NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Cr7legia je napisao/la: 08 sij 2026, 17:24
KakhaKaladze je napisao/la: 08 sij 2026, 17:20 Znaci pronasli smo krivci. Babo mu i Zaim on nije nista kriv on bi jos.ljubio grn na Bilinom. Joj ista do vam je 5 gldina. Sad se za sat vremena saznalo da ga neko nagovara na potpis. Gdje ste juxer bili?
Trebamo pljeskat za transfer sto je klub uheo cifru al trebamo je*at mater liku koji ga je nagovlrio na taj transfer? Ne kontam. Druga stvar koja je omda Vitina uloga kao njegovog menadzera ako mu otac upravlja tramsfer politikom? Jel on tu samo da uzme procenat od prodaje? Nemojte samo sad ulazit u opravdavanja majke vam. Momak izabrao iz kojeg god razloga, bilo da voli bordo boju bilo da voli pare bilo da ga je otac magovorio.
Manite se suplje price, nije Mamic doso na kup da gleda mene kako grickam kospice. Ova prica traje sigurno od prije kupa, nije jucer pocela.
Nezvanično kako Sport BC piše na Tiktok-u trebao bi klub dobiti 300.000KM te postotak od slijedeće prodaje, realno mogli smo malo bolje...
Ma i to je Zaim kriv. Spustao cijenu a Riki potpisao na 10 miliona klauzulu. Bas ne mogu na rende kora sto se kazw.
Kako god nije 300k toliko losa cifra s obzirom na okolnosti.
Premier

Post Postao/la Premier »

To su ta Zenicka djeca i zenicki roditelji. Malo je reci debilan potez.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

R0B1J4SH je napisao/la: 08 sij 2026, 15:29 Hocemol mu zviždat u Februaru na Bilinom?
Znal se šta :pivo:
Ipak hocemo....
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Utjecaj roditelja na malog zino šupak na pare a on će na predstavljanju reći kako je došao u najveci klub u državi i najbolje navijače.Na kraju ćemo dobiti Azura Mahmića drugu verziju.

Klub ti u velikom naletu, napreduje i ti odeš u jedan od naših najveci rivala.

Poruka klubu:Gazite sve igrače pred sobom!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

KakhaKaladze je napisao/la: 08 sij 2026, 17:29
Cr7legia je napisao/la: 08 sij 2026, 17:24
KakhaKaladze je napisao/la: 08 sij 2026, 17:20 Znaci pronasli smo krivci. Babo mu i Zaim on nije nista kriv on bi jos.ljubio grn na Bilinom. Joj ista do vam je 5 gldina. Sad se za sat vremena saznalo da ga neko nagovara na potpis. Gdje ste juxer bili?
Trebamo pljeskat za transfer sto je klub uheo cifru al trebamo je*at mater liku koji ga je nagovlrio na taj transfer? Ne kontam. Druga stvar koja je omda Vitina uloga kao njegovog menadzera ako mu otac upravlja tramsfer politikom? Jel on tu samo da uzme procenat od prodaje? Nemojte samo sad ulazit u opravdavanja majke vam. Momak izabrao iz kojeg god razloga, bilo da voli bordo boju bilo da voli pare bilo da ga je otac magovorio.
Manite se suplje price, nije Mamic doso na kup da gleda mene kako grickam kospice. Ova prica traje sigurno od prije kupa, nije jucer pocela.
Nezvanično kako Sport BC piše na Tiktok-u trebao bi klub dobiti 300.000KM te postotak od slijedeće prodaje, realno mogli smo malo bolje...
Ma i to je Zaim kriv. Spustao cijenu a Riki potpisao na 10 miliona klauzulu. Bas ne mogu na rende kora sto se kazw.
Kako god nije 300k toliko losa cifra s obzirom na okolnosti.
Za te pare ne mozes dovest ni one iz TOŠKA.Te pare su bile dobre kad je Ivica Osim igrao.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

RubikovaKocka je napisao/la: 08 sij 2026, 17:28 Ovdje klub najvise gubi i tu je kraj price. Ovakav talenat da ode za popisanih 300k KM je tragedija. Jadno. Kad smo se poceli dizati i sve je krenulo kako je trebalo, ovakav potez Uprave Vite ili koga vec, da Bog sacuva.
Pa jes realno. Sarajevo nudilo 150 milona mi inzistirali na 300.000. Ocajan potez bas
Srce, čast i ponos!
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

