Sjajni mladi golman Arman Šutković stiže u Čelik
NK Čelik
-
RealMadrid
Re: NK Čelik
Ponovo u Prvoj ligi FBiH
Auuuuuu bomba jbt. Evo ga @zamoranoRealMadrid je napisao/la: ↑17 sij 2026, 12:51 Ponovo u Prvoj ligi FBiH
Sjajni mladi golman Arman Šutković stiže u Čelik![]()
U21 i ove i naredne sezone
Daj sad rutonje u vezu, ne treba nam U21 tamo
Auwal Ibrahim,nigerijac 19 godina bez kluba,centralni vezni. Igrao je na svjetskom do 20 godina,valjda neko uprati
c'mon likČe
Tko ide? Durmo ili Culov? Vidjet cemo kakav je Sutkovic, prosle godine u timu sezone u Federaciji, ali ove sezone katastrofa. Gledao sam ga u Tomislavu i Hadzicima protiv Celika kada je bio odlican.Truhlo je napisao/la: ↑17 sij 2026, 12:57Auuuuuu bomba jbt. Evo ga @zamoranoRealMadrid je napisao/la: ↑17 sij 2026, 12:51 Ponovo u Prvoj ligi FBiH
U21 i ove i naredne sezone![]()
Daj sad rutonje u vezu, ne treba nam U21 tamo![]()
Pa ne možeš reć katastrofalan, kad nije ni branio ove sezoneRz88 je napisao/la: ↑17 sij 2026, 13:15Tko ide? Durmo ili Culov? Vidjet cemo kakav je Sutkovic, prosle godine u timu sezone u Federaciji, ali ove sezone katastrofa. Gledao sam ga u Tomislavu i Hadzicima protiv Celika kada je bio odlican.Truhlo je napisao/la: ↑17 sij 2026, 12:57Auuuuuu bomba jbt. Evo ga @zamoranoRealMadrid je napisao/la: ↑17 sij 2026, 12:51 Ponovo u Prvoj ligi FBiH
U21 i ove i naredne sezone![]()
Daj sad rutonje u vezu, ne treba nam U21 tamo![]()
Sigurno nije zaboravio braniti za 6 mjeseci, dobili smo najboljeg golmana lige iz prošle sezone, koji je U21, što nam otvara mnoge opcije za prvih 11.
Logičnije mi je da Ćulov ide a Durmo da ostane.
I to PRO ugovor, godina i po

Ja iz zajebancije u anketi gore stavim golman i oni golmana i dovedu
Odo napravit drugi profil i stavit za veznjaka valjda upali opet.
Odo napravit drugi profil i stavit za veznjaka valjda upali opet.
Njega su ovdje neki prizeljkivali jos dok je bio u Tomislavu, u Zelji pola sezone nije igrao ali oni imaju domaceg Muftica pa tesko je i imao sanse, hajd nadamo se da ce biti nesto od njega.RealMadrid je napisao/la: ↑17 sij 2026, 12:51 Ponovo u Prvoj ligi FBiH
Super sto je u21 i naredne sezone
-
PatrickBateman
Ovaj je ako se ne varam imao neki incident kad je u Sarajevu bio pa su ga otjerali
Srce, čast i ponos!
-
prisonbreak
Ja sam ga prizivao ljetos najvise na forumu, daleko najbolji golman prve lige fbih. Odlicno pojacanje, sto Truhlo kaze mnogo opcija otvara za u-21. Ciljano se pojacavano, ne srlja se, Sijamija odlicno doveden, golman takodjer. Sad dva vezna ubosti
Zovite Talhu neka i Radovcu ispriča kako je dobro u Čeliku 
Dobro nam dosao Armane i sretno! Nadam se da ces napredovati i biti nas "Ministar odbrane" u Premijer Ligi.
Dosla dvojica, idemo po jos....vezni red nek se pripremi

Dosla dvojica, idemo po jos....vezni red nek se pripremi
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
PonosniSmogovci
Profi ugovor, U21 golman, ciljano pojačanje - dokaz da uprava kvalitetno radi i u ovom transfer roku.
Zato ne razumijem ovdje kuknjavu. Polako ljudi, nismo više mi u situaciji da uzimamo šta nam prvo naiđe. Čelik je u poziciji da bira. Nema više Bajrića, Buza, Džankovića. Sad još jedan kvalitetan veznjak i ja prezadovoljan. Bit ćemo kvalitetniji nego u prvoj polusezoni.
Zato ne razumijem ovdje kuknjavu. Polako ljudi, nismo više mi u situaciji da uzimamo šta nam prvo naiđe. Čelik je u poziciji da bira. Nema više Bajrića, Buza, Džankovića. Sad još jedan kvalitetan veznjak i ja prezadovoljan. Bit ćemo kvalitetniji nego u prvoj polusezoni.
Pojacanje na poziciji koju niko ocekivao nije. Nego jel ovo neka novina u press sali, sad veliki diplay, umjesto reklamnog bannera.
Ovaj novi golman iz agencije gdje je Amel Pepic, sa 20 godina vec bio u sarajevu, zrinjskom i zelji bez nastupa za te klubove. Ko sto jedan komentar napisao svaka cast za menadjera
U zelji ga nisu bas docekali, jer kako pisu bio neka kompenzacija za druge igrace i dodao kao 5ti golaman u ekipu.
U zelji ga nisu bas docekali, jer kako pisu bio neka kompenzacija za druge igrace i dodao kao 5ti golaman u ekipu.