NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Kako nije sigurica :D Burekovic nije minute odigrao i normalno da nam je visak /ako se u polusezoni nesto ne promjeni i Burekovic ne eksplodira na pripremama, ali to je tesko vjerovati/, Vardo povrijedjen vecim dijelom polusezone i pitanje je kakav ce biti na proljece, Isakovic, vjerujem da vec planira neku oprostajnu utakmicu i hvala mu za sve. Durmis je upisao 5 asistencija (po klupskoj statistici) ali ako bi doslo pojacanje na mjesto lijevog krila, mislim da Durmis tesko da ce imati mjesto i na klupi. U slucaju dolaska veceg broja kvalitetnijih igraca, vjerujem da bi se i Medjuseljcu dobro "zaljuljalo" mjesto u ekipi.
Vidjecemo kakav ce se Jusic vratiti nakon povrede. To je veliki upitnik.

Nije ovo nista gotovo, tri boda prednosti je nista. Nasa prednost je sto vecinu derbija igramo na Bilinom Polju (samo Stupcanici idemo, i na kraju GOSK-u, ali svi se nadamo da ce do te utakmice sve biti odluceno), ali moracemo itekako zapeti.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Emanuel je mačak u vreci za razliku od Hegića.
Hegić najbolji strijelac i najkorisniji igrač ove lige dok Emanuel ima profesionalnog fudbala ove sezone 70 minuta..Dovoditi igrača koji je van svakog ritma i ikakve minutaže je rizik. Ja ove zime nista ne bi rizikovao. Ostavio bi cijelu ekipu radi hemije jer očigledno svi dobro zajedno funkcionišu, ono kako se kaze društvo ne bi ili klapu razjebao i na njih doveo ono sto i laik zna na kojoj poziciji fali.. Tri igrača u formi i ritmu i dokazana koja znaju ovu ligu kako ne bi ugrozili plasman u PL i sve ono sto prvo mjesto donosi od euforije, hajpa, brojki, miliona itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Eugen je napisao/la: 05 pro 2025, 17:22 Treba pustit online ulaznice za Sarajevo
Mislim da bi naši pustili ali satnica nepoznata.Glat bi brzo prodali par hiljada ulaznica.Pustiti sto prije da dovedemo pojacanja.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Ljudi, omalovazavate nase igrace a dizete nekakve iz Sloge i Posusja i pm.

Ne igra samo ime i iskustvo, igra i srce i volja i zelja i ljubav prema klubu....jel npr. Tatar bi imao vecu zelju nego Kalesic, ne bi nikad....ne provaljujte se ljudi nego spustite na zemlju.

Najbolji igrac Zelje je njihovo dijete, Sarajeva njihovo dijete, Borca njihovo dijete i sl

Cuj 15 igraca treba za PL, jbt sta prica covjek.

Pogledajte koliko je mlada ekipa Sirokog i gdje su na tabeli, sve omladina koja je iz te regije vecinom.

Ajmo prvo osvojiti ligu ovu, ako dovedemo sada nekog dobrog igraca a mladog, dovoljno je....da li je kalibar za PL, ko smo mi da to procjenimo jbt, sve nekakvi analitičari 😂 nek sam pokaze da li je kvalitet PL ili ne.

Slozio bi se da nam treba pomocni trener dobar, po mogucnosti napadač bivsi (jer imamo vec defanzivce) koji ce pomoci nasim ofanzivnim igracima.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 05 pro 2025, 20:51 Emanuel je mačak u vreci za razliku od Hegića.
Hegić najbolji strijelac i najkorisniji igrač ove lige dok Emanuel ima profesionalnog fudbala ove sezone 70 minuta..Dovoditi igrača koji je van svakog ritma i ikakve minutaže je rizik. Ja ove zime nista ne bi rizikovao. Ostavio bi cijelu ekipu radi hemije jer očigledno svi dobro zajedno funkcionišu, ono kako se kaze društvo ne bi ili klapu razjebao i na njih doveo ono sto i laik zna na kojoj poziciji fali.. Tri igrača u formi i ritmu i dokazana koja znaju ovu ligu kako ne bi ugrozili plasman u PL i sve ono sto prvo mjesto donosi od euforije, hajpa, brojki, miliona itd.
+1

