NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma samo nek se uclani ko god hoce, ne treba nikog odbijati, makar da je kao fudo nekad pokusavao ugasiti klub.
Al nije bilo potrebe da ga objavljuju odmah, moglo se sacekati pa kad bude vise ljudi onda ih sve objaviti.
Valjda se iz uprave nadaju da ce i druge ponukati da idu njegovim stopama. Komentari tamo nisu obecavajuci al eto vjerujem da svakako 90% onih koji komentarisu i nisu clanovi
Al nije bilo potrebe da ga objavljuju odmah, moglo se sacekati pa kad bude vise ljudi onda ih sve objaviti.
Valjda se iz uprave nadaju da ce i druge ponukati da idu njegovim stopama. Komentari tamo nisu obecavajuci al eto vjerujem da svakako 90% onih koji komentarisu i nisu clanovi
-
RubikovaKocka
Ovaj potez donosi puno više štete nego koristi.
- Allgunsblazing
Koji konkretno potez? Je li ti to zagovaras da Uprava odluci da nece raditi u skladu sa Statutom?
Ako mislis da je taj potez to sto se Fuad uopste moze uclaniti, ko ti brani, kao clanu kluba, da das prijedlog da se Fuadu Kasumovicu oduzme clanstvo i da mu se zabrani clanstvo u klubu?
Acta non verba.
BRAVO ! 100 % se slažem sa ovim izrečenim!Rz88 je napisao/la: ↑23 pro 2025, 12:40 A zamislite da se uclane sve zenicke stranke, vlada kantona i druge bitne glave, a Fudo ne. Pa svi bi mu psovali ovdje. Nista ovo ne mijenja Celiku odnos s njim. Malo ce se pohvaliti svojim seljacima i dobiti aplauz od njih, a Celik u kasu staviti 1600KM. A zamislite sta njemu znaci da mora doci i uclaniti se u udruzenje koje je prije 4-5 godina svim silama htio zakopati pod zemlju? To mu znaci poraz. A sada da vidimo ostale, jesu li i oni "uz Celik" kao gradonacelnik?
-
RubikovaKocka
Govorim s aspekta da će ova objava i ovakav naslov negativno uticati na učlanjivanje. Svi znamo šta je bilo i kakve su se bitke vodile protiv glavnog zagovornika stečaja, a jutros ovakav naslov.Allgunsblazing je napisao/la: ↑23 pro 2025, 14:40Koji konkretno potez? Je li ti to zagovaras da Uprava odluci da nece raditi u skladu sa Statutom?
Ako mislis da je taj potez to sto se Fuad uopste moze uclaniti, ko ti brani, kao clanu kluba, da das prijedlog da se Fuadu Kasumovicu oduzme clanstvo i da mu se zabrani clanstvo u klubu?
Acta non verba.
Uostalom, komentari sve govore koliko je dobro ili loše ovakvo nešto.
Upravo zato sto su se onolike bitke vodile protiv njega, zar ovo ne bi trebala biti protumaceno kao Celikova pobjeda a njegov poraz? Uostalom, Kasumovic je i proslih godina bio VIP (ustvari znam za proslu, za prijasnje godine ne znam) tako da ovo nije nikakva novost. Isto tako je i Pivic bio VIP cini mi se i jos par politicara...
Svi oni koji se nece uclaniti u Celik jer eto Kasumovic, Pivic ili peti deseti je clan (bilo VIP bilo "obicni") nek razmisle o sebi i posjete doktora. Evo sad sam procitao komentare, cini mi se da su se politicki botovi aktivirali na objavi i nista vise. Kao sto neko rece, klub je duzan objaviti VIP clanstvo, ako to clan zeli.
Za Celik je najbitnije da upravljacke strukture drze daleko od politike, a to hoce li politicari biti clanovi to je manje bitno.
Svi oni koji se nece uclaniti u Celik jer eto Kasumovic, Pivic ili peti deseti je clan (bilo VIP bilo "obicni") nek razmisle o sebi i posjete doktora. Evo sad sam procitao komentare, cini mi se da su se politicki botovi aktivirali na objavi i nista vise. Kao sto neko rece, klub je duzan objaviti VIP clanstvo, ako to clan zeli.
Za Celik je najbitnije da upravljacke strukture drze daleko od politike, a to hoce li politicari biti clanovi to je manje bitno.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Opaaa Fudo 1600 km! Mi na forumu jedva malo vise skupili od Fude al sad ce se ko eto pljuvat Fudo,uprava i objava!
De ba pustite se price za malu djecu.
Fudo je prvi objavljen vjerovatno sto se ocekuje da grad pomogne i za zimske pripreme ekipe.
