NK Čelik
Re: NK Čelik
Branit se ko Staljingrad do 80te i onda kontraofanziva. 
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Za zaradu klubu odlučna tekma nije mogao bolji protivnik biti će puno Bilino polje sigurno
Mada sam nekog lakšeg volio da bi sto vise bili u kupu igrali do našeg prvenstva ali možda i bude tako možda Sarajevo opet iznenadimo

Mada sam nekog lakšeg volio da bi sto vise bili u kupu igrali do našeg prvenstva ali možda i bude tako možda Sarajevo opet iznenadimo
-
Guest.1945
Pošto ce sjeverna tribina biti za goste,jug bi trebao biti otvoren za sve, po prvi put smijem reci da ce nam ovaj kapacitet biti mali i da klub isto tako malo reklamira juznu tribinu i da priredimo spektakl.
Pozivam da napravimo na zapadu koreografiju neku pa i na istoku bez baklji.Sinoc extra koreografija Fenerbahcea ono nesto slicno uraditi.
Pozivam da napravimo na zapadu koreografiju neku pa i na istoku bez baklji.Sinoc extra koreografija Fenerbahcea ono nesto slicno uraditi.
-
RubikovaKocka
Moglo bi biti duplo vise Hz
-
PonosniSmogovci
Hz ne moze duplo vise bit ni da protiv Slobode igraju
Pitari nisu zadovoljni žrijebom.
Kažu nisu mogli teži zrijeb dobit
Kažu nisu mogli teži zrijeb dobit
Dobro je da je kuci da bar zaradimo. 1 od 3 najteza protivnika koje smo mogli dobiti i favoriti su.
Obzirom da nemaju sanse u ligi njima samo kup moze donekle spasiti sezonu tako da nece biti opustanja.
Al odigrati za raju, i neki minimalan poraz nije strasan, samo da se nikad vise ne ponovi ona nemoc kao protiv Zrinjskog.
Obzirom da nemaju sanse u ligi njima samo kup moze donekle spasiti sezonu tako da nece biti opustanja.
Al odigrati za raju, i neki minimalan poraz nije strasan, samo da se nikad vise ne ponovi ona nemoc kao protiv Zrinjskog.
Nema potrebe da cijela Sjeverna tribina bude za Horde. Klubovi trebaju napravit kontakt i dogovorit se koliko treba karti za Horde i toliko im odma i prodat tj. klubu Sarajevo, pa nek oni njima interno "prodaju". Ako se ne bi prodao cijeli Sjever, a koliko se sjecam da proslu kup utakmicu s njina nije, onda ovaj dio Sjevera sto je do Zapada, prodavat nasim simpatizerima.Guest.1945 je napisao/la: ↑02 pro 2025, 13:54 Pošto ce sjeverna tribina biti za goste,jug bi trebao biti otvoren za sve, po prvi put smijem reci da ce nam ovaj kapacitet biti mali i da klub isto tako malo reklamira juznu tribinu i da priredimo spektakl.
Sto se Juga tice, vec sam bio predlago da se pola Juga dodjeli Robijasima, a druga polovica da u prodaju simpatizerima, ali sam ovdje "popljuvan", tako da nek stoji krezavo kako i jest
Neće se složiti drugovi sa južne tribine. Bez članske ništa ili za tu utakmicu staviti člansku 5 KM ili uraditi neku specijalnu akciju baš za ovu utakmicu.FliX je napisao/la: ↑02 pro 2025, 14:15Nema potrebe da cijela Sjeverna tribina bude za Horde. Klubovi trebaju napravit kontakt i dogovorit se koliko treba karti za Horde i toliko im odma i prodat tj. klubu Sarajevo, pa nek oni njima interno "prodaju". Ako se ne bi prodao cijeli Sjever, a koliko se sjecam da proslu kup utakmicu s njina nije, onda ovaj dio Sjevera sto je do Zapada, prodavat nasim simpatizerima.Guest.1945 je napisao/la: ↑02 pro 2025, 13:54 Pošto ce sjeverna tribina biti za goste,jug bi trebao biti otvoren za sve, po prvi put smijem reci da ce nam ovaj kapacitet biti mali i da klub isto tako malo reklamira juznu tribinu i da priredimo spektakl.