Hegić i Sadik su sasvim dovoljni da se proljeće zakuca i popuni klupa za PL. Ne razbijati sada glavu o PL, to se radi na ljeto kada bude 50, 60 slobodnih PL igrača na tržištu.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ako cemo realno u ovoj ekipi ako se ne bude stedilo i ako se bude imalo sansi treba dovest minimalno 3 pozeljno 6 igraca.
Sentimentalnosti trebe ostavit po strani i gledat klub i samo napredak kluba, po meni prvi visak su Burekovic, Isakovic neka se oprost kao kralj, Palackic Spahic( neka posudba ili neka ide momak gdje ce igrat) pa ako eksplodira vratit ga, Popovic aut nista ne pokazuje a nema ni sanse da napreduje za PL i samo uzima mjesto nekom mladzem( ovo ako se dovede 6 igraca) Vardo nije vise za profesionalnog fudbala isto tako nema nista od njega u PL.Durmis kao i Medzuseljac klimavo i njima mozda jos jedna sansa ispred Popovica i Varde cisto zbog godina a da su jedni nesto bolji od drugih pa i nisu al et ovi su mladzi.
Idealno bi bilo dovest 6 igraca i odrijesit kesu da se vec spremamo za PL ali et klub zna mogucnosti i valjda se nwcw vodit tim nekom sentimentalnom stranom nego cisto kvalitetom
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 05 pro 2025, 21:06 Ako cemo realno u ovoj ekipi ako se ne bude stedilo i ako se bude imalo sansi treba dovest minimalno 3 pozeljno 6 igraca.
Sentimentalnosti trebe ostavit po strani i gledat klub i samo napredak kluba, po meni prvi visak su Burekovic, Isakovic neka se oprost kao kralj, Palackic Spahic( neka posudba ili neka ide momak gdje ce igrat) pa ako eksplodira vratit ga, Popovic aut nista ne pokazuje a nema ni sanse da napreduje za PL i samo uzima mjesto nekom mladzem( ovo ako se dovede 6 igraca) Vardo nije vise za profesionalnog fudbala isto tako nema nista od njega u PL.Durmis kao i Medzuseljac klimavo i njima mozda jos jedna sansa ispred Popovica i Varde cisto zbog godina a da su jedni nesto bolji od drugih pa i nisu al et ovi su mladzi.
Idealno bi bilo dovest 6 igraca i odrijesit kesu da se vec spremamo za PL ali et klub zna mogucnosti i valjda se nwcw vodit tim nekom sentimentalnom stranom nego cisto kvalitetom
+1

Pisao sam nedavno, veliki ispit za upravu i stručni štab. Nadam se da neće padati na neke merhamete, emocije, zasluge iz amaterskih sezona. Jednostavno struka mora biti brutalna, nema tu mjesta ni na klupi za te igrače.
Guest.1945

Truhlo je napisao/la: 05 pro 2025, 21:11
Cinvict35 je napisao/la: 05 pro 2025, 21:06 Ako cemo realno u ovoj ekipi ako se ne bude stedilo i ako se bude imalo sansi treba dovest minimalno 3 pozeljno 6 igraca.
+1

Pisao sam nedavno, veliki ispit za upravu i stručni štab. Nadam se da neće padati na neke merhamete, emocije, zasluge iz amaterskih sezona. Jednostavno struka mora biti brutalna, nema tu mjesta ni na klupi za te igrače.
Tako je Truhlo.Uprava i strucni stab samo profesionalno bez merhameta.Jedina emocija je Čelik.Sad bi imalo mjesta glat za 6 igrača.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

laudrup je napisao/la: 05 pro 2025, 12:07 Treba počet špekulirat transfere :rock:
Provokatoru jedan nesto vec znaš dok ovo pišeš ko te nezna 🤣🤣🤣
GogoCrkvice

Post Postao/la GogoCrkvice »

Durmisa nisu trebali uopste vracati na govorio je da nikad vise u Čelik kad je odlazio i o dugovanjima mali veze nema nije mogao ostati u mrvoj Tuzli,Vardo msm da nemoze bit profesionalac čovjek radi,Popovic nikad nije bio dobar ni kao mlad prespor nema energije,Ali previse njezan ima znanja i ostavio bi ga jer je dobar karakter i pravi sportosta samo mu fali malo Šerinog ponasanja,Isakovic ionako neigra ali neka ga tu zbog atmosfere i iskustva,Hora je srce Čelika,Masic koliko odradi za ekipu mimo golova i svega pratim i premier ligu malo je onakvih napadaca nije tip koji samo ceka i msm da mu treba dati dugogodisnji ugovor,Sero gine za Čelik to se trazi,Sivac iako nije nesto učinkovit ali drzi tu stranu spreman je pretrci mnogo,Spahic mali previse spor i treba ga na posudbu,Telalovic čudo veliki posao Čelika.Uz ovog Emanuel Sieg ako ga uspijemo dovesti,Crnca iz Stupcanice veznjaka,Hegica ,Skrilja ,Mahir Rahimić iz Zvijezde 09 momak je zvijer ima 20 god pokusat ga dovesti,odbranu mozda pojacati Hadrovicem iz Jedinstva,a sto se tice Burekovica ako se vrati 70% bit ce zvijer i prevaga...
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Vi vec o pojacanjima i ja bi uvjek ove nase domace igrace nego neke crnce juzno amerikance samo zbog neke atrakcije ,apsolutno za Hegica i Skrijelja i onaj je dobar iz Tomislava Sijamija cini mi se .Slabo ja pratim druge klubove da bi znao reci ko valja.I taj iz Pazara da toliko valja pa valjda bi se otimali za njeg bar 80% klubova iz Srbije .Znaci dao gol Zvezdi i igrac pa da neko i iz Luksemburga Engleskoj i moze odmah Premier ligu u Everton.
O.pojacanjima ne bi nisam strucan toliko nemam ideja ne poznajem toliko igrace ali o visku igraca moze se..
Ako se udje realno kao i svi Durmis nema tu mjesta jednostavno nema kvalitet i njemu je maximum ova liga ,Vardo postat ce visak ,Palackic,Burekivic ako ovako bude cao,vidjet cemo Jusica nakon povrede ..Od ovih domacih Telalovic ,Durmo stim sto treba kvalitetan golman Masetic,Hoddzic,Smajlovic ,Sivac i Medzuseljac na granici mora se popravit i ostavio bi naravno Babica uz Masica ,Delica,Kalesica,Seru i jos neki junior .Jednostavno nek odluci strucni ljudi a odlucit ce i novac ali uci uglavnom treba i jednostavno da vidimo i upravu sta moze koji je njihov domet
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Što se tiče posjećenosti evo malo nepotrebne statistike :D mi smo u svijetu 740. po posjećenosti. Sljedeća utakmica protiv Sarajeva da malo još podignemo to :lol: Željo je malo spao na 8.500 možda ćemo ih i stići do kraja ove sezone :lol:🖤❤️
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Nema pauze na Bilinom polju, Čelik uređuje prostorije
https://sportbc.ba/fudbal/nema-pauze-na ... rostorije/
Idemo krečenje :)
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Za mene Medzuseljac nije ispunio ocekivanja tako da bih i njega dodao uz Durmisa, Palackica, Burekovica…kao igrace za koje bi mozda bilo bolje da idu u sredinu gdje bi imali vise prostora za igru i napredak. Kao sto sam pisao ranije, nisam pobornik dovodjenja stranaca samo zato ato su stranci ili sto imaju drugu boju koze. Bio bih vise nego zadovoljan sa dva mlada ali veoma perspektivna igraca poput Hegica, uz jos dvojicu zrelijih igraca koji su PL kalibra.

Po meni za nas je prioritet koga god da dovodimo da budu tu od pocetka priprema, znaci od prozivke pa na dalje. Nemas ti sta od igraca kojeg se ceka da ispuca sve opcije pa onda dodje nama u petak pred prvu utakmicu u subotu i treba mu mjesec dana da bude blizu takmicarske forme.

Dobro odradjene pripreme ce biti kljuc, pogotovo s fizickog aspekta. Tu moramo biti bolji, mnogo bolji. Mora se maksimum izvuci iz svakog igraca.
Guest.1945

Cr7legia je napisao/la: 06 pro 2025, 12:37 Nema pauze na Bilinom polju, Čelik uređuje prostorije
https://sportbc.ba/fudbal/nema-pauze-na ... rostorije/
Idemo krečenje :)
Ma da hoćemo sredit onaj zapad.Nema osvjetljenja na stepenicama kad nisam sletio sa stepenica i slomio se sav, sreca bi puno ljudi.I da napravimo tamo onaj dio za prodaju hrane i pića,pa da fino uživamo u utakmici.
Odgovori