Jos o Telalovicu tema

dosta vala pisanja on vise nije igrac Celika.
Dosadasnji svi igraci unazad 15 godina su uglavnom odlazili besplatno ne mogu se sjetit prodaje neke ,ae sto su isli besplatno posle su nas tuzili i mi morali jos placat..
Telalovic je donio 150 000 eura,ma mi iz ove lige ne bi ga nikad nikom prodali za vise novca svi bi htjeli da je dzaba jer svi znaju da nam treba novac znaci oni diktiraju uslove .
To je kao u zivotu bilo sta da se prodaje ko je jaci ima prednost auto kuco ,bgm kad bijeda prodaje na kraju daj sta das jsrvmoras prodat.
Mi bi milion a ne mozes ga prodat neda niko a ne mozes ga zadrzat ,ne znamo ni mi sta hocemo.
Nema tog igraca koji bi odbio ponudu u BiH platu od 10 000 nebitan klub nebitan grad.Sutra Babic,Hodzic,Durmo,Medzuseljac,Sivac, nebitno koji bi isto uradili i otisli sto je normalno.
Daj malo o pojacanjima ko bi mogo doci, sta nam treba ,kako bi mogo izgledat sastav .
Vijerujem da cemo mi nadomjestit opet to sve ,svi igraci su samo prolazni i nista.Navijaci su naivni necu rec glupi cim ljubi dres eno ga voli Celik ljubi grb a svaki ce otic u bolji klub i onda ih doceka samar realnosti kad ode i cude se.Kakvo ljubljenje grba je dokaz ljubavi prema klubu i objave po instagramu i neki textovi ,ljubav samo navijaci imaju i nijedan igrac.I ti ljubis firmu kad ti da platu cim ti neko ponudi bolje zbogom firmo tako i igraci.