NK Čelik
-
prisonbreak
Re: NK Čelik
Ma ne znam za to posudjen lupio sam, al dosta se priča da Telalovic ide, da je vec sve dogovoreno
-
RealMadrid
Dok Riki prati stranice Sarajeva na Instagramu to je gotova stvar.
-
PatrickBateman
Pa jes realno. Nije relevanto sta nasa uprava odluci, relevanto je koga on prati na instagramuRealMadrid je napisao/la: ↑07 sij 2026, 21:05 Dok Riki prati stranice Sarajeva na Instagramu to je gotova stvar.
Srce, čast i ponos!
- BatistutA19
Ovde se sve zna a nista se ne zna ,svi snaju sve a niko pojma nema nista 
Kako god preduga pauza ,treba ovde ogranicit imas jedan dnevno komentar napisat do pocetka sezone 

Sto se tice Rikija ispo je sasvim.korektan sa profi ugovorom to nam je najbitnije ,mi njeg ne mozemo zadrzat ,sta god da odabere sretan mu put i da dodje do Real Madrida i reprezentacije.
Da li ce vani ili u Sarajevo apsolutno mi svedno ,nama Sarajevo nije nikakva konkurencija i nece bit ni za 5 godina najmanje a mozda nece nikad,da se ne bi neko zanosio sa tim ide u konkurente..
Volio bi i Kalesic i Riki da ostanu ali eto vidjet cemo sve mozda za desetak dana sve ce se znat i ko ide i ko odlazi.
Vi pratite ko koga prati na instagramu ,ja ne znam koga ja pratim a kamoli pratit druge sta prate i koga i sta lajkuje i komentarise

Eto pay pal kreno valjda nece bit problema mada mi i to cudno i to on line ,svako dodje nekoliko puta godisnje ko god je u Europi, tako svako je mogo prosetat do Bilinog polja i uclanit se i kupit sta god zeli.
Odlican broj clanova samo nastavit ovako i naravno uci u Wwin ligu BiH i igrat je.
Sto se tice Rikija ispo je sasvim.korektan sa profi ugovorom to nam je najbitnije ,mi njeg ne mozemo zadrzat ,sta god da odabere sretan mu put i da dodje do Real Madrida i reprezentacije.
Da li ce vani ili u Sarajevo apsolutno mi svedno ,nama Sarajevo nije nikakva konkurencija i nece bit ni za 5 godina najmanje a mozda nece nikad,da se ne bi neko zanosio sa tim ide u konkurente..
Volio bi i Kalesic i Riki da ostanu ali eto vidjet cemo sve mozda za desetak dana sve ce se znat i ko ide i ko odlazi.
Vi pratite ko koga prati na instagramu ,ja ne znam koga ja pratim a kamoli pratit druge sta prate i koga i sta lajkuje i komentarise
Eto pay pal kreno valjda nece bit problema mada mi i to cudno i to on line ,svako dodje nekoliko puta godisnje ko god je u Europi, tako svako je mogo prosetat do Bilinog polja i uclanit se i kupit sta god zeli.
Odlican broj clanova samo nastavit ovako i naravno uci u Wwin ligu BiH i igrat je.
-
Guest.1945
Zaboravio sam se osvrnuti na Robijaše.Evo upravo rade ono što sam ja zagovarao ovde i dođe mi neko čepiti usta.Ide da se omasovi grupa, sastanak u kvartovima i može svako da kaže svoje mišljenje da li to bila kritika ili pohvala.Druga strana će gledati da budućem robijašu ispriča "priču" tribine.
Kad je ono prozivka kod nas?
Kad ce biti zvanicno idel telalovic,jel iko dolazi,ko jos odlazi!?!?!?!??!??
Eugen insider
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
KakhaKaladze
Mislim da je jako lose sto iz kluba izlaze osjetljive informacije i ono sto je meni najteze za prihvatiti je da neko jako blizak upravi vjerovatno izvor. Dosta se ovdje pojavi informacija sumnjivom brzinom i to je jako lose za klub. Isto tako bi bilo lijepo da i vi do kojih dodju informacije pregrizete jezik i malo sacekate prije nego istrcite na forum. Brzo se sire informacije i da se strpite 7 dana ne bi se nista desilo. Ovako svi krenu mahalat a nemaju potpunu sliku. Najdobronamjerniji savjer svima je da i kad vam prenese neko informaciju da tom istom kazete brate hvala znas da me zanima al je bolje da to ostane u klubu i ne preneses dalje nego cuvas za sebe.
-
RealMadrid
Naša jasna želja i cilj su povratak NK Čelik Zenica u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a uvjereni smo da ćemo uz podršku i partnerstvo kompanije Best na tom putu imati snažnog i pouzdanog saveznika." Izjavio je Generalni direktor Kluba Robert Jonjić
Jesmo li sad mirni?
Jesmo li sad mirni?