Meni dobro dodje dok nije skola krenula da ostanem u formi
NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Evo kondicionog trenere, mislim da je ovo jedno od vecih pojacanja ovog prelaznog roka.
-
PatrickBateman
Joj jel ovo onaj sto je bio trener Gorazda kas nas dobili dole prije dvije sezone, a nas je trenirao onaj nesretnik?
Srce, čast i ponos!
Ne broji se ovo, samo rutonja veznjak.
Svidja mi se sto se daje prilika mladjim ljudima, neka malo novih faca, novu energiju da unesu u ekipu.
- Allgunsblazing
Ovo nam moze realno biti najvece pojacanje. Nadam se da ce ih odmah spremati i za PL. Pretpostavljam da imaju neki minimalni standardi koje igraci moraju ostvariti i ovo je dobar eliminacioni faktor. Ne mogu se puno ljutiti ako ne ispunjavaju fizicke predispozicije.
Olimpik, Famos, Radnik, Stupcanica ne znam bas da je radio u nekim ekstra klubovima da bi ga velicali
Kakav god da je strucnjak ne moze pitu od znate vec cega da pravi. Ako igrac nema prirodne fizicke predispozicije za vecu izdrzljivost, brzinu, agilnost, snagu i sta vec ne dzaba mu 100 trenera.Nek ih dovede do maksimuma koji posjeduju ja bi bio zadovoljan. Limitirani kakvi jesu mislim da vecina u fizickom smislu moze da da bar jos 20%.
Pa kad ce stici raditi kad je 98 godiste, to ti je 28 godina. Za svoje godine, vise nego dobar CV. Nekad mladima treba dati sansu, dokazat ce se sigurno. Najgore je kad svi hoce iskustvo, a niko ne pruza mladima sansu.
Nemas prilike da ga steknes, a svi ocekuju to od tebe, najvise sam to mrzio kod nas.
Na stranu kvalifikacije koje pretpostavljam ima, bitno je da je mlad i da zeli napredovati i usavrsavati se. A ne da dodje neki stari "prdonja" kojem je pojam kondicionog " ajmo trci do Smetova".
Naravno, kao za sve i za ovog momka ce njegov rad u klubu govoriti umjesto njega. Ako nam igraci krajem marta budu u finisu meca disali na skrge, dzaba smo krecili
Sretno Emire i ne daj "bandi" sekunde opustanja hehe
@habuba
Pa upravo to, nece on od Masica napraviti Benzemu ili od Varde Busketsa, ali ako izvuce od njega maksimum sto on moze sto se tice fizikalija, to ce biti napredak.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Kinder_jaje
Ovo je realan komentar koji otvara oci svima nama jer od limitiranog igraca ne moze biti neka klasa zato mi je drago da ce ovaj momak do kraja sezone vidjeti ko koliko moze.habuba je napisao/la: ↑19 sij 2026, 13:57 Kakav god da je strucnjak ne moze pitu od znate vec cega da pravi. Ako igrac nema prirodne fizicke predispozicije za vecu izdrzljivost, brzinu, agilnost, snagu i sta vec ne dzaba mu 100 trenera.Nek ih dovede do maksimuma koji posjeduju ja bi bio zadovoljan. Limitirani kakvi jesu mislim da vecina u fizickom smislu moze da da bar jos 20%.
-
KakhaKaladze
Samo sebe gledati i pojacati, ostali nemaju onda tu sta traziti.