Članstvo u klubu

Koliko Čelik može imati članova u 2025. godini?

Anketa je završila: 15 pro 2025, 12:06.

500-1000
3
19%
1001-1500
6
38%
1501-2000
5
31%
2000+
2
13%

Ukupno glasova: 16

Truhlo
12. igrač

Re: Članstvo u klubu

Post Postao/la Truhlo »

habuba je napisao/la: 17 sij 2026, 16:50 Cijena sezonskih u PL mora ici gore. Ne mora za neku punu cijenu dodatnih utakmica ali mora da ide. Ja sam zagovornik postepenog povecanja cijena svake godine. Mislim da je to bolja opcija od veceg naglog povecanja a opravdava se time sto ima veci broj utakmica, inflacijom, vecim troskovima itd.

Optimista sam i ja i vjerujem da cemo do Sarajeva precintu brojku iz 2023. Nadam se da ce se ljudi probuditi a pogotovo dijaspora, bilo bi mi interesantno da vidim koliko je bilo online uclanjenja i koliko od tog broja dolazi iz vana. Po meni dijaspora jos uvijek zestoko podbacuje. I ti brojevi moraju biti puno veci.
Naravno da treba, ali u nekom razumnom procentu, kao što je sa članstvom urađeno, prvo na 70 pa 80KM. Pošto je ove sezone sezonska za članove bila 45 KM, sve preko 60 ili 70 KM bi bilo previše, odnosno dobio bi kontraefekat, sa 500+ sezonskih pali bi na ispod 100 komada.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Vecinom.se sa Truhlom slazem skoro sve sto pise,jasno je udjes li mozes povecat cijenu sezonskih ali ne toliko puno da bi je prodo puno vise. Ne udjes li ni po ovoj cijeni neces prodat ovoliki broj sezonskih a kamoli nekoj vecoj cijeni .Sto se tice cijeni karti tu je to negdje.
Doci ce mozda do Sarajeva 1000 a onda ce se cekat razvoj situacije ako se udje puno ce se povecat broj clanova a nedo bog ne udjes li to je to otprilike za ovu sezonu ,ne bi se uclanilo 200 ljudi do Nove godine.
Slaba dijaspora i one price od prije ne pije to vode on line,pay pal a oni da hoce neki vala svi dodju u Zenicu i prije su se mogli uclanit a da ne kazes sad .Vecinom dijaspora sve je to isti ljudi sto su gurali Celik i dok nije bilo on line.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Pa svi i govorimo o slucaju ako i kad udjemo u PL. Nece cijena skociti ako ponovo budemo igrali 13 utakmica i gledali Vitez Slobodu i ostale iz ove bare. :mrgreen:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 17 sij 2026, 18:35 Pa svi i govorimo o slucaju ako i kad udjemo u PL. Nece cijena skociti ako ponovo budemo igrali 13 utakmica i gledali Vitez Slobodu i ostale iz ove bare. :mrgreen:
Pa nece ti bolan sezonska ostat 45 km ,usao ili ne usao sezonska ce poskupiti! Jer nema apsolutno logike da sezonska bude 45 km a karta zapada da bude 10km.
Sezonske ce ici na 70km minimalno ako ne i vise.
phillies
12. igrač

Zamorano je napisao/la: 17 sij 2026, 18:55
phillies je napisao/la: 17 sij 2026, 18:35 Pa svi i govorimo o slucaju ako i kad udjemo u PL. Nece cijena skociti ako ponovo budemo igrali 13 utakmica i gledali Vitez Slobodu i ostale iz ove bare. :mrgreen:
Pa nece ti bolan sezonska ostat 45 km ,usao ili ne usao sezonska ce poskupiti! Jer nema apsolutno logike da sezonska bude 45 km a karta zapada da bude 10km.
Sezonske ce ici na 70km minimalno ako ne i vise.
70 KM za clanove u drugoj ligi? To bi znacilo 140 KM za "obicnu" publiku. Nema logike brate. 130 maraka bi bilo da kupujes karte po regularnim cijenama, a za sezonsku imas neki popust makar 20 KM. Znaci 110 KM sezonska, za clanove 55 KM.

Al da ne sirimo ovu pricu, posto nam nece trebati ova racunica, ako Bog da.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Ne znam uopste zasto se veze clanstvo sa sezonskim? Nije se nikad ni vezalo previse,ono clan si i imas neki popust i to je to! Clanstvo je na dobrovoljnoj bazi,halalis ili ne halalis novce za klub! Na primjer lupam sad samo zbog lakseg racunanja imas 20 tekmi u sezoni po 10 km 200km ko gleda sve s obicnom kartom! Sezonska za ne clanove je lupam 140 km a za clanove je 100 km i to je to! E sad se pogresno racuna i veze se kao ja sam dao vec 80 km za clansku i ovih 100 je 180 to mi je malo popusta! Clanstvo je po meni da pomognes i halalis klubu ako hoces i koliko hoces! Po meni ako je clanska 140 km za ne clanove za clanove moze bit samo 20% jeftinije od ne clanske sezonske! Clanstvom dobijas samo 20% jeftinije na sve proizvode u klubu a i sezonska je po meni samo proizvod koji se prodaje.Opet kazem ovo je samo moje misljenje!
phillies
12. igrač

Druze nisi razumio. Sezonska karta jeste proizvod koji se prodaje kao i svaki artikl u fan shopu. Samo sto na tu sezonsku kao artikl, clan kluba ima popust 50%. Razumijes? Niko ne kaze "de mi clansku i sezonsku za 100 KM." Samo sto su ovdje racunali da npr ako nisi clan i hoces sezonsku to ce te kostati 90 KM (ovo su cijene s pocetka sezone 2025), ali ako se uclanis (70 KM) onda imas mogucnost kupiti sezonsku s popustom (koja bi bila 45 KM) i sveukupno izadje 115 KM. Dakle za dodatnih 25 KM mogao si postati i clan i uzeti sezonsku kartu.

