NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa je završila: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
63%
NE
5
13%
ISTA JE
10
25%

Ukupno glasova: 40

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Pa gdje ko gura jedno mišljenje. Jel' ti ijedan post obrisan ili ti je bilo ko onemogućio da pišeš šta ti je volja? Ne može ti biti forum kriv jer te drugi forumaš etiketira. Ili mu odgovoriš kako želiš ili ga ignorišeš. Glupo je, jer ne postoji forum koji je slobodniji, liberalniji i gdje se je sve bez cenzure izuzev psovke i prijetnje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Ne citas opet...ne etiketira mene nego drugog forumasa.

Nebitno, ne razumijemo se, nisi shvatio poentu mog posta.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Nova, 2026. godina donijeće mnogo izazova, a Vito je za kraj razgovora otkrio koji su njegovi ciljevi i planovi u istoj.

Primarni cilj vezan je opet za Zenicu i Čelik, volio bih, želja mi je i na neki način čeznem, za danom da se “prva lopata” zakopa na Plandilu i da krene izgradnja Trening centra i fudbalskog terena NK Čelik u Zenici. Smatram da je to kapitalni projekat za Zenicu ali i vjerujem sjajan potez za daljnji razvoj fudbala u Zenici koja je jedna sjajna fudbalska sredina. To su prepoznali i u Fudbalskom savezu BiH na čelu sa gospodinom Zeljkovićem, koji su nam velika podrška i kojima bih se ovom prilikom javno zahvalio” – zaključio je Vedad Mulaosmanović za kraj razgovora.

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Sreća pa mi babo ima lozinku od foruma upiše, uđe ja napišem post on pregleda, ako je OK ostavi i izloguje se.HAHAAHAHAHAAHAHAH.Šala na stranu ovdje se većina bar iz prolaza zna, mislim ne zna, ono prođe čovjek pored tebe ti kontaš jbm ja mislim da je ovaj sa Sporta bez cenzure HAHAHAHAH.Šala opet meni je bitno samo da Batistutu znam. :lol: Sretna Nova ljudi i u nove pobjede :srce: , lagano ali sugurno.
slika
likceze

Post Postao/la likceze »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 04 sij 2026, 16:27
Avenija je napisao/la: 04 sij 2026, 14:16 Pušteni ste da pišete šta god hoćete i koliko god hoćete(jedino prijetnje, uvrede i psovke brišem) i opet vam ne valja, ako ti se ne svidja mišljenje drugog forumaša ne znam šta ti je forum kriv.
Druze nije ovo forum 3 covjeka (koji se ocigledno poznaju) nego valjda za sve nas koji smo uz Celik (a ja sam mozda vise nego svi al nebitno), i svi imaju pravo da iznesu misljenje, a ti ako si admin prati i reaguj a nemoj "kampanjski" pratit.

Nije meni problem tuđe mišljenje, nego je drugima problem moje misljenje....jer se bošnjo javi klasicno jer imas drugacije misljenje od ovih gore navedenih (sto se poznaju)

Tako da malo postovanja nije na odmet, ako me ne znas, ne znaci da nemam misljenje.

Hajmo prodiskutovati (za to sluzi forum) a ne odmah pitanje od nekih "jel se zajebajes"...ako pratis znas sta pisem.

Sa "guranjem" jednog misljenja gubi se smisao foruma.

Pozz
Svako treba imati pravo na svoje misljenje samo to ovdje pojedini ne razumiju
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kakvo je trenutno finansijsko stanje NK Čelik Zenica?

Klub danas redovno izmiruje sve svoje tekuće obaveze: plate, doprinose, PDV, obaveze prema dobavljačima i ostalo. To je izuzetno važno naglasiti.

Od preostalih dugovanja, izuzev obaveza prema JP Vodovod i kanalizacija Zenica i Poreznoj upravi FBiH, ostalo je manje od 500.000 KM dugovanja, što planiramo u potpunosti sanirati tokom prve polovine 2026. godine.

Ta dugovanja ni na koji način ne ugrožavaju redovno funkcionisanje kluba. Ne postoji opasnost od suspenzije ili ponovne blokade računa, posebno nakon potpisivanja novog reprograma s Poreznom upravom FBiH za objedinjene poreske obaveze.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Da li su planirana igračka pojačanja u prvom timu?

Da, kontinuirano radimo na tome u saradnji sa stručnim štabom. Plan je angažovati najmanje tri nova igrača, i to pod uslovom da ne dođe do odlaska nekih prvotimaca, što je također moguće.

Više informacija će biti poznato uskoro, s obzirom na to da prijelazni rok još uvijek nije zvanično počeo.

Moramo voditi računa da ćemo biti „jači“ za dva igrača koja se vraćaju od povreda – Amar Jusić i Dženan Bureković koji će, siguran sam, pojačati konkurenciju i kvalitet cijelog tima.
Zehrid

Post Postao/la Zehrid »

likceze je napisao/la: 04 sij 2026, 18:13
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 04 sij 2026, 16:27
Avenija je napisao/la: 04 sij 2026, 14:16 Pušteni ste da pišete šta god hoćete i koliko god hoćete(jedino prijetnje, uvrede i psovke brišem) i opet vam ne valja, ako ti se ne svidja mišljenje drugog forumaša ne znam šta ti je forum kriv.
Druze nije ovo forum 3 covjeka (koji se ocigledno poznaju) nego valjda za sve nas koji smo uz Celik (a ja sam mozda vise nego svi al nebitno), i svi imaju pravo da iznesu misljenje, a ti ako si admin prati i reaguj a nemoj "kampanjski" pratit.

Nije meni problem tuđe mišljenje, nego je drugima problem moje misljenje....jer se bošnjo javi klasicno jer imas drugacije misljenje od ovih gore navedenih (sto se poznaju)

Tako da malo postovanja nije na odmet, ako me ne znas, ne znaci da nemam misljenje.

Hajmo prodiskutovati (za to sluzi forum) a ne odmah pitanje od nekih "jel se zajebajes"...ako pratis znas sta pisem.

Sa "guranjem" jednog misljenja gubi se smisao foruma.

Pozz
Svako treba imati pravo na svoje misljenje samo to ovdje pojedini ne razumiju
Ma iznesi svoje misljenje zsboli te ona stvar svakako smo ovjde svi anonimni pacenici Ghahahhahahaha
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Evo najbolji slučaj koliko je klub zaradio od članstva. Ukupna izračunata zarada ( po procjeni jer ne znam koliko je članova 2. i 3. kategorije) 53.600 KM. Odlična brojka nadamo se da će izaći potpuni uviđaj u stanju kluba financijskom smislu u februaru. :rock:

SVANI 12.2.🖤❤️
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Šta je 12.2.? :mrgreen:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

samocelik je napisao/la: 04 sij 2026, 20:02 Šta je 12.2.? :mrgreen:
Zar nisu prebacili na 12. ili je ostao 11??
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Cr7legia je napisao/la: 04 sij 2026, 19:31 Evo najbolji slučaj koliko je klub zaradio od članstva. Ukupna izračunata zarada ( po procjeni jer ne znam koliko je članova 2. i 3. kategorije) 53.600 KM. Odlična brojka nadamo se da će izaći potpuni uviđaj u stanju kluba financijskom smislu u februaru. :rock:

SVANI 12.2.🖤❤️
Nadam se do pocetka prvenstva konacnom finansijskom izvjestaju za clanove.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik-Sarajevo :D
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Cr7legia je napisao/la: 04 sij 2026, 20:26
Zar nisu prebacili na 12. ili je ostao 11??
Jebeš ga, pojma nemam :lol:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Ko mi Aveniju bude dirao imat će problema sa mnom :D

Ako se gdje može otvoreno raspravljati, diskutovati, to je ovaj forum. Zato i jest napravljen, da nema sarajevskih orangutana da brišu, šprdaju se i rade šta žele od naše teme na "anam onom" forumu.

Međutim, vrijeđanje i psovke su osnovna kultura i nešto što u vašim kućama ne treba da postoji, a kamoli negdje na nekoj virtuelnoj zajednici.

Avenija, opomena jedna, druga, ban. Slobodno, makar to bio ja, peti ili deseti.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Odgovori