NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

AeroMs33

Re: NK Čelik

Post Postao/la AeroMs33 »

BatistutA19 je napisao/la: 26 stu 2025, 19:25 Ko vam je King gdje taj igra ja nikako ne kontam ni ko je taj King.😁😁 a znaci Mujaric moguce pojacanje prvo,eno gledam Gasal vec potpiso za Travnik.Treba ciljana pojacanja dovodit samo i nista gomilat i naravno zadrzat 1 mjesto pa se dalje borit opet i sve cemo mi morat u hodu nadopunjavat se.
Sto se tice Vite odlicno ovo sa omladinskim pogonom i nek bude jos sponzor neki dobro je a koji ce klub preuzet ma moguce nesto kao Vitez ,cistomsumnjam da ima neke prevelike ambicije ulazak i to.
Valjda iz Pazara neki mladi Afrikanac . Trebao doci u ljetnom prelaznom roku ali bilo nekih administrativnih problema.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Eugen je napisao/la: 26 stu 2025, 18:25 Opet letimo u oblake druge omalozavamo itd... Čelik još nije usao u Premijer ligu i mora se pojacati ako misli na proljece zadrzati prvu poziciju i izboriti promociju u visi rang. Drugo sportskog direktora imas (Horić), koji ti plus jos igra i daje veliki doprinos u igri naseg kluba, Uprava, Horic, Regoje i Jusic zajedno odlucuje o novim igracima u nasem klubu i nemojte bezveze oko toga vise nagadjati. Kada je u pitanju Vito, treba da nam je cast i zadovoljstvo sto je covjek preuzeo Akademiju i s time rasteretio klub mnogih stvari. On je tu uvijek uz Čelik, pomagat ce i ako sta bude vise od toga bice top. Kada je u pitanju King, igrac zasticeno godiste, brz, ekspolozivan, siguran sam da bi zapalio nasu publiku svojim predstavama. Mujaric je sigurno igrac koji moze biti pojacanje, ali sve to treba pokazati na terenu u crno-crvenom dresu.
Sta ti znaci zaštićeno godište kad čovjek nije odavde.
Što se tiče Vite,njemu hvala za Akademiju,a za prvi tim vjerovatno nije mogo imat istu ulogu kao u Vitezu pa mu to nije isplatljivo.
Ne znam ja nisam nesto za Mujarica,al volio bi da me demantuje ako dodje.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 26 stu 2025, 18:25 Opet letimo u oblake druge omalozavamo itd... Čelik još nije usao u Premijer ligu i mora se pojacati ako misli na proljece zadrzati prvu poziciju i izboriti promociju u visi rang. Drugo sportskog direktora imas (Horić), koji ti plus jos igra i daje veliki doprinos u igri naseg kluba, Uprava, Horic, Regoje i Jusic zajedno odlucuje o novim igracima u nasem klubu i nemojte bezveze oko toga vise nagadjati. Kada je u pitanju Vito, treba da nam je cast i zadovoljstvo sto je covjek preuzeo Akademiju i s time rasteretio klub mnogih stvari. On je tu uvijek uz Čelik, pomagat ce i ako sta bude vise od toga bice top. Kada je u pitanju King, igrac zasticeno godiste, brz, ekspolozivan, siguran sam da bi zapalio nasu publiku svojim predstavama. Mujaric je sigurno igrac koji moze biti pojacanje, ali sve to treba pokazati na terenu u crno-crvenom dresu.
Tako je i ja sam tog misljenja da se moramo pojacat prvenstveno iz razloga da osvojimo ovu ligu jer Travnik i Tosk vrebaju a sigurno ce se i pojacavat tako da jedan dva kiksa idw voda u usima i onda pritisak na igrace i sl.Isto tako misli da smo dovoljni snazni kao klub pa i finansiski da nadogradimo ekipu sa 3 top igraca koja ce bit bolja od ovih sad sto imamo u rosteru i da izdominiramo ovu polusezonu.Hora je top i sta god on kaze i odluci tu nema rasprave i diskusije i to je sigurno ispravno i dobro za klub
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Hora će velike stvari napraviti sa Čelikom, nismo mogli poželjeti bolju osobu od njega na tako odgovornoj poziciji.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

