NK Čelik
Re: NK Čelik
Anketa da završimo ovu temu
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Znaci pocelo je
Dzevade, nek je sa srecom da nas sa svojim kolegama uvedes u PL na ljeto.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RubikovaKocka
Treba nam kvalitet al bas kvalitet u sredini, nakon ova dva odlaska. Talha nije taj, ni blizu.
Nadam se da cemo malog Poturkovica za nekoliko godina vidjeti kao najmladjeg Celikovog prvotimca i najmladjeg strijelca Celika u istoriji kluba
Abu samo naprijed.
https://www.zenit.ba/talentovani-omladi ... gauIYKJ1XQ
Samo Čelik zenički !!!
Dobar Dževad ko duša 
Taj mali iskace iz pastete,a nije jos iz pelena iskocio ne svidza mi se nacin da se neko ko ne zna nos obrisat se reklamira i placaju se tekstovi da se pise o njemu,zelim da bude novi Mesi ali ovo je klasicna reklama i nije potpun tekst nije napisano ko je sve iz BiH bio u tom kampu,ove stvari je radio Seki Adilovic za Eldina i Adija isto ovako reklama majkaphillies je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:43 Nadam se da cemo malog Poturkovica za nekoliko godina vidjeti kao najmladjeg Celikovog prvotimca i najmladjeg strijelca Celika u istoriji klubaAbu samo naprijed.
-
prisonbreak
Durmo (Culov)
Sivac (Jusic)
Hodzic (Babic)
Horic (Masetic)
Smajlovic (Burek?, Marin)
X (Vardo)
X (Delic)
X (Ali, Palackic?)
Sero (Marin)
Masic (Sijamija, Spahic)
X (Marin, Jamakovic, Durmis?)
Ja ovo ovako gledam. Za igrace s upitnikom nisam siguran ima li trenutno mjesta u Celiku. Veza koju je netko spomenuo Vardo-X-Delic ne moze. Vardo je cesto povrijedjen i ne smije igrati bez jednako dobre alternative. Delica smo svi prije mjesec dana vidjeli kao zamjenu. i sta ako ne ide? Uvesti Alija pa da on okrece situaciju? Sta ako se Vardo povrijedi? Igrati Marina kao u Tesnju?
Treba nam barem jos jedan u21 siguran starter. Sta ako se Nedim opet povrijedi? Hocemo li zrtvovati Horu ili Seru da bi igrao neki u21. Nemamo nijednog u21 u vezi. Sta ako Jamakovic ne bude u dobroj formi? Forsirati Spahica pored dosta boljih opcija?
Velika je steta sto se Ajdin Redzic vratio u Slogu. Vidio sam ga kao savrseno pojacanje za nas. Igrac s velikim iskustvom i kvalitetom koji je mogao igrati u PL za nas.
Vezni igraci koje bih volio vidjeti u nasem timu i smatram da mogu doprinijeti kvalitetom, a da su dostupni u ovom trenutku:
Amar Begic (25) igra u Gruziji, ugovor mu je isticao pocetkom ove godine, trenutno nema informacija o isteku ili produzenju, Avdijin igrac, igrao za Borac i par klubova vani. Ne bi se morao placati stan, pitanje zeli li u Federaciju, ali ako izabere imao bi siguran klub i minutazu u PL za 6 mjeseci
Eldar Mehmedovic (22) slicna prica, vise igrac za PL, ali nama takvi ipak trebaju. Vise ga vidim u nekom Radniku, Rudaru ili Posusju, ali ako ne uspije moze nam biti od koristi
Talha Tabakovic (20) vec ispricana prica, uz 2 dobra igraca moze biti odlican
Niko Kovac (20) mladi reprezentativac, clan Leccea u23, nikada nije igrao u BiH. Ako zeli zaigrati seniorski fudbal, ako mu se svidi projekat moze se probati, ali mislim da je blizi Borcu ili Sarajevu bude li dolazio u BiH
Mahir Rizvic (20) standardan u Buducnosti, ovo je vise opcija E ako nestane boljih rjesenja
Edin Julardzija (24) u Sarajevu nije imao mjesta, ali ako je spreman igrati Federaciju donisio bi prevagu
Armin Besagic (27) trenutno u Makedoniji, ne znam stanje moze li i zeli li napustiti, ali nama moze pomoci. Premijerligasko iskustvo
Tesko je pronaci slobodne, a dobre igrace, moguce da cemo morati platiti par transfera, ali ne smijemo dovesti jednog veznog i zadovoljiti se. 3 se moraju pronaci kako znamo i umijemo, a od toga barem jedan u21.
