NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

KakhaKaladze je napisao/la: 29 pro 2025, 14:09 Nego ima li info jel usvojen ovaj novi reprogram?
Još traje sjednica.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Otkud da ce to danas biti na dnevnom redu? Evo gledam poziv na danasnju sjednicu i ne vidim tu tacku.

https://zenica.ba/wp-content/uploads/20 ... ednicu.pdf

Ko ima priliku, nek pogleda na TVZE uzivo ide...trenutno je pauza, pa taman da se ukljucite. Nadrealisti za sirotinju.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 29 pro 2025, 14:22 Otkud da ce to danas biti na dnevnom redu? Evo gledam poziv na danasnju sjednicu i ne vidim tu tacku.

Ko ima priliku, nek pogleda na TVZE uzivo ide...trenutno je pauza, pa taman da se ukljucite. Nadrealisti za sirotinju.
Pa klub napisao, da ce na danasnjoj sjednici biti i to tema.
phillies
12. igrač

Redbull je napisao/la: 29 pro 2025, 14:54
phillies je napisao/la: 29 pro 2025, 14:22 Otkud da ce to danas biti na dnevnom redu? Evo gledam poziv na danasnju sjednicu i ne vidim tu tacku.

Ma znam da je klub napisao, samo ne znam otkud njima to :D odnosno pod kojom tackom bi se trebalo o ovome raspravljati.

PS. Evo muziku su zavrsili, da vidimo sta je slijedece :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 29 pro 2025, 14:57
Redbull je napisao/la: 29 pro 2025, 14:54

Ma znam da je klub napisao, samo ne znam otkud njima to :D odnosno pod kojom tackom bi se trebalo o ovome raspravljati.

PS. Evo muziku su zavrsili, da vidimo sta je slijedece :D
Pa pod tackom 2.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Covjece koji ce ovo posao biti, samo ako udje u budjet. Da se ne lazemo ovo je sve jos uvijek prijedlog za budjet, nije usvajanje budjeta kako vidim.

Dosadasnji reprogram na mjesecnom nivou 36.000KM, sa ovim naknadnim dugom od 1.4 mil. KM i preostalim dugom iz prvog reprograma koji ce se ujediniti to sve ide na 3.3 mil. KM. Ponovo na 10 god. rata mjesecna 27.500 KM.

Sve kad se oduzme i sabere, otpis kamate od 8.5 mil. KM.

Svaka cast upravi na potezi da potpisu reprogram i prije usvajanja u budjetu grada. Jer da nisu, ocigledno bi i kamate platili. Prva rata odmah u januaru, vjerovatno ce je klub platiti tj. ratu za ovih 1.4 mil. KM.

Jos jedan odlican posao, uspjeli smo kamate od 8.5 mil. se rijesiti.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Sjednice GV gledam samo kada je na dnevnom redu tačka koja se tiče Čelika. Svaki put se zgadim kad vidim ko predstavlja naš grad...Šta je ovo ljudi dragi :tobože:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Nasao sam u ovom prijedlogu Budzeta stavka reprograma u iznosu od 337.000 na godisnjem nivou sto je nesto preko 28.000 mjesecno, a u obrazlaganju ove stavke poziva se na Sporazum koju je grad potpisao sa klubom 2020.god.

Sve u svemu nadam se da ce se klub u toku dana oglasiti pa da znamo nacisto sta je i kako je.

PS. Evo nasao sam budzet za 2025.godinu i tad je isti iznos bio od 337.000 KM.

@laudrup
Da nisam procitao clanak za Celik, nit bi znao da je sjednica, nit bi me interesovalo. Nagledao sam se ja ovih, jos i u gorim sazivima nego sto je sad.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 29 pro 2025, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Hajde daj ta mustuluk da je usvojeno,samo kad bi se to uradilo nemamo mi vise pravo reci nista kontra grada.
Kako sam skonto Celik je potpiso taj reprogram novi ,samo eto sto nastoji prebacit da grad placa to ,ukoliko ne odobre grad bi placao kao dosad a klub ovo novo kako sam skonto.
Sto se tice Rijada najbitnije da je on potpiso profi ugovor a sad sta ce dalje sretno mu nek on odluci sam u saradnji sa roditeljima i menadjerima..Gdje god ode sretno mu bilo Sarajevo,Zrinjski ili inostranstvo .
Najbolja opcija da sa njim udjemo ,odigra sezonu i onda ako se pokaze pravo u klubu i reprezentaciji on ce vredit duplo najmanje..Gdje god ode imamo procenat to je najbitnije a zadrzat ga ne mozemo.
phillies
12. igrač

Sad sam procitao i klupski clanak, dakle klub je potpisao za reprogram sa Poreznom Upravom, a od GU je dobio usmenu podrsku.
Moje misljenje je da treba sa GU potpisati novi Sporazum, da ne bi doslo za pet godina da Grad kaze placali smo reprogram po "starom" Sporazumu i to smo ispostovali, a dalje koga briga.
Samo Čelik zenički !!!

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Ko prati nek javi, nmg ja :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

phillies je napisao/la: 29 pro 2025, 15:41 Sad sam procitao i klupski clanak, dakle klub je potpisao za reprogram sa Poreznom Upravom, a od GU je dobio usmenu podrsku.
Moje misljenje je da treba sa GU potpisati novi Sporazum, da ne bi doslo za pet godina da Grad kaze placali smo reprogram po "starom" Sporazumu i to smo ispostovali, a dalje koga briga.
Pa to i jest cilj. Mislim ako danas vijece izglasa to je to. Novi reprogram na 10 godina.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

prisonbreak je napisao/la: 29 pro 2025, 16:00
phillies je napisao/la: 29 pro 2025, 15:41 Sad sam procitao i klupski clanak, dakle klub je potpisao za reprogram sa Poreznom Upravom, a od GU je dobio usmenu podrsku.
Pa to i jest cilj. Mislim ako danas vijece izglasa to je to. Novi reprogram na 10 godina.
Klub je na sebe preuzeo, ako ovi izglasaju, onda ce na grad preci. U suprotnom klub ce placati 10 godina, po nekih 11.000 KM mjesecno.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ja msm da je tačka nasa oko reprograma kao 8
Evo ih tek su na 6 ja msm
Možda griješim ali hajd ubrzo će vidjeti
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Usvojeno jednoglasno ❤️
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!