Sto se Juga tice, vec sam bio predlago da se pola Juga dodjeli Robijasima, a druga polovica da u prodaju simpatizerima, ali sam ovdje "popljuvan", tako da nek stoji krezavo kako i jest
-
KakhaKaladze
Kako god okrenes tesko da je moglo bolje od ovoga. Zrinjski Borac bi ti ogadili balun. Sarajevo pravi omjer atraktivnosti i sanse za prolazak. Mi smo prosli jednog premijerligasa i mislim da bi teze bilo proci Slogu i Radnik nego Sarajevo. Ne mozes ti imat motiv protiv Sarajeva i Sloge isti motiv i hajp da ga je*es. I ovo vrijedi kako za igrace tako i navijace. Sibica nece moc past na stadion i to je misija jedina za kup ove sezone. Svaka u gostima je gora opcija od ove pa taman i protiv Tekstilca. Ovako imamo sigurno dobar prihod od ulaznica i najbitnije da klub zaradi. Sta nam vrijedi jel osmina finala il polufinale kad nema sanse da osvojis pa da ti nesto znaci. Taman odmjeris snage s nekim ko gravitira vrhu premijer lige pa da rutonje donesu presudu kako stojimo. Ako ovaj sastav izvuce nulu protiv Sarajeva onda nema zime za nas dogodine.
Sa tri pojačanja kojim se svi nadamo da pojačaju ovaj roster i ovu ekipu, svo iskustvo i hemiju koju su zajedno stekli, pakao na tribinama ovdje su najizgledniji penali. Samo od prve minute pokazati gdje su dosli, da nema šetnje i dodavanja uz oštar start i frku da se nabrije i digne 13 500 ljudi zna se već ko Horić i Šero. Umišljene, preplaćene zvijezde FKS koje noge čuvaju povlače ručnu.
Evo dodatnog motiva svim našim igračima da do februara rade i pripremaju se kao nikad više u karijeri.
Evo dodatnog motiva svim našim igračima da do februara rade i pripremaju se kao nikad više u karijeri.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Guest.1945
Nemaju se tu drugovi ništa složiti ili ne složiti.Klub se dogovori sa nijima i to je to.U ovoj situaciji i za ovu utakmicu stvarno trebaš biti sebičan i ne izaći u susret.Po meni najbolje bi bilo da Robijasi organizuju kao klub sto je za istok uradi akciju a da to Robijasi uzmu na sebe uz pomoć svih nas i kluba i odradimo neku akciju za jug,jer nece djecu i prijatelje kluba stavit na sjever sada.Cr7legia je napisao/la: ↑02 pro 2025, 14:17Neće se složiti drugovi sa južne tribine. Bez članske ništa ili za tu utakmicu staviti člansku 5 KM ili uraditi neku specijalnu akciju baš za ovu utakmicu.FliX je napisao/la: ↑02 pro 2025, 14:15Nema potrebe da cijela Sjeverna tribina bude za Horde. Klubovi trebaju napravit kontakt i dogovorit se koliko treba karti za Horde i toliko im odma i prodat tj. klubu Sarajevo, pa nek oni njima interno "prodaju". Ako se ne bi prodao cijeli Sjever, a koliko se sjecam da proslu kup utakmicu s njina nije, onda ovaj dio Sjevera sto je do Zapada, prodavat nasim simpatizerima.Guest.1945 je napisao/la: ↑02 pro 2025, 13:54 Pošto ce sjeverna tribina biti za goste,jug bi trebao biti otvoren za sve, po prvi put smijem reci da ce nam ovaj kapacitet biti mali i da klub isto tako malo reklamira juznu tribinu i da priredimo spektakl.
Treba klub razmislit o cijenama ulaznica. Ja bih komtno podigo Istok 10, Zapad 12. Ulazit ce se na stadion masovno dva sata prije utakmice.