I meni je Horic super rijesenje za buduceg sportskog direktora ,kad su mogli bikvalno Robijasi preuzet klub i poslozit upravu moze i Horic ,vrline nema potreba nabrajat .
Sto god mozemo domace u upravu sve je bolje ,direktore,skautinge,analiticare to je najbolje a ne fazon nekog nadjes sportskog direktora koji nema srce za Celik i ne radi iz ljubavi samo iz interesa.
Eugen mi samo pisemo svako neko svoje misljenje ima,moramo pisat nesto a sad uprava nek uzima od nas predloge dobre a sto ne valja nek ignorise ,prioritet treba uci u Wwin ligu ,ciljano se pojacat i nadogradjivat se jer mi se od Kantona nadogradjujemo kad se samo sjetis ispadanje iz Kupa od Fortune kad nam onaj debeli 2 gola dao pa sve do danas sta smo sve prosli a od prije Kantona i one borbe bojkota necu ni spominjat.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

A sto da ne letimo u nebo? 5 godina smo bili na koljenima ,gledali sve raznorazne antitalente u timu i sad kad smo ojacali i kad imamo tim jak kao beton i nato trebam strepiti od Toska i Travnika! NE! Trebaju oni svi da strepe od Čelika! Jednom za sva vremena prekinuti vise luzersku psihu kao trebamo se paziti? Cega?! Prvi smo,najbolji smo,najjaci smo! I da se ne pojacamo opet smo daleko najjaci u ovoj ligi! Dosta je vise razmisljanja i gledanja sta drugi rade i da ih se jos bojimo? Ok mi je respekt,postovanje prema protivniku al kad se igra 90 minuta zgazi ga,unisti,sjebi mu volju za zivotom. Raja pise zelje i komentarise sta je dobro za tim i klub,struka i uprava ce donjet konacne odluke. Sta sad raja ne smije reci svoje misljenje ili nagadjanje neko. Mujaric ako dodje Durmis je odmah visak,a visak su po meni i Vardo,Burekovic i Isakovic.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Zamorano je napisao/la: 26 stu 2025, 21:12
A sto da ne letimo u nebo? 5 godina smo bili na koljenima ,gledali sve raznorazne antitalente u timu i sad kad smo ojacali i kad imamo tim jak kao beton i nato trebam strepiti od Toska i Travnika! NE! Trebaju oni svi da strepe od Čelika! Jednom za sva vremena prekinuti vise luzersku psihu kao trebamo se paziti? Cega?! Prvi smo,najbolji smo,najjaci smo! I da se ne pojacamo opet smo daleko najjaci u ovoj ligi! Dosta je vise razmisljanja i gledanja sta drugi rade i da ih se jos bojimo? Ok mi je respekt,postovanje prema protivniku al kad se igra 90 minuta zgazi ga,unisti,sjebi mu volju za zivotom. Raja pise zelje i komentarise sta je dobro za tim i klub,struka i uprava ce donjet konacne odluke. Sta sad raja ne smije reci svoje misljenje ili nagadjanje neko. Mujaric ako dodje Durmis je odmah visak,a visak su po meni i Vardo,Burekovic i Isakovic.
Od riječi do riječi.
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Nije let u oblake pricati o tematici koja nas interesuje. Niti je nipodastavanje drugih pricati o svojim zeljama. Ovdje se prevashodno radi o tome da mi razglabamo (sa manje ili vise slaganja kako vidimo klub tj. viziju za slijedecih 6 mjeseci do godinu dana. Nije niko panglu pa da misli da je sve gotovo i da ce se Celik prosetati drugim dijelom sezone. Zbog toga i razglabamo o pojacanjima i mislim da nije upitno da su nam potrebna 3-4 pojacanja. Razlikujemo se samo u tome kako gledamo na ta pojacanja. Dok ih neki vide striktno kroz prizmu prve lige, ima nas nekoliko koji mislimo da bi ta pojacanja trebala biti u rangu premier lige. Igraci koji bi bili konkurenti u timu koji bi se sklopio ako bi se uslo u premier ligu. Ja mislim da bi bilo veoma lose da se na ljeto dovodi 10+ igraca jer je to "normalno" u drugim klubovima PL. Za mene to nije normalno ukoliko pravimo stabilan klub. 3-4 igraca sada, 5-6 na ljeto i uz par ovih koji trenutno igraju a imaju potencijal mislim da se moze napraviti dobar tim.

Meni su smjesna (bez namjere da budem uvrijedljiv) ova prizivanja nekog stranca, jos da je tamne puti. Mene je zelja za tim stvarima prosla u tinejdzerskim danima kada je Joao Paulo harao Bilinim Poljem :). Uvijek cu uzeti prije kvalitetnog igraca iz Kacuna nego nekog tamnoputog Afro-Latino Amerikanca samo zbog te neke egzoticne percepcije.

Ako je Horic polivalentan kao sto neki tvrde i ako isto u klubu smatraju, onda odlicno! Puna podrska s nadom da ce klub i formalizovati te odnose.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

A ima ih ovdje nekoliko koji bi izgleda zabranili pisanje ko da smo u Sjevernoj Koreji. Ako krenes o pojacanjima odmah ide ima struka koja se pita, ako pitas kad ce Rijad potpisat odmah ide to je rijeseno, ima uprava da o tom brine...

Ne znam sto su se toliko na ovogKinga nakacili al hajdda vidimo i tog strasnog igraca kojeg toliko prizivaju.

A i ja mislim da mi i sa ovim sastavom sadasnjim uz dobre pripreme ne treba da strepimo od Travnika i Toska, ako vec necemo dovodit igrace koji mogu i u PL, onda bolje ne gomilat bezveze. Ovi sadasnji vjerovatno imaju ugovore do ljeta, a do tada neka traze igrace i stupaju u kontakt sa onima koji su zanimljivi.
SenadBrkić

Post Postao/la SenadBrkić »

Kako saznaju Sportske.ba, na izlaznim vratima Slobode je i Edis Smajić. Ovaj ofanzivac navodno je zatražio papire i po svemu sudeći napustiti će Tušanj.

Smajić je jedan od rijetkih koji je ove polusezone u Slobodi opravdao očekivanja. Sa četiri gola i dvije asistencije najefikasniji je igrač Slobode.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

SenadBrkić je napisao/la: 26 stu 2025, 23:01 Kako saznaju Sportske.ba, na izlaznim vratima Slobode je i Edis Smajić. Ovaj ofanzivac navodno je zatražio papire i po svemu sudeći napustiti će Tušanj.

Smajić je jedan od rijetkih koji je ove polusezone u Slobodi opravdao očekivanja. Sa četiri gola i dvije asistencije najefikasniji je igrač Slobode.
Nista to, aposlutno nije kvalitet za Celik.
Cinvict35

habuba je napisao/la: 26 stu 2025, 22:07 Nije let u oblake pricati o tematici koja nas interesuje. Niti je nipodastavanje drugih pricati o svojim zeljama. Ovdje se prevashodno radi o tome da mi razglabamo (sa manje ili vise slaganja kako vidimo klub tj. viziju za slijedecih 6 mjeseci do godinu dana. Nije niko panglu pa da misli da je sve gotovo i da ce se Celik prosetati drugim dijelom sezone. Zbog toga i razglabamo o pojacanjima i mislim da nije upitno da su nam potrebna 3-4 pojacanja. Razlikujemo se samo u tome kako gledamo na ta pojacanja. Dok ih neki vide striktno kroz prizmu prve lige, ima nas nekoliko koji mislimo da bi ta pojacanja trebala biti u rangu premier lige. Igraci koji bi bili konkurenti u timu koji bi se sklopio ako bi se uslo u premier ligu. Ja mislim da bi bilo veoma lose da se na ljeto dovodi 10+ igraca jer je to "normalno" u drugim klubovima PL. Za mene to nije normalno ukoliko pravimo stabilan klub. 3-4 igraca sada, 5-6 na ljeto i uz par ovih koji trenutno igraju a imaju potencijal mislim da se moze napraviti dobar tim.

Meni su smjesna (bez namjere da budem uvrijedljiv) ova prizivanja nekog stranca, jos da je tamne puti. Mene je zelja za tim stvarima prosla u tinejdzerskim danima kada je Joao Paulo harao Bilinim Poljem :). Uvijek cu uzeti prije kvalitetnog igraca iz Kacuna nego nekog tamnoputog Afro-Latino Amerikanca samo zbog te neke egzoticne percepcije.

