NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma mi bez dobrih veznjaka glat gubimo prvu poziciju.
Ja neznam sta uprava konta al onih 300 k + vise ce morati dati za normalnog veznog. I onda napisu hvala ti 29 ka koji iznos u p.m.
Ako budu se oslonili na Alija i ove ostale ne gine nam jos koja godina u ovoj ligi
Ja neznam sta uprava konta al onih 300 k + vise ce morati dati za normalnog veznog. I onda napisu hvala ti 29 ka koji iznos u p.m.
Ako budu se oslonili na Alija i ove ostale ne gine nam jos koja godina u ovoj ligi
-
RubikovaKocka
Dini Kalesicu je trebalo dati duplu platu ili koliko vec i to bi bilo najbolje rjesenje. Ovako nesto iole uigras, pa pustis kvalitet, pa hajd opet pravi ekipu ponovo. Ne ide to tako, tako necemo nidokle ..
E jedino ako se ne misli ulaziti u PL onda uredu, da se tako zajebavamo, al to onda i navijaci treba da znaju.
E jedino ako se ne misli ulaziti u PL onda uredu, da se tako zajebavamo, al to onda i navijaci treba da znaju.
-
carsija072
Trebali smo sa Sarajevom probat dogovoriti neku posudbu u sklopu transfera igrača s brojem 29, nekog veznjaka..
Ludilooooo
je zarobiloooo
- Allgunsblazing
Mislim da svi olahko zaboravljamo da imamo u ekipi i Delica, koji ruku na srce nije puno pokazao, ali je prije toga pokazivao da ima kvalitet. Jasno da treba jos igraca, ali nije nam ni konkurencija nesto prejaka, posebno nije da kazemo "glat gubimo" poziciju.
Drugi dio sezone ide puno lakse jer su svi vec nesto ostvarili. Tako je bilo prvu godinu u ligi pa i proslu. Isto smo kukali, na kraju ostali bez problema.
Glupo je spominjati "ako se ne misli ulaziti". Znaci sad ispadne ne nadjemo nikog za te pozicije i odmah se ne misli ulaziti? Tacno ljudi izgube dodir sa realnoscu i ne razumiju koliko faktora ima u zivotu, a posebno koliko promjenjivih. Bezveze se time ubacije neka doza sumnje, a svi smo svjesni kako smo dosli u ovu poziciju.
Drugi dio sezone ide puno lakse jer su svi vec nesto ostvarili. Tako je bilo prvu godinu u ligi pa i proslu. Isto smo kukali, na kraju ostali bez problema.
Glupo je spominjati "ako se ne misli ulaziti". Znaci sad ispadne ne nadjemo nikog za te pozicije i odmah se ne misli ulaziti? Tacno ljudi izgube dodir sa realnoscu i ne razumiju koliko faktora ima u zivotu, a posebno koliko promjenjivih. Bezveze se time ubacije neka doza sumnje, a svi smo svjesni kako smo dosli u ovu poziciju.
-
RubikovaKocka
Eto glupo je spominjati. Lave, ako se misli ulaziti u PL sad pravis ekipu za istu. Ti sad moras da zadrzavas najbolje igrace i kostur ekipe po svaku cijenu i sve to samo nadograditi jos vecim kvalitetom u ljetnom prelaznom roku. Ovako je ovo sve neozbiljno oko igrackog kadra.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:24
Ne znam kako ti to zamišljaš. Da dovedemo na ljeto 15 pojačanja za PL ? Tačno ovdje par likova na svaku imaju neko objašnjenje i opravdanje, ne smije niko napisati svoje mišljenje.
Ne znam jeste li uprava ili šta već ?
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 15 sij 2026, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Ordagić..oživio je karijeru u Bratstvu, ko je gledao utakmicu 12 kola protiv Slobode pravio im malu djecu.
Uz ozbiljne pripreme i ozbiljnost igrača klasa nivo iznad Kalesića.
Ima igrača milion vidjecemo sta Regoje i co. prate i planiraju.
Dovedes Milićevića iz Goška i Ordagića iz Bratstva i čvrst si u vezi kao bedem plus Ordagić moze čuvati 30 minuta po utakmici loptu u nogama.
Dovedes Milićevića iz Goška i Ordagića iz Bratstva i čvrst si u vezi kao bedem plus Ordagić moze čuvati 30 minuta po utakmici loptu u nogama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
prisonbreak
Ordagic je top igrac, sa fizičkom spremom lagano moze igrati PL. Ja se nadam da struka vec radi dobar posao na tom polju.Avenija je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:39 Amer Ordagić..oživio je karijeru u Bratstvu, ko je gledao utakmicu 12 kola protiv Slobode pravio im malu djecu.
Milicevic je primarno stoper. Pogledaj mapu kretanja prosle sezone u Premijer ligi.Avenija je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:39 Amer Ordagić..oživio je karijeru u Bratstvu, ko je gledao utakmicu 12 kola protiv Slobode pravio im malu djecu.
Ekipa na dan 15.01.2026.