Svako nek se uclani i nek bude VIP samo funkciju u klubu jok ! Sutra nek se i Šeki uclani drage volje bi mu klepio 8 stoja
Zato puna podrska upravi u daljem radu!
De ba pustite se price za malu djecu.
Fudo je prvi objavljen vjerovatno sto se ocekuje da grad pomogne i za zimske pripreme ekipe.
Svako nek se uclani i nek bude VIP samo funkciju u klubu jok ! Sutra nek se i Šeki uclani drage volje bi mu klepio 8 stoja
Zato puna podrska upravi u daljem radu!
Fudo je najveci kriminalac koji je dosao u Zenicu, ali ovo licemjerstvo i komentari pojedinaca dovoljno govore o njima. Što nisu na Skupštini kluba izašli na binu i predložili da se Vakufskoj ublehi zabrani učlanjivanje ili dolazak na stadion, pa onda nek se busaju da su oni nešto. Podržavam sve što radi Uprava kluba, jedini su u Gradu koji sada imaju podršku i Gradske uprave i Kantona, na to im čestitam, a jedini i konačno zajednički cilj je jak i stabilan Čelik
Od A do Ž potpisujem!phillies je napisao/la: ↑23 pro 2025, 15:21 Upravo zato sto su se onolike bitke vodile protiv njega, zar ovo ne bi trebala biti protumaceno kao Celikova pobjeda a njegov poraz? Uostalom, Kasumovic je i proslih godina bio VIP (ustvari znam za proslu, za prijasnje godine ne znam) tako da ovo nije nikakva novost. Isto tako je i Pivic bio VIP cini mi se i jos par politicara...
-
Guest.1945
Hahahah kao što kazaH neki dan da će prvi VIP član biti Fudo ali ne samo to, nego i žena koja je završila sve škole svijeta. 
Za malo ove koji ne vide od drveta šumu ili koji nisu pogledali 2 Dnevnika i neku političku emisiju u životu.Iza ovoga "prvi VIP član" gospodo, stoji vam i finansiranje priprema i miliončić koji će da legne 1/1.Pozivam i vas ovde a i ove komentatore na fb, da nam namaknu novac za pripreme sada a posliie toga za par mjeseci miliončić jedan,pa čemo da organizujemo skupstinu i da dignemo ruke sa smo protiv da Funa na bilo koji nacin pristupi klubu.
Za malo ove koji ne vide od drveta šumu ili koji nisu pogledali 2 Dnevnika i neku političku emisiju u životu.Iza ovoga "prvi VIP član" gospodo, stoji vam i finansiranje priprema i miliončić koji će da legne 1/1.Pozivam i vas ovde a i ove komentatore na fb, da nam namaknu novac za pripreme sada a posliie toga za par mjeseci miliončić jedan,pa čemo da organizujemo skupstinu i da dignemo ruke sa smo protiv da Funa na bilo koji nacin pristupi klubu.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 23 pro 2025, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo 80% onih koji su stavili konentar nisu članovi kluba
Ja koji sam nezaposlen pa samo odvojio za uclanjene mogu i oni svi ali teško dati 80 KM
Ali važno je pljuvati
Samo nek se uclanjuju svi političari
Podrška upravi za sve da slušaju te koji komentiraju jos bi mi bili u Kantonalnoj ligi
Ja koji sam nezaposlen pa samo odvojio za uclanjene mogu i oni svi ali teško dati 80 KM
Ali važno je pljuvati
Samo nek se uclanjuju svi političari
Podrška upravi za sve da slušaju te koji komentiraju jos bi mi bili u Kantonalnoj ligi
Nadam se da će doći vrijeme da će članovi opštinskog vijeća biti svi članovi kluba,da će sve glavešine iz stranaka biti VIP članovi,da oko Čelika svi budu jedinstveni!Fudu ne podnosim ,i ovo pokazuje ko je pobjednik u ovoj igri!Hajmo sad crveni,zeleni,liberalni pokažite da volite klub!Budite VIP članovi
Clan kao i svaki drugi, nista protiv nemam. Meni licno je zasmetao prvi dio objave "sa zadovoljstvom...".
Hahaha, pa sta su trebali napisati "evo ovo dvoje su VIP clanovi (vidi im glave)"
dajte ljudi malo diplomatije, nije svaka situacija da se rezi, ide u kost, pljuje i udara...budimo pobjednici koji porazene nece sutati nogama dok su na podu (a ovo je bukvalno takva situacija) 
Samo Čelik zenički !!!
Cisto formalno, kakvo zadovoljstvo i klinac.