Dabogda do kraja sezone ne odigro sveukupno 90minuta na terenu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Da dodju do prozivke, da se kompletira ekipa i da prodju cijele pripreme svi zajedno i Elhamdulilah sve. Ko čvoka.prisonbreak je napisao/la: ↑11 sij 2026, 17:04Ovo troje je neophodno, i to da budu pojacanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Do prozivka ce doci sigurno jos igraca, bice tu nekih i na probi, ali polako, dug je ovaj mjesecAvenija je napisao/la: ↑11 sij 2026, 17:11Da dodju do prozivke, da se kompletira ekipa i da prodju cijele pripreme svi zajedno i Elhamdulilah sve. Ko čvoka.
- BatistutA19
Daj nam 2 veznjaka pod hitno jedan bar kalibar Kalesica mora bit tu se ne smije fulat i rizikovat to je prvi prioritet ,ovo ostalo sve se moze uklopit sa jos tim ostalim pojacanjima i ne bi bilo upitno prvo mjessto i ulazak.
-
Guest.1945
On nije toliko kriv koliko mu je otac i Vito sto su zapeli da ide iz Čelika, al najviše me boli ta ucjena kluba, koji žele "dobro" klubu al u muci se poznaju junaci.Naplatio i naplatit ćeš ti dobro onih par lopti i opreme što si kupio, al ko ih ebe proradit će zenički inat u februaru kad Dževdo glavom bude išao na kopačku i djeca koja nisu iz Zenice.
Ništa od Talhe, skautig tim nemamo i direktora da možemo brat po Južnoj Americi i Africi igrače, jedino možda preko nekoga ko ima neke konekcije.Ova zimski rok je katastrofa.Ne znam nikoga ko je slobodan, osim da platimo neki vid naknade klubovima.
Pohvale Robijašima za ovo što rade što sam je u neku ruku zagovarao ovde nešto slično a komentari se brisali ko da sam mislio zlo grupi, ali hele nejse, samo nek se omasovi jug, jaka i stabilna grupa, pa akobogda da im pružimo pakao u februaru a dotiĆnom "toplu" dobrodošlicu njemu i njegovim navijačima.
Ništa od Talhe, skautig tim nemamo i direktora da možemo brat po Južnoj Americi i Africi igrače, jedino možda preko nekoga ko ima neke konekcije.Ova zimski rok je katastrofa.Ne znam nikoga ko je slobodan, osim da platimo neki vid naknade klubovima.
Pohvale Robijašima za ovo što rade što sam je u neku ruku zagovarao ovde nešto slično a komentari se brisali ko da sam mislio zlo grupi, ali hele nejse, samo nek se omasovi jug, jaka i stabilna grupa, pa akobogda da im pružimo pakao u februaru a dotiĆnom "toplu" dobrodošlicu njemu i njegovim navijačima.
Da se i ja nadovezem na ovo druzenje u Blatusi. Mislim da je odlicna ideja pogotovo ovako sto se radi u saradnji klub/navijaci. Kafica indomova u svakoj mahali/mjesnoj zajednici. Treba to iskoristiti koliko god je moguce. Najavi mjesec unaprijed svakoj mahali i nek se organizuju da napune kafic/dom tu noc. Ovo je fino vidjeti. Daje dodatni nivo transparentnosti od strane kluba i odlicna je prilika i za klub i za navijacku grupu da prosire clanstvo.
- BatistutA19
Nema doticni pravo igrat u Zenici za Sarajevo jer je igro vec kup BiH za Celik.Bice dobro dok 2 ne primisGuest.1945 je napisao/la: ↑11 sij 2026, 18:22 On nije toliko kriv koliko mu je otac i Vito sto su zapeli da ide iz Čelika, al najviše me boli ta ucjena kluba, koji žele "dobro" klubu al u muci se poznaju junaci.Naplatio i naplatit ćeš ti dobro onih par lopti i opreme što si kupio, al ko ih ebe proradit će zenički inat u februaru kad Dževdo glavom bude išao na kopačku i djeca koja nisu iz Zenice.
- BatistutA19
Odlicna ideja za Robijase tako mogu po svim mahalama gradskim i prigradskim bar ,Vierujem da iz svake mahale ima poneki Robijas sa Juga pa moze on svoje komsije prijatelje rodjake pozvat na neki sastanak druzenje nazovi kako hoces i samo potvrdit datum sa Udrzenjem Robijasi.
- Zenicanin988
Hajd molim te bati nemoj ovakve stvari luzerske pisat nigdje vise.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 sij 2026, 19:12Uzivat akobogda na toj utakmici nije da mi nije bitan rezultat volio bi da prodjemo ali realno nemamo mi tu nikakve sanse ,to ce bit poput Zrinjskog ,samo pitanje kad ce malo spustit loptu i stat.Ne bi volio neki potop a poraz ko poraz nebitan.Guest.1945 je napisao/la: ↑11 sij 2026, 18:22 On nije toliko kriv koliko mu je otac i Vito sto su zapeli da ide iz Čelika, al najviše me boli ta ucjena kluba, koji žele "dobro" klubu al u muci se poznaju junaci.Naplatio i naplatit ćeš ti dobro onih par lopti i opreme što si kupio, al ko ih ebe proradit će zenički inat u februaru kad Dževdo glavom bude išao na kopačku i djeca koja nisu iz Zenice.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- BatistutA19
Zasto je lucerski pisat ako je nesto realno ,razumijem ja navijacki pisat ,mogu ja pisat bice 4-0 za Celik ali nije realno jebi ga kad su ljudi bolji od nas puno..Zato mi neke stvari primamo tragicno jer znamo bit nerealni ne samo Celik nego i reprezentacije pa se onda razocaramo.
- Zenicanin988
Nismo mi toliko loši da se ponovi Zrinjski. Prosle godine protiv Borca ekipa odlicno stajala na terenu.BatistutA19 je napisao/la: ↑11 sij 2026, 21:14 Zasto je lucerski pisat ako je nesto realno ,razumijem ja navijacki pisat ,mogu ja pisat bice 4-0 za Celik ali nije realno jebi ga kad su ljudi bolji od nas puno..Zato mi neke stvari primamo tragicno jer znamo bit nerealni ne samo Celik nego i reprezentacije pa se onda razocaramo.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- objektivnost
Ma prolazimo Sarajevo kao od šale ljudi *ako Bog da*, nema tu priče uopšte. Živi bili pa vidjeli.

ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...

Idu pojacanja samo tako...
-
Guest.1945
Ma samo da nađemo dobrog veznjaka, za kojeg ruku na srce ne treba žaliti novac, naravno onoliko koliko smo u mogućnosti ali ne treba žaliti, jer nemamo na toj poziciji nikoga ko bi mogao zamjeniti ovu dvojicu što su otišla a oni su nam pravili prevagu u ekipi.Samo da nađemo nekog tipa Kalesića ili boljega uz huk sa tribina koji će ponjeti igrače pa glavom i na kopačku ne vjerujem da nas mogu nakantati.Sijamija će imam osjećaj izginuti ako dobije priliku odma u kupu.