NK Čelik
Re: NK Čelik
https://www.transfermarkt.at/brandao/pr ... ler/494101
Brandao je igrao FL i PL, slobodan igrac trenutno.
-
PonosniSmogovci
-
RubikovaKocka
Telalovic je vec spakovao kofere jos samo da se klub oglasi u vezi tog
Sad forsirat Hodzica i njeg na godinu unovciti
Nadam se da ce strucni stab prebaciti makar jos 2 talentovana juniora u seniore i nek se kale i igraju ovu polusezonu mozda jos negdje cuce igraci tipa Telalovica i Hodzica u juniorima
Nadam se da ce strucni stab prebaciti makar jos 2 talentovana juniora u seniore i nek se kale i igraju ovu polusezonu mozda jos negdje cuce igraci tipa Telalovica i Hodzica u juniorima
-
RealMadrid
Znaci Telalovic u februaru na Bilinom polju, ali u dresu drugog kluba.
Ne siri dezinformacije bezvezeZamorano je napisao/la: ↑02 sij 2026, 11:29 Telalovic je vec spakovao kofere jos samo da se klub oglasi u vezi togSad forsirat Hodzica i njeg na godinu unovciti
![]()
Nadam se da ce strucni stab prebaciti makar jos 2 talentovana juniora u seniore i nek se kale i igraju ovu polusezonu mozda jos negdje cuce igraci tipa Telalovica i Hodzica u juniorima![]()
De lupi sam sebi ban na par dana !RealMadrid je napisao/la: ↑02 sij 2026, 11:31 Znaci Telalovic u februaru na Bilinom polju, ali u dresu drugog kluba.
Dosao ovde podhebavsti sa ne provjerenim informacijama
Moja dezinformacija je tacna i ima jacinu kao i bilo koja informacija ovdje napisana u vezi RikijaEugen je napisao/la: ↑02 sij 2026, 11:52Ne siri dezinformacije bezvezeZamorano je napisao/la: ↑02 sij 2026, 11:29 Telalovic je vec spakovao kofere jos samo da se klub oglasi u vezi togSad forsirat Hodzica i njeg na godinu unovciti
![]()
Nadam se da ce strucni stab prebaciti makar jos 2 talentovana juniora u seniore i nek se kale i igraju ovu polusezonu mozda jos negdje cuce igraci tipa Telalovica i Hodzica u juniorima![]()
Ne znam zasto se bilo sta pise o momku da odlazi dok se KLUB NE OGLASI! Kad se klub oglasi da odlazi onda odlazi,ili ako se oglasi ostaje onda ostaje! Otisao ili ostao ja cu opet kao i svi vi navijati i podrzavati nas Čelik.
Zato uopste se ne opterecujem ni sa cim dok se klub ne oglasi a kako god se oglasio ja cu klub i ovu upravu i dalje zdusno podrzavati!
Telalovic here we go to Sarajevo.
Izvor: vjeruj mi brate ja čuo priča se po gradu.
Izvor: vjeruj mi brate ja čuo priča se po gradu.
-
Guest.1945
De uozbilji se.Napadaš PL a ne DLC.ETS2 je napisao/la: ↑02 sij 2026, 10:45 https://www.transfermarkt.at/brandao/pr ... ler/494101
- Juzni Front 1988
Kaze meni Cerim, bit ce tesko zadrzat momka. Ma reko ko ga hoce neka da pare i neka ga vodi ha ya. Meni je samo vazan kes, da klub dobije onoliko koliko trazi.
Dakle igraci su dolazili i odlazili nama ostaje klub, Celik nas.
Pojavit ce se ako Bog da opet neki talenat, zato i jest akademija tako vazna. Jedino cemo tako i prezivjet.
Pojavit ce se ako Bog da opet neki talenat, zato i jest akademija tako vazna. Jedino cemo tako i prezivjet.
moSa likCe
Momak je ispao maksimalno korektan za razliku od mnogih i sretno mu gdje god ode, daBogda dogurao do liga petice.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑02 sij 2026, 22:06 Kaze meni Cerim, bit ce tesko zadrzat momka. Ma reko ko ga hoce neka da pare i neka ga vodi ha ya. Meni je samo vazan kes, da klub dobije onoliko koliko trazi.
A samo nek se kvalitetno radi u akademiji i bice jos novih Rijada.
- Zenicanin988
Bila bi velika steta za ekipu da ode. Momak ima pregled igre, kretanje bez lopte, s loptom, ima pas, ma sve sto krasi veznjaka. Mozda igrac kojeg cemo najteže nadoknadit. Ako ode obavezno mu traziti zamjenu, mada ne mogu dusu gubit, i Kalesić to sve ima.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
RubikovaKocka
Naravno da je steta, a i sam on se moze zeznuti ako pogrijesi s odabirom kluba, ako ne bude igrao redovno itd itd, vremenom se moze samo ugasiti bez obzira na talenat. Steta je ako ode sto nije za svoj Celik odigrao fakticki nista, tek desetak utakmica ..Zenicanin988 je napisao/la: ↑03 sij 2026, 01:17 Bila bi velika steta za ekipu da ode. Momak ima pregled igre, kretanje bez lopte, s loptom, ima pas, ma sve sto krasi veznjaka. Mozda igrac kojeg cemo najteže nadoknadit. Ako ode obavezno mu traziti zamjenu, mada ne mogu dusu gubit, i Kalesić to sve ima.
-
strucnjak9
Mislim da nije realno da Riki ode prije januara iduce godine. Sarajevo je jedan od rijetkih klubova koji bi mogli platiti obestecenje i dovesti ga, ali mislim da je Sarajevo trenutno u finansijskim problemima i da je tesko da ce ga trenutno moci priustiti. S druge strane on vani ne moze prije nego napuni 18-tu godinu. Vjerujem da ce mu polusezona u PL jos vise dici cijenu. Tako da ni klub a ni mali ne trebaju da zure sa transferom.