I jesmo ga svi redom dizali u nebesa, iskako je iz pastete vise, bas je fino nam vratio :vješanje: :vješanje:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Hajmo sačekati zvanično očitovanje kluba. Pristojna cifra. Seremo. Igramo prvu ligu, mali ima ima 15 profi utakmica.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Na stranu to sve, al ono što mene najviše kopka i boli jeste sljedeće..
Pa majku mu može l' kod nas išta jednostavno?
Jednom se borimo za to neko prvo mjesto u pisljivoj drugoj ligi u zadnjih koliko godina i umjesto da do kraja riješimo ovo i privedemo kako treba kraju, mora nas nešto sekirat i za**bavat.

Čelik iznad svih, idi mali gdje hoćeš i sa tobom i bez tebe mi idemo dalje. Al' zašto jednostavno pitanje zašto?
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Ako su razmišljali dugoročno ključna je odredba ugovora o budućim transferima. Ne znam kako te stvari idu, je li moguće ugovoriti npr 5% od svakog budućeg transfera.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Sabani_Nonda je napisao/la: 08 sij 2026, 17:49 Ako su razmišljali dugoročno ključna je odredba ugovora o budućim transferima. Ne znam kako te stvari idu, je li moguće ugovoriti npr 5% od svakog budućeg transfera.
20%
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Kontras'88 je napisao/la: 08 sij 2026, 17:48 Na stranu to sve, al ono što mene najviše kopka i boli jeste sljedeće..
Pa majku mu može l' kod nas išta jednostavno?
Jednom se borimo za to neko prvo mjesto u pisljivoj drugoj ligi u zadnjih koliko godina i umjesto da do kraja riješimo ovo i privedemo kako treba kraju, mora nas nešto sekirat i za**bavat.

Čelik iznad svih, idi mali gdje hoćeš i sa tobom i bez tebe mi idemo dalje. Al' zašto jednostavno pitanje zašto?
Njegov odlazak za sekiranciju?
Ma drug moj stipu to,niko nije veći od kluba pa ni ovaj balavac.
Jer mi ne navijamo za njega vec za Čelik,i sigurno ce se nac zamjena i sigurno je da ćemo uc u Premijer ligu.
I jedva čekam da vidim kako ćemo ga dočekat u Februaru.
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

prisonbreak je napisao/la: 08 sij 2026, 17:45 Hajmo sačekati zvanično očitovanje kluba. Pristojna cifra. Seremo. Igramo prvu ligu, mali ima ima 15 profi utakmica.
Ljude boli činjenično stanje i teško ga je sagledati realno a još teže prihvatiti...Riki je mačak u vreći (kao sto sam i pisao - potencijalni Medjuselac 2) koji ima 15 utakmica profi fudbala u 2. rangu najgoreg klupskog fudbala u Evropi, klub bio pred gašenjem i sad se dižemo i dišemo na aparatima (budžet grada), i apsolutno je njegova prodaja opravdana. Jedino sto me zanima i sto bi imalo smisla je da smo se ugradili u procentu od naredne prodaje...
Blackred

Post Postao/la Blackred »

Vito finasira akademiju i trenere u njoj i pita se sve skoro. Nije tu zbog ljubavi (možda djelomično),nego daje pare i na kraju uzima, logično. To što smo mi u .urcu i što nam je on slamka spasa da nas rastereti obaveza orema op., to je več naš problem, koji ce se dugo vuči dok se ne ispliva iz govana.
Vjerovatno dobar dio od transfera ide i klubu, ali i njemu, ali na kraju krajeva, on je uticao dobrim dijelom sto su momci u PL i što je i Telalović isplivao. Ugurati igrača u medije, reprezentaciju, seniore...sve to košta. I kad se pruži prilika, naplati se. Fudbal je biznis i ovo što dešava je logičan slijed. Možda je izbor kluba malo diskutabilan zbog nekog rivalstva, ali tako je kako je. Malom sretno, daj Bože da u A repki završi.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ovaj transfer je za nivou fudbala u kojem igramo postavljane standarda. Svako ko to ignorise je glup ili zlonamjeran
Srce, čast i ponos!
Odgovori