To ni doslo nije, a vec se rasprodalo.Delirijum1988 je napisao/la: ↑13 pro 2025, 13:45 Kada ce nova tura dresova zna li se ista, davno je bila ona prosla?
NK Čelik
Re: NK Čelik
Znal mozda iko ovde na forumu da li je Regoje upisao taj kurs za polaganje profi licence da nas moze vodit i u PL ili se pomirio da bude npr pomocni,odnosno ako je i upisao da li moze stic to odradit do pocetka polusezone?Da li mozda imaju namjeru njega i Jusica za odbranu a dovest glqvnog trenera.Koja su asa misljenja za ovu situaciju i sta ocekujete?
Jel sutra pocinje uclanjenje u klub? Treba prvi da se uclani najstariji navijac i da krene hajp. Prvog bi uclanio Fadila Dedica a za njim svi ostali. Proslu godinu sam se uclanio do N.G i bio sam broj 200 i nesto a pretprosle godine uclanio sam se 31.12 zadnji dan 2024. i bio sam 190 i nesto clan...I ove godine ocekujem realno do 250 clanova do N.G. Daj boze da ofulam da bude i 300+ al mislim tesko.
Za Regoju ne znam polaze li sta ili ne ali u sustini to se i ne iznosi u javnost dok trener ne polozi ispit.
Za Regoju ne znam polaze li sta ili ne ali u sustini to se i ne iznosi u javnost dok trener ne polozi ispit.
-
Guest.1945
Prvi VIP član gosp. Fuad Kasumović i poslije toga 1M 
Grobar Čelika ne moze biti prvi clan
– kategorija I : 80,00 KM (punoljetni zaposleni članovi)
– kategorija II: 50,00 KM (punoljetni članovi koji ostvaruju popust: nezaposleni, studenti, žene, osobe sa invaliditetom, penzioneri)
– kategorija III: 25,00 KM (maloljetni članovi – bez prava glasa na Skupštini)
– kategorija IV: 800,00 KM (VIP članovi)
– kategorija II: 50,00 KM (punoljetni članovi koji ostvaruju popust: nezaposleni, studenti, žene, osobe sa invaliditetom, penzioneri)
– kategorija III: 25,00 KM (maloljetni članovi – bez prava glasa na Skupštini)
– kategorija IV: 800,00 KM (VIP članovi)
U skladu s ovim, te uz činjenicu na očekivano značajno povećanje troškova kroz eventualni ulazak u WWIN ligu BiH, a uz održavanje finansijske stabilnosti i u narednom periodu, odlučili smo se i za povećanje cijene ulaznica u narednoj polusezoni.
Nove cijene će biti: Zapad 10 KM; Istok 8 KM; Jug/Sjever 6 KM.
Neće više biti ženturača i rutonja na zapadu,
, biti će im skupo prebaciti će se na istok

Nove cijene će biti: Zapad 10 KM; Istok 8 KM; Jug/Sjever 6 KM.
Neće više biti ženturača i rutonja na zapadu,
TV prava i plasman dodaj još na ovaj iznos eto PL klubova na milion KM od saveza već od iduce godine samo sto učestvuješ.UEFA časti FSBiH sa 5,4 miliona KM: Svaki premijerligaški klub trebao bi dobiti više od 500.000 KM!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
RubikovaKocka
- BatistutA19
A sta treba uprava sad pljuvat ga ,pricajte vi sta hocete da se nije rijesilo sa gradom da se razvukla tuzba .I sad bi mi igrali sa Batonom i ostalim ekipama po Kolinama ,ne bi sigurno igrali 1 ligu pred 10 000 i na pragu ulaska u Wwin ligu nego bi igro pred 500 sa Batonom. .Vi bi neki i jare i pare ,nikad to nije moglo.
Sve je se na vreme sa tim zavrsilo hvala bogu .
Uprava nisu navijaci ne igra tu samo srce nego i razum i sve sto ide u korist kluba pa makar Fudo bio br Vip clan ,nekad moras i takve stvari i poteze progutat za dobrobit kluba..Najlakse je populizam stec i jebat nekom mater i nikakve koristi isto nasi politicarii sto rade.
Sve je se na vreme sa tim zavrsilo hvala bogu .
Uprava nisu navijaci ne igra tu samo srce nego i razum i sve sto ide u korist kluba pa makar Fudo bio br Vip clan ,nekad moras i takve stvari i poteze progutat za dobrobit kluba..Najlakse je populizam stec i jebat nekom mater i nikakve koristi isto nasi politicarii sto rade.
Uprava mora saradjivati s gradonacelnikom Zenice i stititi interese kluba, a pravi navijaci znaju kakav je to odron od covjeka i sta je sve uradio na stetu CelikaRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 pro 2025, 19:42Grobar Čelika a uprava se slika i "grli" s njim ?
A sta jel uprava ne treba sa njim da saraduje?RubikovaKocka je napisao/la: ↑14 pro 2025, 19:42Grobar Čelika a uprava se slika i "grli" s njim ?
Naravno da treba i sa njim i sa vladom zdk itd..
Imaju punu moju podršku oko toga
Druga je stvar sta ja privatno mislim o njemu
Ali da te saradnje nema mi i sad čekali naplatu tužbe
Za dobrobit kluba sve se radi
Svi političari nek postanu VIP članovi kluba bujrum
Od Fude preko Nezira do svih
Ja ništa protiv nemam...
U ostalom kroz tu saradnju smo i došli akobogda i na korak do PL
Samo da dodam i sa Vladom FBIH jer tom nivou je najvise nasih sredstava a u Zenici je nepoznanica iz nekog razloga tražiti dio kolača iz Sarajeva tj Vlade FBIH koji nam pripada ne samo za sport nego za sve.Almir2018 je napisao/la: ↑14 pro 2025, 22:57A sta jel uprava ne treba sa njim da saraduje?
Ja ništa protiv nemam...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ma @Eugen vas lozi.
Cuj grobar i nece biti nikad prvi clan a vec bio
Cuj grobar i nece biti nikad prvi clan a vec bio
To ćemo ganjati sledece godine izborna je pa da i tu sta dobijemoAvenija je napisao/la: ↑14 pro 2025, 23:24Samo da dodam i sa Vladom FBIH jer tom nivou je najvise nasih sredstava a u Zenici je nepoznanica iz nekog razloga tražiti dio kolača iz Sarajeva tj Vlade FBIH koji nam pripada ne samo za sport nego za sve.Almir2018 je napisao/la: ↑14 pro 2025, 22:57A sta jel uprava ne treba sa njim da saraduje?
Ja ništa protiv nemam...