NK Čelik
Re: NK Čelik
Pripreme Međugorje, grad plati et
Tako je i ja ne sumnjam da ce iskopat 2 top vezna i da cemo se prosetat ligom.Ima vremena a imamo sad i atmosferu i nesto i kesa i znanja, tako da sam ja uvjeren da cemo uc u PLEugen je napisao/la: ↑16 sij 2026, 14:44Robert je pametan momak i ne eksponira se, radi u tišini i polako stvari dolaze na svoje mjesto. Siguran sam da nećemo imati lošiju ekipu nego u prvom dijelu sezone. Ne sumnjam ni sekunde u plasman u PLFRLegioen je napisao/la: ↑16 sij 2026, 14:37 Kalesić je imao ponudu koja se ne odbija.Tačnu cifru ne znam,ali sam čuo da je bila BUM...To niko nebi odbio!Roba je u Blatuši govorio da smo najbolje stvari za klub uradili u tišini,tako će i sada biti...Bez pompe,nekih najava...Vjerujem da će i sad biti tako.
Prave stvari tek dolaze...
Nije losa ni opcija neke dobre posudbe do kraja prvenstva.
Od posudbe do filijale kratak je put

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zenicanin988
Ja nekako uvijek kontam da Palackic nije dobio dovoljno sanse kod nas, ono malo sto udje, vidi se da zna lopte. Ne znam opet, ovdje ga neki kude, nisam pametan.Premier je napisao/la: ↑15 sij 2026, 23:08Za 4 mjeseca se moze Puno ako imas volje i zelje nazalost u njemu je jos uvjek Nisam vidio al da zna i moze pokazao je u Vitezu par golova i Asistencija za polusezonu.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑15 sij 2026, 20:15Kakvu je razliku pravio u juniorima to je drama, mislio sam napravit ce nesto.
A on 50 kg ima, bez snage, a talenat je, pa vidjet cemo.
Ljudi ima igraca sigurno, samo platu das i eto, dovest ces svakog.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Pripreme u medjugorju 7 dana, pa nakon sarajeva ce biti opet pripreme negdje drugo..
Ma samo da nam to ne poremeti pripreme za važnije utakmice a to su Travnik, Tomislav i Sloboda.
Crno nam se piše
1/4 kupa se igra prije našeg prvenstva, tako da ne bi uticalo na prvenstvo, a do polufinala kupa mi ćemo srediti 10 bodova razlike u prvenstvu
Šikalo u Stupčanici, tačno ko da govna čitaju ovaj forum
Ne trebamo mi priželjkivat nikog,jer koga god priželjkujemo taj ne dođe nama već ode konkurentima.
Ordagić !
c'mon likČe
-
RealMadrid
Znaci nista od OrdagicaAli45 je napisao/la: ↑17 sij 2026, 11:47Ne trebamo mi priželjkivat nikog,jer koga god priželjkujemo taj ne dođe nama već ode konkurentima.
Ordagić !
-
RealMadrid
RealMadrid je napisao/la: ↑17 sij 2026, 11:55Znaci nista od Ordagica![]()
Ma ovo je maslo onog jazavca iz Mostara, on vuče sa sobom bivše igrače Veleža. Šteta za Šikala, mislim da bi bio solidna zamjena za igrača sa brojem 29. Jako sličan stil igre ima, dosta se ubacuje u napad a najbolje od svega dodatna U21 opcija.
Ordagić mi je ok kvalitet, ali puni u maju 33 godine, nema neke perspektive da bude klupa u PL. Mi moramo dovoditi igrače sa potencijalom za napredak, da barem imaju tu perspektivu klupe u PL, kao Sijamiju što smo doveli.
Na domacem trzistu ne vidim puno kvalitetnih igraca, a da bi dosli u ovu ligu igrati. Zato se okrenuti strancima. Pokusati sto bolji skauting napraviti, mozda i proba neka, neke veze povuci i dovesti 2-3 stranca i rijesiti to. Ako se pokazu dobro, mogu i u pl, ako ne, vjerujem da ce biti dostojni ove lige.