NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa je završila: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
63%
NE
5
13%
ISTA JE
10
25%

Ukupno glasova: 40

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

To se lagano rijesi, za domace klubove igrac je skuplji, nego za strane. Sto bi po istoj cijeni konkurenta pojacavao. Nek izvale 500k € i 30% od sljedeceg, halal im bilo sto se mene tice.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Sad se ona budala iz Olova smije koliko se ljudi upecalo na jedan obicni njegov post na forumu. :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ma hajde nek nije dosadno, moramo nekako ovu pauzu prezivjeti.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Vidite momci ono sto sam ja uhvatio info za Telalovica jest da je 1m eura cijena ispod koje klub nece ici i 20% od sljedeceg transfera ono sto sam ja saznao , ne tvrdim nikad 100% ali pojedini znaju isto tako da sam cuo za njegov potpis i prije 15 dana od objave i koliko i kako pa i koji mqltene uslovi.
Vjeruju u upravi u njega kao i nenadzer a i on sam da ce vrtoglavo napredovat i vjerovatno je i onda taj 1m eura crvena linija ispod koje nece ici al et nikad se nezna biznis je to.
Vjerujem i ja svima njima da ce max uzet za klub pa i za igraca pa i menadzera
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Avenija je napisao/la: 20 pro 2025, 12:31 Sad se ona budala iz Olova smije koliko se ljudi upecalo na jedan obicni njegov post na forumu. :D
Nevjerovatno kako se lako pecamo na te gluposti, a najgore što se ta glupost od usta do usta proširi i preuveliča kroz grad za sat vremena, a napisao neki kompjuteraš iz Olova na ss.ba forumu.

Svašta...
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Telalović prati Sarajevo i Mirvića na Instagramu :grljenje:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

slika

Sve bombasi 😂😂
LoSin

Post Postao/la LoSin »

Redbull je napisao/la: 20 pro 2025, 13:37 slika

Sve bombasi 😂😂
Gdje si ovo našo bgt?
Robija do Tokija🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ma tamo neko zalijepio, pojma nemam odakle mu. Bombas jos jedan, veca saga neko kad Dzeko negdje treba preci :mrgreen:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Ma bezveze se lozimo svi i stavljamo pritisak na sve. Popijte koju opustite se pred praznike.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

PonosniSmogovci je napisao/la: 20 pro 2025, 13:14
Avenija je napisao/la: 20 pro 2025, 12:31 Sad se ona budala iz Olova smije koliko se ljudi upecalo na jedan obicni njegov post na forumu. :D
Nevjerovatno kako se lako pecamo na te gluposti, a najgore što se ta glupost od usta do usta proširi i preuveliča kroz grad za sat vremena, a napisao neki kompjuteraš iz Olova na ss.ba forumu.

Svašta...
Ne bih rekao da je "pecanje na gluposti" nego cisto komentarisanje o opcijama... Svi smo svjesni i svi zelimo da Celik na transferu Telalovica maksimalno zaradi. Niko ne zeli da vidi da nakon tri godine igranja za Celik Rijad postane slobodan igrac i ode besplatno. Idealno bi bilo da se Celik plasira u PL ove sezone, slijedece u PL mali pokida igrom (a uz to i Celik napravi dobar rezultat) i takvog ga "postave u izlog" za eventualni transfer. U koji ce klub otici (Sarajevo, Zrinjski, Borac, Barcelona, Kacuni...) sasvim je nebitno, sve dok se ispune zahtjevi Uprave u vezi visine obestecenja te moguceg procenta od slijedeceg transfera.

A to sto se na forumu pise Sarajevo dalo toliko i toliko, Celik trazi toliko i toliko...i jest za foruma i niko ne treba uzimati zaobziljno, dok prave infomacije oko eventualnog transfera ne budu dosuptne javnosti. Pa ma kako se taj forumas zvao i imao nick na bilo kojem forumu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Sta onaj marokanac tamo pise da smo zavrsili oba najbolja igraca Toska i Hegica i Skrijelja, da li to moze bit istina ?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Isto kao sto je i ovaj za Rijada pisao :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

phillies je napisao/la: 20 pro 2025, 14:28
PonosniSmogovci je napisao/la: 20 pro 2025, 13:14

Svašta...
Ne bih rekao da je "pecanje na gluposti" nego cisto komentarisanje o opcijama... Svi smo svjesni i svi zelimo da Celik na transferu Telalovica maksimalno zaradi. Niko ne zeli da vidi da nakon tri godine igranja za Celik Rijad postane slobodan igrac i ode besplatno. Idealno bi bilo da se Celik plasira u PL ove sezone, slijedece u PL mali pokida igrom (a uz to i Celik napravi dobar rezultat) i takvog ga "postave u izlog" za eventualni transfer. U koji ce klub otici (Sarajevo, Zrinjski, Borac, Barcelona, Kacuni...) sasvim je nebitno, sve dok se ispune zahtjevi Uprave u vezi visine obestecenja te moguceg procenta od slijedeceg transfera.

A to sto se na forumu pise Sarajevo dalo toliko i toliko, Celik trazi toliko i toliko...i jest za foruma i niko ne treba uzimati zaobziljno, dok prave infomacije oko eventualnog transfera ne budu dosuptne javnosti. Pa ma kako se taj forumas zvao i imao nick na bilo kojem forumu.
Ma sprdaju se s nama. Moramo i ko forumski puk se pripremit i konsolidovat redove pred ulazak u PL :lol:

Eugen i Laudrup nek nam budu selektori i izaberu idealnih 11 za predstavljanje i borbu na uzavreloj temi Premijer liga.
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

Cifra od 500.000 KM + 20% od narednog transfera je nama top opcija, koji god klub to da nam ponudi odmah potpisati i nabiti se nogom u g...
Odgovori