NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo Sport bez cenzure i zenički Čelik 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Kako smo opet došli do povećanja duga?? Iako smo već jedan dio vratili opet došlo povećanje???
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ja vise ovaj dug i ne brojim kao nas
Samo nek se tekuce obaveze ispunjavaju kao i do sad i nema zime za Čelik.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Juzni Front 1988
Broj clanske UG Robijasi 470. Jeli ovo stvarna cifra do kojeg je broja doslo clanstvo??
Volio bih nas sve vidjeti na jugu, uh
Volio bih nas sve vidjeti na jugu, uh
moSa likCe
Meni nije jasno, mada bjezim od teme, al kako Zrinjski sa "3+" miliona duga poreznoj moze regulare igrat europska takmicenja. Je li i on na reprogramu? 
-
KakhaKaladze
Meni je nejasno kako imaju 3 miliona duga nakon miliona koje su uzeli zadnjih godina. Dokaz da je kod nas pravilo kako se dvojica dogovore. Nas handrili kad ti.legne 10 maraka i uzmu ti pare a kad ti legne 6 7 miliona ko Zrinjskom onda nikom nista vratit ce kad budu imali.
Najvjerovatnije i oni imaju reprogram potpisan, pa tako otplacuju. I nije im blokiran racun.
Edit: Evo sta kaze google AI:

Edit: Evo sta kaze google AI:
Ali nema veze, mi tjeramo po svom....Braco zivi i veseli bili i slijedece kao i ove sto smo bili (pa i malo vise, ako moze) :HŠK Zrinjski Mostar ima potpisan reprogram poreznog duga s Poreznom upravom FBiH, koji uredno servisira
. Prema izvještajima iz rujna 2025., unatoč ranijim navodima o povećanju duga, klub aktivno vraća obaveze dogovorene ovim sporazumom.
Ključne informacije o poreznom dugu Zrinjskog (prema podacima iz 2025.):
Reprogram: Klub ima aktivan sporazum o reprogramu duga koji se redovito plaća.
Stanje duga: Ranija izvješća spominjala su ukupan dug od oko 1,57 milijuna KM (glavnica cca 1,1 mil. KM), ali je naglašeno da se obaveze vraćaju na vrijeme.
Porezna uprava FBiH: Zrinjski je jedan od sportskih kolektiva koji su kroz reprogram osigurali stabilnost poslovanja.

Samo Čelik zenički !!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Sretna Nova god svim Robijasima i svim ostalim simpatizerima naseg voljenog Celika u Zenici i gdje god bili i da akobogda izborimo plasman u Wwin ligu BiH..Zdravi,sretni i veseli mi bili svi i sve naj od srca svima!!

Sretna nova godina momci na svim poljima
A našem Čeliku želim akobogda da u ovoj godini vratimo se gdje nam je i mjesto

A našem Čeliku želim akobogda da u ovoj godini vratimo se gdje nam je i mjesto
Koga? Ove Toskovce? Nama je najvece pojacanje Telalovic ako nigdje ne ode ove sezone.