Ako je Horic polivalentan kao sto neki tvrde i ako isto u klubu smatraju, onda odlicno! Puna podrska s nadom da ce klub i formalizovati te odnose.
I ja sam to pisao par pita mora se ali bas mora dovest 3 ili 4 igraca koja mogu igrat PL svi znamo otprilike pozicije gdje treba da bi ovo bilo ozbiljno i da se ne strepi za sam i ulazak u PL.
Nismo mi toliko bolji od Travnika i Toska da se ne lazemo, et Travnik vratio Gasala nek dovedw jos 2 tog ranga i Ploco da im proradi et npr dobije te prvo kolo eto problema a nije nemoguce.
Druga stvar ako ne pocnu sad sklapat i ne dovedu ta pojacanja imacu i sumnu da idemo na tu PL jer nemoze se pravdat nema igraca na zimu.Nije niko od juce znamo mi da se moze dovest je...na 3 igraca ali treba i platit 5000k ii 7000 po igracu naravno ali to je tako sad uzmes 3 i na ljeto je lakse uklopit 4,5,6 igraca i onda se moze pricat o ozbiljnom radu ovako ako se bude ulazilo u drugi dio prvenstva onda je to sve kocka i sad a i tamo u PL ako se plasiramo.Ja vjerujem da su i oni za prvu i ozbiljniju opciju i da znaju i da ce odradit ovaj zimski rok kako i treba i da pravimo vec sad ekipu za ljeto
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Cinvict35 je napisao/la: 26 stu 2025, 23:56
habuba je napisao/la: 26 stu 2025, 22:07 Nije let u oblake pricati o tematici koja nas interesuje. Niti je nipodastavanje drugih pricati o svojim zeljama. Ovdje se prevashodno radi o tome da mi razglabamo (sa manje ili vise slaganja kako vidimo klub tj. viziju za slijedecih 6 mjeseci do godinu dana. Nije niko panglu pa da misli da je sve gotovo i da ce se Celik prosetati drugim dijelom sezone. Zbog toga i razglabamo o pojacanjima i mislim da nije upitno da su nam potrebna 3-4 pojacanja. Razlikujemo se samo u tome kako gledamo na ta pojacanja. Dok ih neki vide striktno kroz prizmu prve lige, ima nas nekoliko koji mislimo da bi ta pojacanja trebala biti u rangu premier lige. Igraci koji bi bili konkurenti u timu koji bi se sklopio ako bi se uslo u premier ligu. Ja mislim da bi bilo veoma lose da se na ljeto dovodi 10+ igraca jer je to "normalno" u drugim klubovima PL. Za mene to nije normalno ukoliko pravimo stabilan klub. 3-4 igraca sada, 5-6 na ljeto i uz par ovih koji trenutno igraju a imaju potencijal mislim da se moze napraviti dobar tim.

I ja sam to pisao par pita mora se ali bas mora dovest 3 ili 4 igraca koja mogu igrat PL svi znamo otprilike pozicije gdje treba da bi ovo bilo ozbiljno i da se ne strepi za sam i ulazak u PL.
Nismo mi toliko bolji od Travnika i Toska da se ne lazemo, et Travnik vratio Gasala nek dovedw jos 2 tog ranga i Ploco da im proradi et npr dobije te prvo kolo eto problema a nije nemoguce.
Druga stvar ako ne pocnu sad sklapat i ne dovedu ta pojacanja imacu i sumnu da idemo na tu PL jer nemoze se pravdat nema igraca na zimu.Nije niko od juce znamo mi da se moze dovest je...na 3 igraca ali treba i platit 5000k ii 7000 po igracu naravno ali to je tako sad uzmes 3 i na ljeto je lakse uklopit 4,5,6 igraca i onda se moze pricat o ozbiljnom radu ovako ako se bude ulazilo u drugi dio prvenstva onda je to sve kocka i sad a i tamo u PL ako se plasiramo.Ja vjerujem da su i oni za prvu i ozbiljniju opciju i da znaju i da ce odradit ovaj zimski rok kako i treba i da pravimo vec sad ekipu za ljeto
Nece ti doci PL igrac da igra za 5 ili 7k. Ne zbog plate iskljucivo nego za tu platu moze igrati u PL i to ce prije izabrati nego da se spusti u rang nize. Druga stvar sad na zimu mozes naci samo viskove koji nisu imali kvalitet da igraju. Onaj koji vrijedi ti nece doci sad. Mozes samo uzet macka u vreci i nadat se najbolje. I sad trebas uzet rizik da nekom das duplu platu u odnosu na ostatak ekipe a da pritom ne znas sta da ocekujes. Zbog cega bi neko iz Prijedora il Posusja presao sad u Celik? Vece pare nema sanse da moze dobit. A da ne govorim o igracima iz jacih ekipa.
Sve to sto vi govorite ima smisla u teoriji al nije izvodivo. Druga stvar, ako mi s ovim rosterom ne mozemo bit ispred Travnika i TOSKa ne trebamo ni uc. Manite mi te price. TOSK nece uc ni da bude prvi 100% a vjrv je isti stav i Travnika. Zavrsili smo prvi na tabeli a insistira se na nekim pojacanjima kao. Travnik doveo Gasala koji nije nista uradio za cijelu polusezonu i ja sad trebam bit zabrinut zbog toga?
Mi da nikog ne dovedemo najbolja smo ekipa u ovom rangu, kojoj ces dodati jos Jusica i Burekovica. Suludo je po meni baciti neki znacajan novac eto da bi se osigurao. A ne mozes dovesti igraca koji ce praviti razliku za PL u ovom momentu.
Cinvict35