Sivac (Jusic)
Hodzic (Babic)
Horic (Masetic)
Smajlovic (Burek?, Marin)
X (Vardo)
X (Delic)
X (Ali, Palackic?)
Sero (Marin)
Masic (Sijamija, Spahic)
X (Marin, Jamakovic, Durmis?)
Ja ovo ovako gledam. Za igrace s upitnikom nisam siguran ima li trenutno mjesta u Celiku. Veza koju je netko spomenuo Vardo-X-Delic ne moze. Vardo je cesto povrijedjen i ne smije igrati bez jednako dobre alternative. Delica smo svi prije mjesec dana vidjeli kao zamjenu. i sta ako ne ide? Uvesti Alija pa da on okrece situaciju? Sta ako se Vardo povrijedi? Igrati Marina kao u Tesnju?
Treba nam barem jos jedan u21 siguran starter. Sta ako se Nedim opet povrijedi? Hocemo li zrtvovati Horu ili Seru da bi igrao neki u21. Nemamo nijednog u21 u vezi. Sta ako Jamakovic ne bude u dobroj formi? Forsirati Spahica pored dosta boljih opcija?
Velika je steta sto se Ajdin Redzic vratio u Slogu. Vidio sam ga kao savrseno pojacanje za nas. Igrac s velikim iskustvom i kvalitetom koji je mogao igrati u PL za nas.
Vezni igraci koje bih volio vidjeti u nasem timu i smatram da mogu doprinijeti kvalitetom, a da su dostupni u ovom trenutku:
Amar Begic (25) igra u Gruziji, ugovor mu je isticao pocetkom ove godine, trenutno nema informacija o isteku ili produzenju, Avdijin igrac, igrao za Borac i par klubova vani. Ne bi se morao placati stan, pitanje zeli li u Federaciju, ali ako izabere imao bi siguran klub i minutazu u PL za 6 mjeseci
Eldar Mehmedovic (22) slicna prica, vise igrac za PL, ali nama takvi ipak trebaju. Vise ga vidim u nekom Radniku, Rudaru ili Posusju, ali ako ne uspije moze nam biti od koristi
Talha Tabakovic (20) vec ispricana prica, uz 2 dobra igraca moze biti odlican
Niko Kovac (20) mladi reprezentativac, clan Leccea u23, nikada nije igrao u BiH. Ako zeli zaigrati seniorski fudbal, ako mu se svidi projekat moze se probati, ali mislim da je blizi Borcu ili Sarajevu bude li dolazio u BiH
Mahir Rizvic (20) standardan u Buducnosti, ovo je vise opcija E ako nestane boljih rjesenja
Edin Julardzija (24) u Sarajevu nije imao mjesta, ali ako je spreman igrati Federaciju donisio bi prevagu
Armin Besagic (27) trenutno u Makedoniji, ne znam stanje moze li i zeli li napustiti, ali nama moze pomoci. Premijerligasko iskustvo
Tesko je pronaci slobodne, a dobre igrace, moguce da cemo morati platiti par transfera, ali ne smijemo dovesti jednog veznog i zadovoljiti se. 3 se moraju pronaci kako znamo i umijemo, a od toga barem jedan u21.
