igraca moras napraviti ili bas iskesati.
Hora tesko da takvog igraca moze dovesti.
Nije taj kalibar. Iskreno. Ni uprava . Al dobro je da si podebljo i "daj Bože" sto u ovom postu govori da se nadam i vjerujem u njih.
Ne razmisljaju u tom pravcu. Razumjem . Ali volio bi da naprave taj korak. Konekcije sa nekim Evropskim klubom ili nekim iz okruzenja .
Al Boze moj . Daj zamjenu za Dinu ppd hitno.
Onako bezveze navijacki zamisli da sutra ustanes i procitas na forumu . Čelik doveo pojacanje iz Premiere . Par mil . Horic glavni i odgovorni krivac. Procitat ces k. Daj Kobilicu iz Kaknja
Lik citav zivot gleda fudbal, mozda cak igra i neke menadzer igre, prekucao je sve, takvi ljudi nama trebaju hahahastrucnjak9 je napisao/la: ↑20 sij 2026, 00:12Tako je. Evo ti ih uputi da skontaju kako treba, da ne srljaju. Daj im kontakte. Nacrtaj im. To su sve levati. Treba traziti njihovu smjenu.AeroMs33 je napisao/la: ↑19 sij 2026, 23:12 Nama fali play maker igrac. A to se tesko kupuje na trzistu. Takvog igraca moras napraviti ili bas iskesati.
- Allgunsblazing
De budi normalan. Bas si udrobio svega. Pricas o limitima uprave i Hore, bez da smo IKADA bili u situaciji da imamo cistu situaciju bez dugova. Hora jos nije ni preuzeo tu poziciju. Onda spominjes Primeru i milionske transfere. Pa onda konekcije sa evropskim klubovima. I onda jos kazes kako ne razmisljaju u tom pravcu.AeroMs33 je napisao/la: ↑20 sij 2026, 00:45Drug citav zivot gledam fudbal . Vjeruj mi. Jedan dobar igrac u ovoj ekipi bi napravio cudo. Al da se razumjemo. To se nemoze kupiti lako.strucnjak9 je napisao/la: ↑20 sij 2026, 00:12Tako je. Evo ti ih uputi da skontaju kako treba, da ne srljaju. Daj im kontakte. Nacrtaj im. To su sve levati. Treba traziti njihovu smjenu.AeroMs33 je napisao/la: ↑19 sij 2026, 23:12 Nama fali play maker igrac. A to se tesko kupuje na trzistu. Takvog igraca moras napraviti ili bas iskesati.
Hora tesko da takvog igraca moze dovesti.
Nije taj kalibar. Iskreno. Ni uprava . Al dobro je da si podebljo i "daj Bože" sto u ovom postu govori da se nadam i vjerujem u njih.
Ne razmisljaju u tom pravcu. Razumjem . Ali volio bi da naprave taj korak. Konekcije sa nekim Evropskim klubom ili nekim iz okruzenja .
Al Boze moj . Daj zamjenu za Dinu ppd hitno.
Onako bezveze navijacki zamisli da sutra ustanes i procitas na forumu . Čelik doveo pojacanje iz Premiere . Par mil . Horic glavni i odgovorni krivac. Procitat ces k. Daj Kobilicu iz Kaknja
Dobro, znas u kojem pravcu razmisljaju? Svaki savjet su spremni primiti. Sutra u klub pa im reci o primeri i pojacanjima od par miliona i konekcijama sa evropskim klubovima.
-
RubikovaKocka
Šta je s Bekimom Pašalićem ? Moglo bi se stupiti s njim u kontakt pa pokušati dovesti neki kvalitet u vezni red preko njega.
Koji ba crni Bekim dajte ba malo ukljucite mozak ostali ste u 1990-im, frajer prodaje suplju vec godinama nigdje nikoga nije prodao niti ima FIFA licencu za agenta. Nedavno je u nekom podcastu toliko glupoeti izjavio vezano za naš klub o tome da smo trebali promijeniti jedno slovo u imenu, tradiciju bla bla, frajer je supljak tezi i daleko mu kuca od naseRubikovaKocka je napisao/la: ↑20 sij 2026, 08:25 Šta je s Bekimom Pašalićem ? Moglo bi se stupiti s njim u kontakt pa pokušati dovesti neki kvalitet u vezni red preko njega.