KUP: Čelik - Sarajevo
Re: KUP: Čelik - Sarajevo
Evo i nocas Sarajevo dobro igra protiv Zrinjskog, valjda na proljece opet budu u krizi kakvoj da nas ne pregaze u kupu.
Kad krenu u presing na zadnju liniju bas je tesko iznijeti loptu, nadam se da ce nasi dobro da rade u pauzi jer ce trebati puno vise trke nego su navikli.
Kad krenu u presing na zadnju liniju bas je tesko iznijeti loptu, nadam se da ce nasi dobro da rade u pauzi jer ce trebati puno vise trke nego su navikli.
-
prisonbreak
Bas su digli formu, dobro igraju.Brotherze je napisao/la: ↑14 pro 2025, 18:16 Evo i nocas Sarajevo dobro igra protiv Zrinjskog, valjda na proljece opet budu u krizi kakvoj da nas ne pregaze u kupu.
Dobro, bit ce to drugacija utakmica pred punim tribinama. Nije nikome jednostavno u takvoj atmosferi igrati, pa tako ni nama samim. Nekako se u to uzdam, pa da ce biti borba vise na sredini.
-
RubikovaKocka
Jel se zna ili nagadja satnica ? 11.2 srijeda 
Vjerovatno će biti nekada oko 18 nadamo se, možda malo ranije
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
-
RealMadrid
A mozda i cetvrtak
Ako zamislimo da je 12.02. u 17:00

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 07 sij 2026, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
Znaci u cetvrtak, 12. februara protiv Sarajeva 
Ništa izgleda da je kup onako, a da se završi prvi na kraju sezone najbitnije za sad. Ništa slijedeće godine u PL ganjamo kup 

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Sarajevo započelo pripreme
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Samo Čelik zenički !!!
Evo jedna slikica da ako se prođe da navrati na ovu sliku 

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Treba ove gurbete izbacit u Kupu jos jednom i ugasit ih zajednos Telalovicem
U odnosu na tad, i mi i oni imamo znatno bolju ekipu.
Situacija opet nekako ista, oni u nekoj krizi i na klackalici rezultata, mi u formi.
Bit će zanimljivo
Situacija opet nekako ista, oni u nekoj krizi i na klackalici rezultata, mi u formi.
Bit će zanimljivo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"