Golmani:
Adi Durmo
Nejir Ćulov
Stoperi:
Amer Hodžić (može i CDM, U21)
Amer Mašetić
Aladin Isaković
Kenan Horić
Eman Babić (može i CDM, U21)
Lijevi bekovi:
Nedim Smajlović (U21)
Dženan Bureković
Desni bekovi:
Eldar Sivac
Amar Jusić
Zadnji vezni:
Harun Vardo
Centralni/ofanzivni vezni:
Ali Međuseljac
Kenan Delić
Emrah Palačkić (U21)
Krila:
Edin Durmiš
Nihad Šero
Marin Popović
Denin Jamaković (U21)
Napad:
Anes Mašić
Dževad Sijamija
Vedad Spahić (U21)
Golmani:
Adi Durmo
Nejir Ćulov
Stoperi:
Amer Mašetić
Aladin Isaković
Kenan Horić
Lijevi bekovi:
Nedim Smajlović (U21)
Dženan Bureković
Desni bekovi:
Eldar Sivac
Amar Jusić
Zadnji vezni:
Harun Vardo
Ali Međuseljac
Kenan Delić
Emrah Palačkić (U21)
Krila:
Edin Durmiš
Nihad Šero
Marin Popović
Denin Jamaković (U21)
Napad:
Anes Mašić
Dževad Sijamija
Vedad Spahić (U21)
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Sad kad si izbacio spisak, uhvatio me strah. Ne mozemo na zadnjem veznom imati samo Vardu. Jeste tu su i Babic i Hodzic, ali mislim da se svi mozemo sloziti da Hodzicu je prvenstveno mjesto na stoperskoj poziciji, dok je Babic nepoznanica sta moze uraditi na tom mjestu kroz vecinu sezone. Dalje, na bekovima su nam rekovalescenti kao zamjene i pitanje je kakvi ce oni biti, pogotovo ako dodju kartoni u nezgodno vrijeme ili ne daj Boze kakvih povreda. Napad, stopeske pozicije i golman je ok, kao i krila.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Allgunsblazing
Nisam u upravi, hvala Bogu. Pa naravno da ima objasnjenje. Objasnili svi milion puta. Nema dostupnih igraca, i sta sad? Za sve ima objasnjenje, samo treba nekad svoje emocije staviti po strani i skontati sta je najbolje za klub. Eto bas sad treba baciti 300.000 KM kao sto gore neko napisa na jednog igraca (kojeg nema i pitanje je da li zeli igrati u ovoj ligi) cisto da bi se nekom zelja ispunila.RubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:35Eto glupo je spominjati. Lave, ako se misli ulaziti u PL sad pravis ekipu za istu. Ti sad moras da zadrzavas najbolje igrace i kostur ekipe po svaku cijenu i sve to samo nadograditi jos vecim kvalitetom u ljetnom prelaznom roku. Ovako je ovo sve neozbiljno oko igrackog kadra.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:24
Ne znam kako ti to zamišljaš. Da dovedemo na ljeto 15 pojačanja za PL ? Tačno ovdje par likova na svaku imaju neko objašnjenje i opravdanje, ne smije niko napisati svoje mišljenje.
-
Guest.1945
Ovo ako ti Zamorano vidi neće valjat.Njegov najdraži igrač usamljen na vrhulaudrup je napisao/la: ↑15 sij 2026, 13:20 Ekipa na dan 15.01.2026.
Golmani:
Adi Durmo
Nejir Ćulov
Stoperi:
Amer Mašetić
Aladin Isaković
Kenan Horić
Lijevi bekovi:
Nedim Smajlović (U21)
Dženan Bureković
Desni bekovi:
Eldar Sivac
Amar Jusić
Zadnji vezni:
Harun Vardo
Ali Međuseljac
Kenan Delić
Emrah Palačkić (U21)
Krila:
Edin Durmiš
Nihad Šero
Marin Popović
Denin Jamaković (U21)
Napad:
Anes Mašić
Dževad Sijamija
Vedad Spahić (U21)
-
Guest.1945
Sa Kalesićom smo malo trebali pregovarati i podebljati platu.Ne možda istu kao tamo u Maleziji jer nismo u mogućnosti ali trebalo je podebljati, vjerujem da bi ostao.Sad da li se tražilo rješenje sa njim ne znam ili ga se samo pustilo kao štetu niz vodu.
Objasnili su svi tri puta relevantni od Musovića do Regoje da će dovesti tri ciljana pojačanja čak u slučaju da niko ne ode iz kluba.( Trebaju li linkovi?) Nisam to ja rekao, niti ti, niti bilo ko, nego odgovorni ljudi koji se pitaju i odlučuju. Pošto su otišla dvojica i to na pozicijama gdje smio otici samo jedan svi se pitaju šta se čeka sa zamjenama barem. Prvobitni plan kluba i struke da se dovedu tri ciljana pojačanja čak ukoliko niko ni ne ode je propao očigledno.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 sij 2026, 13:41Nisam u upravi, hvala Bogu. Pa naravno da ima objasnjenje. Objasnili svi milion puta. Nema dostupnih igraca, i sta sad? Za sve ima objasnjenje, samo treba nekad svoje emocije staviti po strani i skontati sta je najbolje za klub. Eto bas sad treba baciti 300.000 KM kao sto gore neko napisa na jednog igraca (kojeg nema i pitanje je da li zeli igrati u ovoj ligi) cisto da bi se nekom zelja ispunila.RubikovaKocka je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:35Eto glupo je spominjati. Lave, ako se misli ulaziti u PL sad pravis ekipu za istu. Ti sad moras da zadrzavas najbolje igrace i kostur ekipe po svaku cijenu i sve to samo nadograditi jos vecim kvalitetom u ljetnom prelaznom roku. Ovako je ovo sve neozbiljno oko igrackog kadra.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 sij 2026, 12:24
I dva vezna igrača nisu ničija želja nego prioritet kluba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE