Duga pauza i vidi se da nismo u treningu
NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ode i Hegic
Ovdje ko god se spomene da je dobar napravi transfer i pobjegne nam iz ruku
A jest onaj Durmiš i dobar,brz,okretan,odlican igrac.Valjda cemo ga uspjet zadrzat i ovu polusezonu
A jest onaj Durmiš i dobar,brz,okretan,odlican igrac.Valjda cemo ga uspjet zadrzat i ovu polusezonu
Mislim. 
PS. Zar nije bilo govora da je promjenjeno na 12.02?
PS. Zar nije bilo govora da je promjenjeno na 12.02?
Samo Čelik zenički !!!
-
Guest.1945
Sadik Šrijelj, Petar Bojo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
RealMadrid
Ako je danas klub objavio da je ostao jos jedan mjesec do utakmice onda je valjda 12.02.
Hajd mozda sreca i njeg pogleda pa ga ne mognemo zadrzat
- R0b
- 12. igrač
Mislio sam da je mlađi ovaj Santrać, al 25 kuka ima mali, bil se on mogo uklopit u našu ekipu.

Koliko se sjecam sa Santracem su postojali odredjeni kontakti i proslo ljeto prije dolaska Kalesica. Sad jel on taj kalibar i da li je sada uopste opcija, ne znam. On je def. vezni.
A 25 je taman sto se godina tice
A 25 je taman sto se godina tice
Samo Čelik zenički !!!
- R0b
- 12. igrač
Pa da godine su mu odlicne, sad moje misljenje da bi dobro dosao u ekipu.Treba nam bar jedan vezni dobar, ako se ne moze u ovom trenutku dva dovesti.

-
PatrickBateman
Srce, čast i ponos!
Kažu, ode u Radnik iz Bijeljine...
Ovo je hrvatski McGregorPatrickBateman je napisao/la: ↑12 sij 2026, 22:00 https://www.transfermarkt.com/tino-blaz ... ler/801307
Zanimljiv igrac, iako mu je karijera u padu
Ovakve volim, al uz njega mora igrat neko ko zna lopte