NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

AeroMs33 je napisao/la: 25 stu 2025, 21:39
Truhlo je napisao/la: 25 stu 2025, 21:34
FRLegioen je napisao/la: 25 stu 2025, 21:22
,
Ako udjemo u PL,znaci ako se to desi svi moramo biti spremni i ne daj Boze na najgori moguci scenarij...Mislim na sudbinu Slobode kad znas da si na polusezoni ispao 99%.PL liga teska I tvrda do bola.Realno Zeljo(kojeg smisiti ne mogu)a koji ima ubjedljivo najvecu podrsku na domacim tekmama ,muci se kuci...Podrska sa tribina ako nemas kvalitet igra sve manju ulogu, nema to vise dobili ih na prepad, euforiju...Nadam se da cemo ubost sa pojacanjima I da ce biti uspjessn prelazni rok .Prvo da aBd budemo prvj I plasiramo se u PL ,oa onda da postanemo stabilan PL ligas...
Samo suhi kvalitet, emocije na stranu, stare zasluge na stranu i to je to. Ako se uprava i stručni štab budu vodili emocijama i igračkim zaslugama iz prošlosti, ispadamo u oktobru.

Yebena je PL sad, strašna, daleko daleko jača i kvalitetnija od one lige 12 iz koje smo mi ispali 2020. godine.
Pa drug koga dovest. Neke hrdalime i dat im 6000 platu. Neka hvala
Sada nikog, jer sad ne možeš dovesti PL igrača u ovaj hamelj od lige. Na ljeto ćeš imati preko 50 slobodnih, provjerenih PL igrača, pa lagano probrati 10ak.

6000 nije nikakva bajna plata za PL, pojedini igrači Rudara što sjede na klupi imaju tu platu.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

@prisonbreak posto si se upecao na rovac toga admina stranice prve lige na fb koji prezire Čelik evo ja ti provjereno kazem da je to dezinformacija. Ne nasjedaj.

@truhlo mi se moramo fokusirati na prelazni zimski rok sada i 13 kola iducih. Daleko je još PL. Blizu smo i najveci favorit, sve nam ide ali isto ovako moramo nastaviti od marta u ovom ritmu a prvo dodatno pojačati ekipu pa i logistiku prvog tima, dobre pripreme, uslove itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 25 stu 2025, 22:06 @prisonbreak posto si se upecao na rovac toga admina stranice prve lige na fb koji prezire Čelik evo ja ti provjereno kazem da je to dezinformacija. Ne nasjedaj.

@truhlo mi se moramo fokusirati na prelazni zimski rok sada i 13 kola iducih. Daleko je još PL. Blizu smo i najveci favorit, sve nam ide ali isto ovako moramo nastaviti od marta u ovom ritmu a prvo dodatno pojačati ekipu pa i logistiku prvog tima, dobre pripreme, uslove itd.
Ma normala, pauza kod nas pa malo veći fokus na PL rutonje :mrgreen:

Svakako evo ide petak 18:00 Sloga - Radnik, meni najdraži PL termin :mrgreen: Prebacit ćemo se svakako na tema PL prison i ja, tu još nekad naleti eugen i redbull zaluta :lol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Mujaric, King, who is next?
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Eugen je napisao/la: 25 stu 2025, 22:30 Mujaric, King, who is next?
Mozda bolje pitanje koga pustiti niz vodu.. vec dosta dobijamo sa ta dva igraca :D
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Počeo si 🤣🤣🤣
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

prisonbreak je napisao/la: 25 stu 2025, 22:39
Mozda bolje pitanje koga pustiti niz vodu.. vec dosta dobijamo sa ta dva igraca :D
Ps otprilike koga dovedes tj koja pozicija taj igrac ide van ili wventualno jlupa al 95% slobodni papiri ili posudba
King i Mujaric krila dakle prvi na udaru su Durmis cini mi se
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Hajmo prvo pripremiti se za nastavak sezone još nismo prvaci, mali kiks i ekipa će psihološki pasti.Drugo ne možeš dovoditi igrače niti planirati išta bez SD i tima ljudi oko njega...Mi prvo strukturu kluba trebamo polahko rješavati.SD,njegovi pomoćnici, razaberi iz Akademije šta valja i ljudi koji budu zaduženi za skauting onda da rade na domaćem i inostranom angažmanu igrača.Svi preskačete osnovne stavari i neki redosljed valjda ima a svi kažu trebamo dovesti igrače za PL a ko će da dovede a da isti taj odgovara i za Regoja i za igrače?Dajte narode,šaka ljudi je u klubu a klub za više od 50% na profesionalni nivo moramo podignuti.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 25 stu 2025, 21:47
AeroMs33 je napisao/la: 25 stu 2025, 21:39
Truhlo je napisao/la: 25 stu 2025, 21:34
Samo suhi kvalitet, emocije na stranu, stare zasluge na stranu i to je to. Ako se uprava i stručni štab budu vodili emocijama i igračkim zaslugama iz prošlosti, ispadamo u oktobru.

