NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Ps.

Dozvoljeno psovanje svega Zaimu počevši od sad, do zadnjeg pokoljenja.

@Avenija
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Jedan od najvecih grobara kluba u historiji Zaim Mujezinovic opet radi protiv kluba, jel ima obraza taj penzioner da bilo sta radi oko kluba kojeg je zajedno sa ostalom bagrom doveo skoro do gasenja
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

I još jedna digresija.

Radi se o jako dobroj cifri za klub. Međutim, gorak ukus jer se otkrilo da je ovaj lihvar opet umiješao prste
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
convictsHC

Post Postao/la convictsHC »

ZAIME JEBEMTI BABINE KOSTI ZAIME
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Klub se mora oglasit kad Riki potpise za Sarajevo i objasni situaciju oko Zaima Mujezinovica i da se taj grobar vise nikada ne pusti blizu stadiona
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma nek ide djete gdje hoce.
Ko da je Sarajevo neki k od kluba gdje moze igrati i razviti se.
Bolje bi mu bilo u nasem klubu bar jos godinu.
Ima da ga prodaju ko kurvu za prvi tim koji ponudi vecu cifru.
Tek ako potrefi sljedeci dobar klub za svoj razvoj mozda da uspije u karijeri.
Otac mu je haman dusman ali pusti i tu pricu. Htjeo je i on . Neko mu je pricice napricao na uho.
Uglavnom sto se mene tice sretno mu i nek se vise nevraca ako se mene pita
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 08 sij 2026, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Pa kakav je to ugovor da ti igrač može odlučiti šta će prihvatiti i kada će ići?Ma kakva dobra cifra od Sarajeva, mogu ti dati 250 € i to je to.To je je možda prije 10 godina bila dobra cifra a danas mozes samo dovest za te pare nekog prosjecnog igraca i nista vise.Nije nama Zaim kriv nego sami sebi sto ne znamo uslove postaviti.

Ode li u Sarajevo dobar huk sa zapada mu prirediti i to je to.Haman da i on to hoće, Azur Mahmić v2.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

AeroMs33 je napisao/la: 08 sij 2026, 17:14 Ma nek ide djete gdje hoce.
Ko da je Sarajevo neki k od kluba gdje moze igrati i razviti se.
Bolje bi mu bilo u nasem klubu bar jos godinu.
Ima da ga prodaju ko kurvu za prvi tim koji ponudi vecu cifru.
Tek ako potrefi sljedeci dobar klub za svoj razvoj mozda da uspije u karijeri.
Otac mu je haman dusman ali pusti i tu pricu. Htjeo je i on . Neko mu je pricice napricao na uho.
Uglavnom sto se mene tice sretno mu i nek se vise nevraca ako se mene pita
Neka ide svojom voljom, a ne voljom grobarima kluba. Vala znam da će ovo biti kao da ja želim da klub ne napreduje novčano od tog transfera, ali biti ću najsretniji ako se ovo kolapsira evo, pa kud puklo da puklo...
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Bez obzira na Kalesicev status klub bi trebao dovesti bar 2 vezna, a od toga jednog U21.
Moji prijedlozi:
Talha Tabakovic 20
Eldar Dragovic 17
Niko Kovac 20
Rajan Zlibanovic 19
Marko Brkic 25
Amar Begic 25
Ajdin Redzic 28

Vjerujem da su mnogi nedodirljivi zbog ugovora i atraktivnosti lige koju igramo, ali ih vidim kao zanimljiva rjesenja koja nam mogu pomoci i na duzi period od 6 mjeseci.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Znaci pronasli smo krivci. Babo mu i Zaim on nije nista kriv on bi jos.ljubio grn na Bilinom. Joj ista do vam je 5 gldina. Sad se za sat vremena saznalo da ga neko nagovara na potpis. Gdje ste juxer bili?
Trebamo pljeskat za transfer sto je klub uheo cifru al trebamo je*at mater liku koji ga je nagovlrio na taj transfer? Ne kontam. Druga stvar koja je omda Vitina uloga kao njegovog menadzera ako mu otac upravlja tramsfer politikom? Jel on tu samo da uzme procenat od prodaje? Nemojte samo sad ulazit u opravdavanja majke vam. Momak izabrao iz kojeg god razloga, bilo da voli bordo boju bilo da voli pare bilo da ga je otac magovorio.
Manite se suplje price, nije Mamic doso na kup da gleda mene kako grickam kospice. Ova prica traje sigurno od prije kupa, nije jucer pocela.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

