NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
63%
NE
5
13%
ISTA JE
10
25%

Ukupno glasova: 40

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Po meni odlicno pojacanje je golman i zbog tog pravila U 21 i odlican golman ,svi smo ga prizeljkivali i njeg i Sijamiju.
Ko je visak nek uprava odredi uglavnom moras 3 golmana imat.
Realno ovaj momak nije ni mogo branit u Sarajevu,Zeljeznicaru i Zrinjskom vecinom su tu bili kvalitetniji iskusni golmani .
Dobro dosao Armane i sretno ti!!
Ja bi zadovoljan bio sa bar jednim veznjakom ali kvalitetnim ali ko zna mozda uprava dovede i 2 kvalitetna,uglavnom uprava radi u miru tisini i sve saburom dok jedino se mi sekiramo i sve zurimo nikakvog sabura nemamo nizasta ,jedino sto znamo unosit nervozu i sirit negativu e tu smo odlicni.
Mora se uci i nema tu vise price druge sad je momentum pravi sto bi Barbarez reko i nema nazad ,.Sve si digao na noge, vratio navijace ,poveco sponzore ,sa gradom i kantonom korektno,znaci do igraca je samo i uprava radi svoj poso a ima jos vremena za dobra kvalitetna ciljana pojacanja,vidjet cemo jos Jusica i Burekovica.
FliX

Post Postao/la FliX »

habuba je napisao/la: 17 sij 2026, 14:08 Ovaj TV je odlicno lego tu i daje fleksibilniji pristup ovako najavam, presicama ali i sponzorskim reklamama tokom presica itd. Jos jedno dva tableta za stol za glavne sponore i slicne stvari i to je vec na nivou.
I ozvucenje.. kako na stadionu ono krestavo krcenje, tako i u pres sali da kad novinari postavljeju pitanja, da se ne moram napinjat da bih cuo pitanje. :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

FliX je napisao/la: 17 sij 2026, 23:40
habuba je napisao/la: 17 sij 2026, 14:08 Ovaj TV je odlicno lego tu i daje fleksibilniji pristup ovako najavam, presicama ali i sponzorskim reklamama tokom presica itd. Jos jedno dva tableta za stol za glavne sponore i slicne stvari i to je vec na nivou.
I ozvucenje.. kako na stadionu ono krestavo krcenje, tako i u pres sali da kad novinari postavljeju pitanja, da se ne moram napinjat da bih cuo pitanje. :D
Nije to do ozvucenja, jednostavno mikrofon daleko od novinara. Jedino svakome davati mikrofon kada postavlja pitanje, to repka isto radi. To nam nije toliko vazno, ovo sa ekranom iza je super stvar i svidja mi se. Mala stvar, a dat ce puno na prezentnosti kluba, na tome treba raditi. U stadion ulagati nesto vise i nema smisla, ako dodju za godinu dvije i sruse ga, djaba smo krecili. Jedino mozda na zapadu nekako provizorno, a da lici stvarno na nesto, srediti prostor za prodaju pica.
FliX

Post Postao/la FliX »

Slazem se za tv da je ekstra stvar, s tim da se moglo jos estetski dotjerat, da se napravi poseban ram i da se vizuelno sakrije da je to zapravo tv, vec da izgleda kao specijalan displej, ali nebitno.
Za press salu, treba nabavit par mikrofona bezicni i rijesit za sva vremena problem i prije i nakon izdradnje stadiona.
Za ozvucenje na stadionu, treba na teren ubacit par zvucnika i rijesio si problem. Ko je bio u Travniku, moze se sigurno sjetit kako imaju jasno ozvucenje, menj u glavi i sad odjekuje "od kako je stari travnik nastao.." :D
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Pa ti stvarno dugo nisi bio na našim domaćim utakmicama. Čitavu sezonu, ako ne i više stoje zvučnici tamo kod tunela.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

slika
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Tišina pred buru. Nadamo se dobrom danas :mrgreen:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sljedeće sedmice će biti puno više informacija :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 18 sij 2026, 16:03 Sljedeće sedmice će biti puno više informacija :D
To govoris vec mjesec dana :mrgreen:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 18 sij 2026, 16:54
Eugen je napisao/la: 18 sij 2026, 16:03 Sljedeće sedmice će biti puno više informacija :D
To govoris vec mjesec dana :mrgreen:
Nije istina 😄
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Kako god bilo mentalitet nas ce reci, e jooj sto njega sto nije ovaj ili onaj
Ovaj sto ga vec imamo je bolji sta ce nam taj novi itd isl.
Cr7legia
12. igrač

Izgleda da se Kalesić hoće toliko brzo vratiti nazad da je dobio crveni karton. Dobro došao je uvijek :lol:
OKK Čelik 54🖤❤️
Cr7legia
12. igrač

Ništa liječimo se na brojalici dok ne dođu transferi :lol: :lol:
OKK Čelik 54🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Cr7legia je napisao/la: 18 sij 2026, 21:14 Ništa liječimo se na brojalici dok ne dođu transferi :lol: :lol:
Sta vam znaci ono pisanje brojeva, niste mi bas najjasniji :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Redbull je napisao/la: 18 sij 2026, 21:39
Cr7legia je napisao/la: 18 sij 2026, 21:14 Ništa liječimo se na brojalici dok ne dođu transferi :lol: :lol:
Sta vam znaci ono pisanje brojeva, niste mi bas najjasniji :mrgreen:
Ma pusti, igraju se djeca skole :D :D Nabijaju postove, trose bandwidth, pa kad pukne forum bice kuku majko kuku oce hahahahaha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori