Ni proslo gostovanje ih nije bilo vise od 300 ali cijeli sjever je bio samo za gostujuce navijace.

Nema veze, moze na zapad i istok stati ono sto ima navijaca koji zele doci na utakmicu a nece na Jug. Nek bude kao protiv GOSKa, taman

Sad ce te neko hraknut. Nije ti to trebalo. Pucas sam sebi u koljeno.BatistutA19 je napisao/la: ↑02 pro 2025, 19:12 Ja bi jedino dozvolio iznimku za penzionere da idu na Jug dat im sektor neki ali obavezno uz kartu da moraju imat biciklo i nakon tekme da Robija iznese bicikla da im pomognu ,tako da na Jug samo moze karta i clanska Robije i penzioner uz kartu mora imat biciklo
Sto se tice Sijevera nema sanse da ce iko moci na Sijever bice cijeli Sijever za Horde.
Truhlo to prati, bit ce sigurno izvještaj.BatistutA19 je napisao/la: ↑02 pro 2025, 19:12 Bolje vam je gledajte Velez i Sarajevo malo skautirat Sarajevo neg sto pisete bas nerealne stvari a to je Jug i Sijever.
To je ok cijena ali daj da se akcija napravi napunimo jug postani član.Specijalno samo za nove članove ulaz na jug besplatan.Npr. 100 članskih ce biti podjeljeno kroz akciju gdje bi uplatitili Robijasima.Ja bi prvi uzeo člansku za par mladića,djece...
Da li Ljajićeva plata govori o kvalitetu Sarajeva ili o tome šta je definicija pogrešno vođenog kluba, pogrešnog ulaganja i rasipanja novca bez rezultata i pokrića.Brotherze je napisao/la: ↑02 pro 2025, 20:39 A sto neko napisa nece ni hordi doci puno, ni na Kosevu ih nema. Ni u Mostaru ih nije 200 bilo sad.
Sto se tice timova tu se nema sta pricati, nasi moraju dat 200% od sebe da i penale izvucemo a oni na nemaju svoj dan. Pa samo Ljajic ima platu kao citava nasa ekipa.
Ma to svakako ali treba biti realan i ne nadati se previse pa da kasnije i razocarenje bude veliko.Avenija je napisao/la: ↑02 pro 2025, 20:41Da li Ljajićeva plata govori o kvalitetu Sarajeva ili o tome šta je definicija pogrešno vođenog kluba, pogrešnog ulaganja i rasipanja novca bez rezultata i pokrića.Brotherze je napisao/la: ↑02 pro 2025, 20:39 A sto neko napisa nece ni hordi doci puno, ni na Kosevu ih nema. Ni u Mostaru ih nije 200 bilo sad.
Sto se tice timova tu se nema sta pricati, nasi moraju dat 200% od sebe da i penale izvucemo a oni na nemaju svoj dan. Pa samo Ljajic ima platu kao citava nasa ekipa.
FliX je napisao/la: ↑02 pro 2025, 19:50Sad ce te neko hraknut. Nije ti to trebalo. Pucas sam sebi u koljeno.BatistutA19 je napisao/la: ↑02 pro 2025, 19:12 Ja bi jedino dozvolio iznimku za penzionere da idu na Jug dat im sektor neki ali obavezno uz kartu da moraju imat biciklo i nakon tekme da Robija iznese bicikla da im pomognu ,tako da na Jug samo moze karta i clanska Robije i penzioner uz kartu mora imat biciklo
Sto se tice Sijevera nema sanse da ce iko moci na Sijever bice cijeli Sijever za Horde.