Yebena je PL sad, strašna, daleko daleko jača i kvalitetnija od one lige 12 iz koje smo mi ispali 2020. godine.
Pa drug koga dovest. Neke hrdalime i dat im 6000 platu. Neka hvala
Sada nikog, jer sad ne možeš dovesti PL igrača u ovaj hamelj od lige. Na ljeto ćeš imati preko 50 slobodnih, provjerenih PL igrača, pa lagano probrati 10ak.

6000 nije nikakva bajna plata za PL, pojedini igrači Rudara što sjede na klupi imaju tu platu.
Nije istina da imahu igraci 6000 milja a da sjede na klupi u Rudaru.
Mozda u Zelji i Velezu a u ovima sto se bore za opstanke imaju toliko pojedini prvotimci, mimo ovi par glavni igraca u timu
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Gdje je i sta radi Kouadio 🤣
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Mozel mi neko pojasnit sta ce u nasoj igri unaprijediti igrac od 167cm i dva nastupa ove sezone? Jel nema boljeg stranca od toga i sto su se svi nakacili na tog Kinga? Odustat cemo od koncepta igre gdje centarfor treba da primi loptu i dobije neki zracni duel i gurati u for nekom momcicu iz Liberije koji je bljesnuo dvapur u zivotu? Bgm ne kontam.
Mujaric dobar al za lovu koju ce trazit ne bi bio moj izbor.
Iskreno po meni jedan u vwzi i jedno krilo ne neke top klase nego da mogu igrati u prvoj postavi. Pokazali smo da imamo kvalitet i dovodjenje nekih skupih igrava je bacanje novca. Stupcanica se raspala, Slobode i Goska nema ni na mapi, ako s ovim sastavom trebamo strahovari od Travnika i TOSKa onda nemoj ni da ulazimo.
Almir2018

Ljudi u ovu ligu nece da dolaze igrači iz Pl svi izbjegavaju to možeš ponuditi koliko god hoćeš novca nece radi mnogo stvari ako ne nađu u pl klub nadu sebi negdje vani i to je to
Sto se tice pl vi zaboravljate da u pl stranci nisu ni igrači sa Balkana ni iz Evrope tako da pogledajte Rudar ljudi nahvatali Španaca i već jedan ide na zimu u Sarajevo a jedan u Borac da su pokazali kvalitet da ih ovi hoce
Tako da i mi trebamo gledati tržište i to ne samo u našoj Bosni
Sto se tice plata većina igrača igra ti za preko 5 hiljada u pl ima nesto niže ali u ovih prvih 5-6 ekipa Sarajevo je vrh po platama pa onda Borac,Zrinjski,Velez,Zeljo,Siroki itd..to ti je tako pa mladići do 21 godine imaju stependijske ugovore 1500 KM sta dalje pričati
Nama trebat ce dobra lova za plate ali moze se naći igrača i na Balkanu i u Evropi plus 4 stranca možeš dovesti onda iz naše akademije imat svoju djecu
Ali da mi akobogda se plasiramo u pl pa ćemo vidjeti šta i kako
Nije jos ovo gotovo ima jos 13 kola do kraja svašta može biti
Almir2018

Zenicanin988 je napisao/la: 26 stu 2025, 00:10 Gdje je i sta radi Kouadio 🤣
Ojj on mi je najdraži crnac koji je kod nas igrao bgmi
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

FRLegioen je napisao/la: 25 stu 2025, 21:22
prisonbreak je napisao/la: 25 stu 2025, 21:00 Najbolje primjer je Sivac i Talha.
Jedan se odmah vratio u federalku sa minimalnim brojem minuta, drugi bas malu minutazu ima a i on bi mogoa nazad jako brzo.
Kod nas bili glavni igraci.
,
Ako udjemo u PL,znaci ako se to desi svi moramo biti spremni i ne daj Boze na najgori moguci scenarij...Mislim na sudbinu Slobode kad znas da si na polusezoni ispao 99%.PL liga teska I tvrda do bola.Realno Zeljo(kojeg smisiti ne mogu)a koji ima ubjedljivo najvecu podrsku na domacim tekmama ,muci se kuci...Podrska sa tribina ako nemas kvalitet igra sve manju ulogu, nema to vise dobili ih na prepad, euforiju...Nadam se da cemo ubost sa pojacanjima I da ce biti uspjessn prelazni rok .Prvo da aBd budemo prvj I plasiramo se u PL ,oa onda da postanemo stabilan PL ligas...
Spremni smo na sve kad znamo da smo na pravom putu.Nek igrači izgaraju kao i u ovoj ligi pa šta god da bude.Ako i ispadnemo odmah vratićemo se još jači.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Avenija je napisao/la: 25 stu 2025, 22:06 @prisonbreak posto si se upecao na rovac toga admina stranice prve lige na fb koji prezire Čelik evo ja ti provjereno kazem da je to dezinformacija. Ne nasjedaj.

Ja ti provjereno kazem da nije dezinformacija. Preuzima jedan klub ali to nista ne mijenja odnos s nasom Akademijom.
Odgovori