Zalosno je sto je taj najveci pitar donio najvise para Čeliku od svih celikovih igraca ikadBatistutA19 je napisao/la: ↑13 sij 2026, 23:33 Vama je mjerilo instagram ,story ,i ko sa kim pije i vecera i tako ko. voli ili ne voli CelikI onda vas razocara ,sad je vreme napad na Pavica odkud on u Sarajevu ,djaba mu onolike objave o Celiku i dolasci na utakmice,sad je vecero.sa najvecim pitarom Telalovicem
Ja ne znam koga ja pratim a kamoli da znam ko kome sta lajka i komentarise neko
![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
Robija do Tokija

Dzevad je dosao, ko je slijedeci?
Upravo, reaguj!
Upravo, reaguj!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Guest.1945
Ma završit priču sa njima, u muci se poznaju junaci.Nama je više štete napravio transfer nego koristi.Klub je sve po tom pitanju kazao i nema se šta više polemisati, a zna se ko je uticao na transfer sve.Rijad se tu nije ni pitao,otac je to sve rješavao.Babi je šupak zino na pare j.ebeš Čelik, savjete kluba,da razmisli,da treba i nama, da nas dovodi u ne zavidan polozaj...., ali to me ne boli toliko koliko me boli to da slušam kako su uticali i ljudi koji su oko Čelika tačnije naš "partner" Vito.Mislim da ulaganje u Akademiju trebamo preispitati kad se slegne sve fino.Davati OP u nečije ruke po meni i nije baš dobro.Maksimalno sponzor mozeš biti i to je to.Naš OP će nam biti glavni izvor, a puštat nekog da se kupa u njemu prije nas, hmm ja bi malo razmislio.Sitni su to igrači, a oni od drveta ne vide šumu.Šta ces kad ti kaze čovjek koji "ulaže"u OP, Hajduk pa Čelik.Nismo mi zanimljivi investitorima kakve ih zamišljamo.
Ko ih hebe, samo da potrefimo 2 veznjaka i brzo ćemo kvu sagu zaboraviti.
Ko ih hebe, samo da potrefimo 2 veznjaka i brzo ćemo kvu sagu zaboraviti.
Hajmo mi jednu zanimljivu temu otvorit.
Treba li se klub okrenuti afričkom tržištu i "masovnom" dovođenju mladih igrača u Omladinski pogon, a koji će kroz godinu-dvije biti u prvom timu?

Treba li se klub okrenuti afričkom tržištu i "masovnom" dovođenju mladih igrača u Omladinski pogon, a koji će kroz godinu-dvije biti u prvom timu?
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
PatrickBateman
Uvijek, neobrađeni dijamanata ima, očigledno da ovaj aranžman očigledno daje rezultate na kratkim relacijama, za duže ćemo tek da vidimo.
Iako je na velikom nivou akademija, poredeci neki prosjek u BiH, mora biti još bolje da možemo sa Sarajevom, Velezom itd.
Samo naprijeeeeed Laudrup Michaele!
Mislim da ne treba. Klub u akademiji samo nastaviti raditi kako se krenulo prije godinu dana, najtalentovanije igrače iz cijele BiH dovoditi i stvarati nove igrače sa brojem 29, Hodžiće, Smajloviće.
Što se stranaca tiče, smo formirani igrači, dokazanog kvaliteta, starije od 23 da se nema problema sa ludim naknadama za treniranje.
-
prisonbreak
Ma moze al u nekim slucajevima, dosta toga mora biti poslozeno.Truhlo je napisao/la: ↑14 sij 2026, 08:29Mislim da ne treba. Klub u akademiji samo nastaviti raditi kako se krenulo prije godinu dana, najtalentovanije igrače iz cijele BiH dovoditi i stvarati nove igrače sa brojem 29, Hodžiće, Smajloviće.
Što se stranaca tiče, smo formirani igrači, dokazanog kvaliteta, starije od 23 da se nema problema sa ludim naknadama za treniranje.
Stupcanica opet ima dobrog veznjaka, Temim je jedan od najboljih igraca u ligi, vrlo brzo ce u PL.
Ako Zvezda i Dinamo sa 300 skauta u 5 godina nadju 1 igrača iz Afričkih ili egzotičnih zemalja onda o Čeliku ne treba ni pisati. Može se dovesti 1-2 da narod tjera sprdnju sa njima i to je to. Malo atraktivnosti i zajebancije, ništa ozbiljno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prioritet nasa djecabiz omladinskog pogona, a ako se nekad ukaze neki stranac koji jr kvslitetan i da donosi prevagu nemam nista protiv
Naše dijete je i ono dijete koje u Akademiju dođe sa svojih 10 godina, nije tuđe
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Samo domaca djeca
da im se ne mora placati stan i hrana. a ugljesi moras i avion platiti

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 14 sij 2026, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
- R0b
- 12. igrač
Citav normalan fudbalski svijet "lovi" igrace, ne samo po africi, nego po svijetu. Nama problem eto kao sta ce mali afrikanci. Hocemo ko baskijci i bilbao da budemo, od lasvanske petlje do nemile sto se rodi, to je to. Kako mrzim ovaj pojam "nasa djeca", ko su to nasa djeca? Koje uslove mora da zadovolji neko, koja potvrda mu treba, rodni list, cips?