Nije bilo tesko provjeriti, ljetos je bio u Sarajevu Barsin trening kamp od tri dana (koji se placao od strane ucesnika). Koliko je tu djece bilo ne znam, ali na stranici pise da ce jedan djecak dobiti priliku da 7 dana dodje u Barcelonu i tamo trenira... a to je mali Poturkovic.Stativa88 je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:57Taj mali iskace iz pastete,a nije jos iz pelena iskocio ne svidza mi se nacin da se neko ko ne zna nos obrisat se reklamira i placaju se tekstovi da se pise o njemu,zelim da bude novi Mesi ali ovo je klasicna reklama i nije potpun tekst nije napisano ko je sve iz BiH bio u tom kampu,ove stvari je radio Seki Adilovic za Eldina i Adija isto ovako reklama majkaphillies je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:43 Nadam se da cemo malog Poturkovica za nekoliko godina vidjeti kao najmladjeg Celikovog prvotimca i najmladjeg strijelca Celika u istoriji klubaAbu samo naprijed.
Ne kazem da ce na kraju mali i postati fubaler, jer mnogo je rada pred njim i ko zna sta vrijeme nosi, ali eto ima potencijala, valjda ovi treneri iz Barcelone znaju nesto
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 10 sij 2026, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
-
PatrickBateman
Taman zamjena za Masica. Sta bi sa onim iz Pazara, on bi nam super legao na lijevom krilu, znam da je primarno spic, ali sigurno moze i na krilu igrati.
Genrealno nam fali brzine u ekipi.
Srce, čast i ponos!
King ili BronjaPatrickBateman je napisao/la: ↑10 sij 2026, 15:26 Taman zamjena za Masica. Sta bi sa onim iz Pazara, on bi nam super legao na lijevom krilu, znam da je primarno spic, ali sigurno moze i na krilu igrati.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Upravo to! Sad imas par dječaka u Barsinom kampu i malog u Madridu koje niko ne spominje i ne reklamira. Ovako malom samo pritisak stavljaju na leđa....Stativa88 je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:57Taj mali iskace iz pastete,a nije jos iz pelena iskocio ne svidza mi se nacin da se neko ko ne zna nos obrisat se reklamira i placaju se tekstovi da se pise o njemu,zelim da bude novi Mesi ali ovo je klasicna reklama i nije potpun tekst nije napisano ko je sve iz BiH bio u tom kampu,ove stvari je radio Seki Adilovic za Eldina i Adija isto ovako reklama majkaphillies je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:43 Nadam se da cemo malog Poturkovica za nekoliko godina vidjeti kao najmladjeg Celikovog prvotimca i najmladjeg strijelca Celika u istoriji klubaAbu samo naprijed.
Placaju tekstove kome,zasto i zbog cega oni samo znaju znam te podatke i zbog tog sam to napisao i ne znam zasto ga otac ne vodi odma u Barcu msm pretjerizam mrtviHardzavi je napisao/la: ↑10 sij 2026, 15:45Upravo to! Sad imas par dječaka u Barsinom kampu i malog u Madridu koje niko ne spominje i ne reklamira. Ovako malom samo pritisak stavljaju na leđa....Stativa88 je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:57Taj mali iskace iz pastete,a nije jos iz pelena iskocio ne svidza mi se nacin da se neko ko ne zna nos obrisat se reklamira i placaju se tekstovi da se pise o njemu,zelim da bude novi Mesi ali ovo je klasicna reklama i nije potpun tekst nije napisano ko je sve iz BiH bio u tom kampu,ove stvari je radio Seki Adilovic za Eldina i Adija isto ovako reklama majkaphillies je napisao/la: ↑10 sij 2026, 14:43 Nadam se da cemo malog Poturkovica za nekoliko godina vidjeti kao najmladjeg Celikovog prvotimca i najmladjeg strijelca Celika u istoriji klubaAbu samo naprijed.
I Sijamija i Mašić su za prvih 11.PatrickBateman je napisao/la: ↑10 sij 2026, 15:26 Taman zamjena za Masica. Sta bi sa onim iz Pazara, on bi nam super legao na lijevom krilu, znam da je primarno spic, ali sigurno moze i na krilu igrati.
Ovaj Sijamija je dobar igrač, moze i ispred Mašića a i na krilo lijevo. I vrlo često je strijelac i to u slabijim ekipama od nas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA