NK Čelik
Re: NK Čelik
Da, i to je velika razlika koju treba u narednom periodu sto vise forsirati i popularizirati.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
I predprosle godine je bilo uclanjenje za 2025 sredinom decembra počelophillies je napisao/la: ↑03 sij 2026, 21:30Razlika izmedju ove i prosle godine je sto smo ovaj put u decembru krenuli sa uclanjivanjem, dok je za 2025tu bilo krenulo u januaru poslije praznika (koliko me sjecanje sluzi). Ali slazem se da je ovo odlicna brojka, sad samo gledati do koliko cemo "dobaciti" i kad ce talas uclanjivanja poceti jenjavati.
Ljudi sa dobrim rezultatima ide i sve bolje i uclanjenje i posjeta bolja i kupovina u fanshopu itd... to je tako u svim klubovima j
- Zenicanin988
likceze je napisao/la: ↑03 sij 2026, 18:46Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑03 sij 2026, 15:17 Ode Spahic u Velez, gdje su ovi nasi strucnjaci sto kazu nema u Federalnoj ligi igraca za PL....sve sami strucnjaci cc.
Ne moze ovaj ne moze onaj, treba Batistutu dovest u Celik za PL
Mi imamo Hodzica, Masetica, Sivca, Jusica, Smajlovica, Babica, Vardu, Kalesica, Rikija, Seru, Jamakovica mozda, Masica, sve za PL igraci, ostali po neko moze za rotacije, ali trenutno treba osvojiti federalnu, i dovest provjerene igrace.
Sehica iz juniora obavezno u prvi tim, ogroman potencijal, i Krehmica mozda.
A na ljeto 5-6 pojacanja, i mi smo ko na konju.
Dajte nam sad pojacanja, da se radujemo![]()
Sehic bi trebao s obzirom da je prvi strijelac,debitant u-19 repke,sigurno najbolji igrac,najkompletniji mali radi i preko zimske pauze…
Jako providno. Pomalo ba.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Jel svi ostaju u klubu ili je doslo do nekih promjena
Ja sam samo iznio sto sam vidio uzivajZenicanin988 je napisao/la: ↑03 sij 2026, 22:44likceze je napisao/la: ↑03 sij 2026, 18:46Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑03 sij 2026, 15:17 Ode Spahic u Velez, gdje su ovi nasi strucnjaci sto kazu nema u Federalnoj ligi igraca za PL....sve sami strucnjaci cc.
Ne moze ovaj ne moze onaj, treba Batistutu dovest u Celik za PL
Mi imamo Hodzica, Masetica, Sivca, Jusica, Smajlovica, Babica, Vardu, Kalesica, Rikija, Seru, Jamakovica mozda, Masica, sve za PL igraci, ostali po neko moze za rotacije, ali trenutno treba osvojiti federalnu, i dovest provjerene igrace.
Sehica iz juniora obavezno u prvi tim, ogroman potencijal, i Krehmica mozda.
A na ljeto 5-6 pojacanja, i mi smo ko na konju.
Dajte nam sad pojacanja, da se radujemo![]()
Sehic bi trebao s obzirom da je prvi strijelac,debitant u-19 repke,sigurno najbolji igrac,najkompletniji mali radi i preko zimske pauze…
Jako providno. Pomalo ba.
Slazem se i ja da se momku treba dati sansa ali ne treba toliko forsirati….
Vise nego ikad vjerujem da ce se svakom talentu koji to zasluzi dati sansa i u prvom timu, a onda je do njega samog da radom i zalaganjem i zadrzi status prvotimca.
NAPRIJED ČELIK!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
-
Luis Nazario da Lima
Jbt podrzis nekog juniora, kazes nesto pozitivno, bošnjo misli odma da imas nesto od njega, da si mu tetak cc
Da Bog sacuva.
Ovako se isto za Rikija pricalo, ko ti je on sta ga hvalis i slicno.
Bosnjo je cudo bgmi
Treba bjezat sa ovog foruma
Da Bog sacuva.
Bosnjo je cudo bgmi
To je taj mentalni sklop nazalost izgleda da se mrzi tudji uspjeh….Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑04 sij 2026, 00:22 Jbt podrzis nekog juniora, kazes nesto pozitivno, bošnjo misli odma da imas nesto od njega, da si mu tetak cc
Da Bog sacuva.
Bosnjo je cudo bgmi
svako gleda neku korist,sebe i slicno
Odlicno receno do samog igraca je kako ce se pokazati nema trenera,kluba koji nece dobrog igraca
-
PonosniSmogovci
Malo je ofirno kad ti od 40 postova 95% o Šehiću. Pomalo ljudi gdje žurite gledam i ja ured svaku juniorsku utakmicu i taj mali definitivno još nije ni blizu fizičke spreme za prvi tim. Samo nek ide polako, korak po korak i ako uspije ostavit roditelje po strani možda i bude nešto od njega, a ako ne, čini mi se da nu se smiješi sudbina Karalića, Durmiša i sl. gdje su roditelji sigurno bili velik kamen spoticanja u karijeri.
Dobro si rekao..Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑04 sij 2026, 00:22 Jbt podrzis nekog juniora, kazes nesto pozitivno, bošnjo misli odma da imas nesto od njega, da si mu tetak cc
Da Bog sacuva.
Bosnjo je cudo bgmi
da Bog dragi sacuva
Pušteni ste da pišete šta god hoćete i koliko god hoćete(jedino prijetnje, uvrede i psovke brišem) i opet vam ne valja, ako ti se ne svidja mišljenje drugog forumaša ne znam šta ti je forum kriv.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma kome god ne paše Allah Imanet,baš koga moraš molit da piše ovde,noga ba odma.
-
Luis Nazario da Lima
Druze nije ovo forum 3 covjeka (koji se ocigledno poznaju) nego valjda za sve nas koji smo uz Celik (a ja sam mozda vise nego svi al nebitno), i svi imaju pravo da iznesu misljenje, a ti ako si admin prati i reaguj a nemoj "kampanjski" pratit.
Nije meni problem tuđe mišljenje, nego je drugima problem moje misljenje....jer se bošnjo javi klasicno jer imas drugacije misljenje od ovih gore navedenih (sto se poznaju)
Tako da malo postovanja nije na odmet, ako me ne znas, ne znaci da nemam misljenje.
Hajmo prodiskutovati (za to sluzi forum) a ne odmah pitanje od nekih "jel se zajebajes"...ako pratis znas sta pisem.
Sa "guranjem" jednog misljenja gubi se smisao foruma.
Pozz