NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Guest.1945 je napisao/la: 06 pro 2025, 16:04
Cr7legia je napisao/la: 06 pro 2025, 12:37 Nema pauze na Bilinom polju, Čelik uređuje prostorije
https://sportbc.ba/fudbal/nema-pauze-na ... rostorije/
Idemo krečenje :)
Ma da hoćemo sredit onaj zapad.Nema osvjetljenja na stepenicama kad nisam sletio sa stepenica i slomio se sav, sreca bi puno ljudi.I da napravimo tamo onaj dio za prodaju hrane i pića,pa da fino uživamo u utakmici.
Pa ponudi se evo momci sa zapada dosli danas da okrece istok ulaz u sluzbene prostorije i ostalo, za mene veliko hvala i ogroman naklon momcima za sve sto rade za naa klub, ova nasa omladina nece klincem mrdnut samo kafici, sise i supljiranje po drustvenim mrezama
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Eugen je napisao/la: 06 pro 2025, 16:43
Cr7legia je napisao/la: 06 pro 2025, 12:37 Nema pauze na Bilinom polju, Čelik uređuje prostorije
Ma da hoćemo sredit onaj zapad.Nema osvjetljenja na stepenicama kad nisam sletio sa stepenica i slomio se sav, sreca bi puno ljudi.I da napravimo tamo onaj dio za prodaju hrane i pića,pa da fino uživamo u utakmici.
Pa ponudi se evo momci sa zapada dosli danas da okrece istok ulaz u sluzbene prostorije i ostalo, za mene veliko hvala i ogroman naklon momcima za sve sto rade za naa klub, ova nasa omladina nece klincem mrdnut samo kafici, sise i supljiranje po drustvenim mrezama
Kako koja omladina 🤪
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

laudrup je napisao/la: 06 pro 2025, 16:54

Kako koja omladina 🤪
Ma ovo si ti samo radi lajkova sa valjkom u ruci bio danas 😝😝🤣🤣
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

A danas se svako gura u omladinu :P :P

Momcima svaka cast na danasnjoj akciji! :pray:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Jel ovo usvojen budzet grada? Ima li nas u njemu? Jel taj milion 100% siguran?
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Zamorano je napisao/la: 06 pro 2025, 21:49 Jel ovo usvojen budzet grada? Ima li nas u njemu? Jel taj milion 100% siguran?
Nacrt budzeta usvojen sa milion za sport redovno, tu je za sve sportove i Čelik, 344 000 za reprogram i milion KM za Čelik u slučaju plasmana u PL.

Sada ide javna rasprava 10 dana, to kad nas nista ne znaci. :D

Pred kraj godine usvajanje prijedloga budzeta, to je kljucni dokument koji će biti isti kao nacrt. Znaci uslovi ispunjeni bez ikakvih problema sve regularno da dan nakon izborene PL Čelik dobije 1.000.000. KM na svoj račun od grada. Bez plasmana ostaje reprogram i taj milion za sve klubove gdje Čelik dobije 250 000 kao svake godine.

Isto je stanje i sa kantonom, usvojen nacrt 5 miliona za sport kao prošle godine. Kako sam ja čuo Čelik će dobiti minimalno 900.000 KM.

Eh sada to su činjenice a ovo je moje mišljenje u vezi kantona posto taj zakon koji su usvojili traje 2 godine tj 2025 i 2026 a znamo da je usvojen isključivo radi Čelika da se vrati u PL, ako Čelik nekim slučajem se ne plasira u PL siguran sam da zakon neće biti ponovo usvajan. Ako se plasira u PL pomoć će u 2027 biti još veća.

Situacija je jasna, Čelik ne smije rizikovati uopšte plasman u PL, čak da potroši 500 000 KM na pojačanja za ovih narednih 13 kola isplatit će se višestruko ako završi na mjestu broj 1.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Hajde upravo iznenadi nas, vrijeme je :D sad ce i prioreme za mjesec dana :mrgreen:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Avenija je napisao/la: 06 pro 2025, 22:20
Zamorano je napisao/la: 06 pro 2025, 21:49 Jel ovo usvojen budzet grada? Ima li nas u njemu? Jel taj milion 100% siguran?
Nacrt budzeta usvojen sa milion za sport redovno, tu je za sve sportove i Čelik, 344 000 za reprogram i milion KM za Čelik u slučaju plasmana u PL.

Sada ide javna rasprava 10 dana, to kad nas nista ne znaci. :D

Pred kraj godine usvajanje prijedloga budzeta, to je kljucni dokument koji će biti isti kao nacrt. Znaci uslovi ispunjeni bez ikakvih problema sve regularno da dan nakon izborene PL Čelik dobije 1.000.000. KM na svoj račun od grada. Bez plasmana ostaje reprogram i taj milion za sve klubove gdje Čelik dobije 250 000 kao svake godine.

Isto je stanje i sa kantonom, usvojen nacrt 5 miliona za sport kao prošle godine. Kako sam ja čuo Čelik će dobiti minimalno 900.000 KM.

Eh sada to su činjenice a ovo je moje mišljenje u vezi kantona posto taj zakon koji su usvojili traje 2 godine tj 2025 i 2026 a znamo da je usvojen isključivo radi Čelika da se vrati u PL, ako Čelik nekim slučajem se ne plasira u PL siguran sam da zakon neće biti ponovo usvajan. Ako se plasira u PL pomoć će u 2027 biti još veća.

Situacija je jasna, Čelik ne smije rizikovati uopšte plasman u PL, čak da potroši 500 000 KM na pojačanja za ovih narednih 13 kola isplatit će se višestruko ako završi na mjestu broj 1.
Nije bas sve tako Avenija ali otom potom
Uglavnom u načelu si upravu
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Joj kad se ovi kurtoni nakace sa ovim klosarski forama,papanskim.. ponudi se ti.Kazem ti debilu jedan onako da hocemo uraditi stvari koje zahtjevaju profesiju a neces krećit sijialicu.Joj kompleksaša po forumu.Izvini drugi put cu dignut ruku pa da mi kazes smijem li napisati nesto.Evo sace Robert i Maid volonterski na grill tamo na zapadu, pa gore malo oko struje itd. a ti se zahvali i ogroman naklon a meni pametuj.
Odgovori