Avenija je napisao/la: ↑10 sij 2026, 10:27
Ja cu napisati samo ono ZVANIČNO sto je došlo iz kluba i od šefa struke. Ako ne bude odlazaka dovest ćemo tri ciljana pojačanja za PL. Desila su se dva odlaska i to jedan od njih( Kalesić) katastrofalan i Telalović najvise zbog u-21. Znaci otisla dva. Još niko ZVANIČNO nije došao. Znaci 5 igrača fali.
Čista računica.
A ja sam licno mislio sam da će se klub ove zime dovodjenjem tih novih igrača za level više polako rješavati prošlosti poput Varde i slicnih i oslobađati prostor.
Sinoć u 4 me probudio Pločo komentator iz noćne more, čujem govori u prenosu , dragi gledaoci čini se da je odlazak Kalesića bio nenadoknadiv gubitak za ekipu Čelika...
Ali nije sve tako crno, dobro je sto se ovo sve izdešavalo odmah na početku pa imas vremena za pronalazak zamjena ispravke i rješavanje nedostataka. Samo treba gledati da novi igrači prodju cijele pripreme za ekipom.
Ma ne treba nam 5 igrača, fino smo popunjeni, fale nam samo 2 igrača da zaokružimo roster na 23 igrača, da na svakoj poziciji imamo po 2.
Durmo, Ćulov
Jusić, Sivac
Smajlović (U21), Bureković
Hodžić (U21), Mašetić, Horić, Isaković
Vardo, Babić (U21)
Delić, Međuseljac, Palačkić (U21)
Jamaković (U21), Durmiš
Šero, Popović
Mašić, Spahić (U21)
Ako Sijamija dođe, napad završen, samo još ta zamjena za Kalesića u vezi i mi smo popunjeni jako fino. Al ta zamjena mora biti baš brutalna, nikako nivo Tabakovića.