NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

prisonbreak

Re: NK Čelik

Post Postao/la prisonbreak »

Koja gamad su ovi na Klixu..
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 29 pro 2025, 22:44 Jel realan ovaj Semir Smajlagic da njega pokusamo dovest , rodzen je haman u Zenici, da li ima ljubavi izmedzu njega i kluba.Mozda je nerealno ali pokusat pa sta byde
Prvo sto nije realan,drugo milion puta sam ponovio ovo je milion i prvi put i zadnji put.
Semir Smajlagic jest rodjen u Zenici,al je covjek iz Maglaja i nikakve ama bas nikakve veze nema sa Čelikom.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ma Zeljo i Sarajevo ce uvjek naci nekog da mijenja ove pogotovo Sarajevo,samo jak covjek je opasan za manje klubove ili klub poput Slobode.Sta ce oni ako ih onaj napusti ,posle ni jakog covjeka covjeka ni grada ni navijaca ni nista .Sve je to rizik koliko je klubova bankrotiralo samo ili su godinama po trecim ligama.Mi smo probali nesto i vidjeli kako smo zavrsili sa turcinom .Lahko je u Engleskoj i uredjenim drzavama jedan ode drugi preuzme odkupi a ovde samo ode i sta ti ostavi.
Ne moze covjek bit pametan vise , za iskorak veci treba ti novac veci a ko god daje novac hoce da odlucuje ,bio to jak covjek,politika,grad nebitno.Uglavnom nece niko dat halalom svako ce gledat da sto vise izvuce kad da.
Ovo jucer za nas je odlicna vjest za reprogram posebno ,sad nam nebitno koliki je dug i kolika je rata i ovaj milion potencijalni ako udjemo a nadat se da udjemo pa ispocetka bitno samo izborit opstanak i vidjet koliko mozemo.
BatistutA19

prisonbreak je napisao/la: 30 pro 2025, 19:21 Koja gamad su ovi na Klixu..
Ovo mislis posjete ,ma ovo je klikx samo preuzeo sa instagrama stranica i ova tabela posjecenosti,vjerovatno ovi samo uzeli 1 lige bivse yuge ,nisu 2 lige ni ubrajali u ovo .Zna se to sve da je Celik 8 mjesto a Sarajevo deveto i Maribor deseti .Mozda im zao Varazdina izbacit😁😁
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kada se osvrnemo iza sebe i na 2025 godinu, mozemo reci da je bila burna i uspjesna. Buran je bio pocetak godine i kraj prvensta, ali druga polovica godine, raj za navijace. Trebamo uzivati u ovim trenucima! Ne znam za vas, ali meni su ovo nekako najljepsi trenuci kao navijaca Čelika, toliko smo povezani sa klubom, radujemo se svakoj novoj vijesti, nema straha od mogucih tuzbi, sankcija, novog nekog problema. Mozemo diskutovati na razne nacine i o raznim temama, zato i sluzi forum, ali u sustini, yebem ga ko nije zadovoljan.

Da izborimo PL, pa snaci cemo se i u njoj, yebes budjet. Kad smo ove zadnje godine pregurali i prezivjeli, to ce nam najlakse biti od svega.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Upravo tako. Svaki dan iscekujem koja je to slijedeca lijepa vijest koja ce stici iz kluba. Pa cak i ako dodje neka ruzna, znam da Uprava zajedno sa navijacima ima snage da je prebrodi i prevazidje.

Sto se tice ovog clanka, Bati je u pravu. Liku na IG izbacilo objavu od tamo neke stranice, njemu vjerovatno godila srcu jer je zeljovac ili sta vec i napravio clanak o ovome. Cak ima obraza napisati da je Zelju gledalo vise ljudi nego Partizana ili Zvezdu, a onda usput u vlanku napominje da je Zeljo imao dvije utakmice vise od ovih klubova :lol:

Ma eto im jos ova sezona, slijedece ce se znazi ko ce imati najposjecenije utakmice.

NAPRIJED ČELIK!!!!

SVANI FEBRUARU JEDANAESTI!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Ali tu je zato Truhlin komentar da se zna ko je slavni, legendarni i jedan od najvećih. Nije im mogao prešutiti :rock:
BatistutA19

Ja ne pratim nijedan politickin portal na fb ,sve sto mi dodje samo kliknem ne zanima me ili blokiram 😂😂Otvorio sam Klix sada i lajko Truhlin komentar ide na 120 lajkova 😂😂.
Onako realno Zeljo i Celik i Velez imaju najbolje navijace ali kad se bore za nesto i mi bi isto pali po brojnosti sad pa sad da krene lose nedaj boze treba bit realan,to je tako svugdje..i Zeljo je poceo padat ali sad Mirvic opet ce oni bit br 1,
Sarajevo gospoda oni biraju sta ce gledat, Zrinjski i Borac politika gura ,takvi i navijaci.Ostali nisu vredni spomena u BiH.

I ovo jos dodam i ja sam prezadovoljan opcenito sve sa Celikom i milina je bit navijac i sve ovo pratit jer samo idu lijepe vijesti kako vreme odmice i sve se slazu kockice jedna po jedna.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Delirijum1988 je napisao/la: 30 pro 2025, 22:22
Ali tu je zato Truhlin komentar da se zna ko je slavni, legendarni i jedan od najvećih. Nije im mogao prešutiti :rock:
Stvarno govnasto od najčitanijeg portala u državi, al eto barem komentar da se ostavi, ogroman uspjeh je biti 8. u regionu iz druge lige, bez i jednog derbija, protiv da ne kažem kakvih protivnika.

Čelik se vraća, a tek ćemo zapišati region kad se na proljeće probijemo u top 6 klubova :srce:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Kada će biti najava izvještaja za članove dojadilo mi čekati, želimo još malo pozitive u januaru.
UPRAVA NAPOLJE HOĆEMO IZVJEŠTAJ :lol: :lol:

Ko nam je još ostao, je li samo Zenela Trejd i PU i to je to onda??
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Truhlo je napisao/la: 31 pro 2025, 00:22
Delirijum1988 je napisao/la: 30 pro 2025, 22:22
Stvarno govnasto od najčitanijeg portala u državi, al eto barem komentar da se ostavi, ogroman uspjeh je biti 8. u regionu iz druge lige, bez i jednog derbija, protiv da ne kažem kakvih protivnika.

Čelik se vraća, a tek ćemo zapišati region kad se na proljeće probijemo u top 6 klubova :srce:
Mukica je njima velika zbog Čelika a tek kakva će biti što kažeš na proljeće :like:
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Svim forumašima želim uspješnu i sretnu 2026. novu godinu. Bez obzira kakva vam tekuća godina bila, nadam se da ćete svi privatno i poslovno ispuniti svoje ciljeve i želje u narednoj godini.

U ime portala i redakcije vam se zahvaljujem na prelasku na naš forum i aktivnom sudjelovanju u diskusiji. Nadam se da ćemo broj čitatelja i korisnika foruma znatno povećati i u 2026. godini.

Živjeli!
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Oni imaju svoj forum, moželi to tako "MOŽEEE" :lol: :rock:

slika

Želim sretnu 2026, puno zdravlja sreće, para i uspješan Čelik :alkohol:
slika
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

I jopet nas blate :D
Mozel im neko demant poslati
A i ovoj upravi Fbih da nas odtefteri
https://n1info.ba/sport/ostali-sportovi ... u-milione/
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_1.jpg
Screenshot_1.jpg (248.95 KiB) Pogledano 282 puta.
Pušite ga Sarajlije :rock:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Odgovori