Niko i ne veze clansku i sezonsku, ali zbog ovolikog popusta (sto je cini mi se dobar nacin da se i tako privuku ljudi na uclanjenje), isplativo je uzeti oboje, pa onda ako jos ostvaris koji popust u fan shopu, neke ce ti stvari ispasti besplatno.

Nadam se da si me shvatio.
Samo Čelik zenički !!!

Zamorano
12. igrač

phillies je napisao/la: 17 sij 2026, 22:10 Druze nisi razumio. Sezonska karta jeste proizvod koji se prodaje kao i svaki artikl u fan shopu. Samo sto na tu sezonsku kao artikl, clan kluba ima popust 50%. Razumijes? Niko ne kaze "de mi clansku i sezonsku za 100 KM." Samo sto su ovdje racunali da npr ako nisi clan i hoces sezonsku to ce te kostati 90 KM (ovo su cijene s pocetka sezone 2025), ali ako se uclanis (70 KM) onda imas mogucnost kupiti sezonsku s popustom (koja bi bila 45 KM) i sveukupno izadje 115 KM. Dakle za dodatnih 25 KM mogao si postati i clan i uzeti sezonsku kartu.

Niko i ne veze clansku i sezonsku, ali zbog ovolikog popusta (sto je cini mi se dobar nacin da se i tako privuku ljudi na uclanjenje), isplativo je uzeti oboje, pa onda ako jos ostvaris koji popust u fan shopu, neke ce ti stvari ispasti besplatno.

Nadam se da si me shvatio.
Jaruga razumijem ja tebe i shvacam a i skonto sam ja to davno ( mada sam se umorio dok sam skonto ) :mrgreen:
da je popust na clansku 50%....ali ja kazem da se ja pitam ja bi samo dao popust od 20% jer je to po meni samo proizvod koji klub prodaje i prema tome nista iznad 20 % ne bih davao popusta! Razliku koju ja gubim sto sam clan halalim za klub.
Necu vise pametovat ne stoji mi to :lol:
Imal kakav nezavisni izvor za broj clanova? :D
Ja sam vidio da smo dogurali do brojke 800 i to je neka dama taj broj.
phillies
12. igrač

Ima i ta mjesta :like: Ziv bio.
Samo Čelik zenički !!!

Tito1945
12. igrač

Post Postao/la Tito1945 »

:srce:
phillies
12. igrač

806

:like:
Samo Čelik zenički !!!

Nulatridva

Post Postao/la Nulatridva »

phillies je napisao/la: 20 sij 2026, 11:24 806

:like:
817
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

🎉 Nakon samo mjesec dana, prešli smo brojku od 8️⃣0️⃣0️⃣ članova i nezaustavljivo idemo prema novim rekordima‼️

🌍🗺️ Imamo članove sa svih kontinenata, a iz ukupno 1️⃣6️⃣ zemalja, dok ih je 88% kao mjesto prebivališta navelo BiH 🇧🇦

📲 1️⃣7️⃣0️⃣ zahtjeva je došlo i realizovano online putem (21%), što je značajan iskorak u odnosu na raniju godinu kada smo imali 5% online učlanjenja.

Naravno, svjesni smo da možemo bolje i očekujemo da ćemo već u narednim danima prebaciti prošlogodišnji broj članova!

♥️ Srcem svim, za Čelik‼️

UČLANI SE ⬇️
🔗 https://nkcelik.ba/clanstvo/
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Na dobrom smo putu. Mada moram opet reci i nastavit cu biti konstantan po ovom pitanju. Manje od 100 clanova iz dijaspore do sada je razocaravajuce za mene. U BiH 80 maraka mozda i jeste neka cifra ali vani za 40 eura ili 40 dolara ne mozes malte ne sa curom na kafu i kolac izaci.

Ljudi su stipse, a znam iz iskustva da su nasim u dijaspori usta puna ZeNce i Čelika. A dinar tezak izgleda ko ingot.
phillies
12. igrač

habuba je napisao/la: 20 sij 2026, 16:25 Na dobrom smo putu. Mada moram opet reci i nastavit cu biti konstantan po ovom pitanju. Manje od 100 clanova iz dijaspore do sada je razocaravajuce za mene. U BiH 80 maraka mozda i jeste neka cifra ali vani za 40 eura ili 40 dolara ne mozes malte ne sa curom na kafu i kolac izaci.

Ljudi su stipse, a znam iz iskustva da su nasim u dijaspori usta puna ZeNce i Čelika. A dinar tezak izgleda ko ingot.
Ne treba grijesiti dusu, jer dosta je dijaspore bila ovdje i uclanila se, a vjerujem da su mnogi stavili zenicku adresu, jer im je mozda lakse ili sta ja znam...
170 clanova putem online aplikacije je sasvim zadovoljavajuce za ovaj period.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori