NK Čelik
-
Kinder_jaje
Re: NK Čelik
Valjda se ru pita i taj Hegic i Tosk jer ne mozes dovesti nekoga ko mozda ne zeli doci ili ako ovi postave nerealni cijenu
-
GogoCrkvice
A treba izbjegavati ove istrošene igrače što su prosli 10 klubova,mislimRutonjasaZapada je napisao/la: ↑03 pro 2025, 21:05 Ramic napadac slobodan mislim da je to onaj sto je igrao za Igman....Hm valjao bi ako vec nece Hegica dovoditi..
da bi u vezi dobro došao onaj crnac iz Stupcanice a i u Slobodi ima ona 2,3 mlada bas talentovana pokupiti ih i dati im ugovore 3+..najveci potez zadnjih 30 godina je ugovor Telalovicu 3 godine veci od dolaska bilo kojeg pojacanja!
-
Sabani_Nonda
Da li neko zna detalje Ugovora sa Telalovićem. Da li postoji šansa da Čelik dobija pare od svakog transfera kao Željo od Dzeke?
Mislim da klub ima 20% od iduceg transfera i to je to onda ti ide ono klasicno ako neko placa obestecenje i ide iz jedne u drugu ligu imas procenat mali mozda 3 ili 5 %.Sabani_Nonda je napisao/la: ↑04 pro 2025, 07:34 Da li neko zna detalje Ugovora sa Telalovićem. Da li postoji šansa da Čelik dobija pare od svakog transfera kao Željo od Dzeke?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U seriji Kotlina, scena kad Ploco komentarise utakmicu Čelika.
- limvolikce
- 12. igrač
Cini mi se da je ovo i snimano dole na istoku.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Treba počet špekulirat transfere 
Zenicki here we go !
Zelje vecine ovdje (bar mislim) vec se znaju: Hegic i(li) Skrijelj, mozda neki zadnji vezni pl kalibar...
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 05 pro 2025, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Najbitnije je osigurati da nam kljucni igraci ostanu. To je prvo. Drugo je, imaju li imena kod nas kojih se zelimo rijesiti? Trece je dovodjenje igraca, ali opet i tu imas dvije kategorije, oni koji su ti prijeko potrebni kao pojacanja i drugi oni od kojih se ocekuje da ce izrasti u nesto, misli se na mladje talente 20god i ispod.
-
GogoCrkvice
Gledam sastave nekih ekipa koje se bore za opstanak u PL,Sloga napr. Ljudi imaju 8 napadača i to imena dobrih Toni Jovic,Kunic,Tatar,Vidic ...i kontam koliko nam treba da se pojačamo samo ua opstanak pa mi trebamo sad pokupit sve najbolje iz federalne i dovest 2 igrača stranca da imamo makar nešto za Pl,pa nama treba samo 3 dobra napadača.Realno dižemo Kalesica i Delica a protiv Posusja se vidjelo da su prespori,po meni Masic,Telalovic,Hodzic,Smajlovic,Horic i Masetic mogu igrat neki od njih mladji imaju jos napredka ovo ostalo ni za klupe.
Jedno možda nepopularno mišljenje. Talha