goku je napisao/la: 08 sij 2026, 16:54
RubikovaKocka je napisao/la: 08 sij 2026, 16:48 Ko ga je sad prodao, klub ili Vito manager ? Ko dobija sad tu i koliki procenat ? Hm
Pa nije mi Vito rekao idi u FKS, vec ocito se na roditelje uticamo iz glavnog grada…
Vito je suvlasnik agencije koja zastupa Rijada. Agencija je licno zahtjevala da se napravi odredjena izlazna klauzula u slucaju interesovanja i ponude nekog kluba. Klubu su tu bile vezane ruke, ili da prihvate taj zahtjev ili da mali nikako ne potpise ugovor. Da ima velikog sukoba interesa - ima. Nije covjek pametan
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

KakhaKaladze je napisao/la: 08 sij 2026, 17:20 Znaci pronasli smo krivci. Babo mu i Zaim on nije nista kriv on bi jos.ljubio grn na Bilinom. Joj ista do vam je 5 gldina. Sad se za sat vremena saznalo da ga neko nagovara na potpis. Gdje ste juxer bili?
Trebamo pljeskat za transfer sto je klub uheo cifru al trebamo je*at mater liku koji ga je nagovlrio na taj transfer? Ne kontam. Druga stvar koja je omda Vitina uloga kao njegovog menadzera ako mu otac upravlja tramsfer politikom? Jel on tu samo da uzme procenat od prodaje? Nemojte samo sad ulazit u opravdavanja majke vam. Momak izabrao iz kojeg god razloga, bilo da voli bordo boju bilo da voli pare bilo da ga je otac magovorio.
Manite se suplje price, nije Mamic doso na kup da gleda mene kako grickam kospice. Ova prica traje sigurno od prije kupa, nije jucer pocela.
Nezvanično kako Sport BC piše na Tiktok-u trebao bi klub dobiti 300.000KM te postotak od slijedeće prodaje, realno mogli smo malo bolje...
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Po meni nije Telalovic zasluzio neki ruzan docek kad bude igro protiv Celika,od mene sretno mu jer je ispo sasvim korektan sa profi ugovor e sad ova petljanja oko Zaima ipak su roditelji tu vise krivi nego Riki..Ali kako god zavrsena prica i sretno mu..Najbitnije je naplatit maximum i ugradit se u transfere buduce.
Ovi sto pisu ne treba u konkurenta rivala ljutog,nazalost nama Sarajevo nije nikakav konkurent i rival,mi njih za 10 god necemo stici a mozda necemo nikad.
Takva su pravila danas nebitan ugovor ti ne mozes zadrzat igraca npr od Sarajeva isto tako ne moze ni Sarajevo od Dinama ili Dinamo od Manchestera ,to je danas tako novac diktira sve.
Treba se uglavnom pojacat ni prvi ni posljednji igrac kojeg jednostavno ne mozes zadrzat ,jedino od svega je dobro da je Riki talenat i da mozes ocekivat uvjek neke procente kad bude klub mijenjo.
cz1945

Post Postao/la cz1945 »

Za mene ide u isti kos s adilovicem, mahmicem i slicnima. Zbog oceva su propadali i veći talenti od ovog. Jos se balavcu dala desetka, eto koliko mu znaci dres i grb na njemu
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ovdje klub najvise gubi i tu je kraj price. Ovakav talenat da ode za popisanih 300k KM je tragedija. Jadno. Kad smo se poceli dizati i sve je krenulo kako je trebalo, ovakav potez Uprave Vite ili koga vec, da Bog sacuva.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 08 sij 2026, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori