NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Hajde Dino sapni nam ko ce potpisat za Celik pa da idem rahat kafu popit .Nece niko citat od drugih navijaca,portala,fb stranica i ostalih 

Pisi komentar 

-
Luis Nazario da Lima
Ljubim te allguns....ljudi izvuku iz konteksta a ne procita sta je napisano.Allgunsblazing je napisao/la: ↑28 stu 2025, 07:17Nije problem balkanske mentalitet, vec sto ne citamo sa razumijevanjem. Apsolutno niko nije Masicu rekao nista lose, problem je sto si ti procitao dva zicera zabio i penal i mislis da je to nesto lose. Masic je nas najbolji ofanzivac, ALI nije igrao sam u napadu kao sto se zeli prikazati. I to je bila poenta.likceze je napisao/la: ↑28 stu 2025, 01:33 Ko da je bitno kakve Maske golove daje samo nek trpa kakav god da je go,go je njemu se pise on je ubacio u mrezu i prevario golmana…
Prosle godine kad ga nije islo pljuvali ste ga da ne daje golove da nije u formi itd itd
A sad kad daje gledate da nije on zasluzan za to vec mu neko nastimao..
Nazalost to je taj balkanski mentalitet
I sam pokazao balkanski mentalitet
Jel ovo konacno 10ka otisla od Fenana
Ovo soon, ja mislio u toku dana a ono ko zna kad
Jos kad sad laudrup dodje sa "here we go" ima da izginemo svi
k'o sto je onomad radio.
Jos kad sad laudrup dodje sa "here we go" ima da izginemo svi
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Luis Nazario da Lima
Đani Salcin za evropu 
Vidiš da će biti sve ok sa Rikijem 

-
Luis Nazario da Lima
Ovo je najvece pojacanje kluba jos od Burica i Salcinovica.
Potvrda da Celik moze sada dovesti koga pozeli.
Bravo Riki kralju, klub si stavio na prvo mjesto i svoj licni razvoj.
Btw Nedo Turkovic upravo potvrdio da od dolaska Radovca u Stupcanicu nema nista.
Potvrda da Celik moze sada dovesti koga pozeli.
Bravo Riki kralju, klub si stavio na prvo mjesto i svoj licni razvoj.
Btw Nedo Turkovic upravo potvrdio da od dolaska Radovca u Stupcanicu nema nista.
- BatistutA19
Odlicno 3 godine 
sad je druga prica ,svaka cast Telalovicu i njegovim roditeljima .Pred njim je odlicna karijera i vjerujem i europska i reorezentativna,sad samo treba pravilan rad da ne bi poletio za prvim novcem koji mu moze unistit karijeru ako pogresi ,treba i on sve korak po korakNjenu ce rast cijena i kroz Celik i reprezentaciju bice dobro i njemu a i Celiku .Pohvala komplet omladinskom pogonu i odlicnom rezultatu jer imamo vec mladih igraca a bice ih jos uz dobar rad .Hvala Riki nadam se da citas ovaj forumi sve najbolje i u zivotu i nogometnoj karijeri 
Isto treba i Hodzicu dat profesionalni ugovor na stoperu je napredovo puno i moze bit stoper dobar i kad se udje akobogda da igra i treba igrat a nikakvi zadnji vezni bekovi momka ne treba opterecavat sa tim.
- BatistutA19
Odlican posao uprave kluba.
Vjerujem i da će se Telalović sada još više posvetiti fudbalu i karijeri da ulaskom u PL imamo šta staviti u izlog za prodaju.
Idemo dalje
Vjerujem i da će se Telalović sada još više posvetiti fudbalu i karijeri da ulaskom u PL imamo šta staviti u izlog za prodaju.
Idemo dalje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bio sam baš skeptičan da neće izraditi iz x y razloga, al ovim potpisom je sve riješeno kako treba. Bravo za klub i bravo za još jednog pravog zeničanina i čelikovca, tako se ispoštuje svoj klub, da ako bog da do real madrida dogura
Nadam se da ovdje nije kraj, idemo čeliče, ispoštujte i horinog regena hodžića, momak je zaslužio također pro ugovor.
Nadam se da ovdje nije kraj, idemo čeliče, ispoštujte i horinog regena hodžića, momak je zaslužio također pro ugovor.
Cestitke svima koji su ucestovali u pregovorima i na potpisivanju ugovora. Navijaci mogu biti zadovoljni.
Rijade, samo nastavi sa radom i napretkom i ako Bog da, da te uskoro gledamo na Bilinom protiv Italije, Francuske, Spanije...
Rijade, samo nastavi sa radom i napretkom i ako Bog da, da te uskoro gledamo na Bilinom protiv Italije, Francuske, Spanije...
Samo Čelik zenički !!!
-
PatrickBateman
Red je bio da ispostuje klub. Dala mu se sa 16 godina prilika da debituje, da postane najmlađi strijelac, da se ustali u prvi tim i da mu se odmah daju kljucevi citave igre.
Srce, čast i ponos!