KakhaKaladze je napisao/la: 27 stu 2025, 11:25
Cinvict35 je napisao/la: 26 stu 2025, 23:56

Nece ti doci PL igrac da igra za 5 ili 7k. Ne zbog plate iskljucivo nego za tu platu moze igrati u PL i to ce prije izabrati nego da se spusti u rang nize. Druga stvar sad na zimu mozes naci samo viskove koji nisu imali kvalitet da igraju. Onaj koji vrijedi ti nece doci sad. Mozes samo uzet macka u vreci i nadat se najbolje. I sad trebas uzet rizik da nekom das duplu platu u odnosu na ostatak ekipe a da pritom ne znas sta da ocekujes. Zbog cega bi neko iz Prijedora il Posusja presao sad u Celik? Vece pare nema sanse da moze dobit. A da ne govorim o igracima iz jacih ekipa.
Sve to sto vi govorite ima smisla u teoriji al nije izvodivo. Druga stvar, ako mi s ovim rosterom ne mozemo bit ispred Travnika i TOSKa ne trebamo ni uc. Manite mi te price. TOSK nece uc ni da bude prvi 100% a vjrv je isti stav i Travnika. Zavrsili smo prvi na tabeli a insistira se na nekim pojacanjima kao. Travnik doveo Gasala koji nije nista uradio za cijelu polusezonu i ja sad trebam bit zabrinut zbog toga?
Mi da nikog ne dovedemo najbolja smo ekipa u ovom rangu, kojoj ces dodati jos Jusica i Burekovica. Suludo je po meni baciti neki znacajan novac eto da bi se osigurao. A ne mozes dovesti igraca koji ce praviti razliku za PL u ovom momentu.
Po meni mi nismo nista bolji od Toska a mozda smo egal sa Travnikom to se uostalom i vidi po tabeli(3 boda su nista).Mi gdje smo se patili na gostovanjima ove dvije ekipe su to rjesavale sa 3 pa i sa 5 golova u mrezi domacina dok smo mi na huk najbolji i najvjerniji navijaca dilazili do 0-1 ili 1-2 ili 0-0.Dobri smo pogotovo nazad ali napried i u sredini nismo nesto posebno ali et opet smo prvenstveno dobrom odbranom na ovom mjestu, Hora , Sivi , Hodzic pa i masetic Smajlovic su odigrali maestralno odbranu a povredon nedaj Boze Masica Kalesica Telalovica ili Hore Sivca ti si 30% slabija ekipa , nedaj Boze da se povrijede istovremeno dvojica od nabrojanih.Mora se ic na visoko pa sta uzmes ako ne ciljas na PL igrace neces ih ni dovest (kao i s trebama ako ne pridzes topu neces ni vodat ljepoticu) :mrgreen: .
Ima materijala u Hrvatskoj neki mladzi talenata koji se nisu snasli pa bi mozda dosli kao i ovde kod nas pa ponudis pa vidis to je 2 ili 3 igraca, a da nekazem da se moze mozda i stranac dal tamnopit dal brazilac neki uglavnom stranci da se ubodu.Sve se mora probat ko pita ne skita a do njih je hocel ili ne
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Screenshot_20251127_133619_YouTube.jpg
Screenshot_20251127_133619_YouTube.jpg (136.44 KiB) Pogledano 157 puta.
Danas malo palamude o nama :pivo: :pivo:
Odgovori