NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma likovi pisu o deset novih igraca kao da prezivimo Pl.
Dajte ljudi prvo dati priliku igracima koji su vas uveli u Pl ako nas uvedu jer ima jos borbe.
Ja neznam likovi imaju neku logiku nakaradnu.
Drugovi poslozit ce se to. Pustite struku da radi svoj posao.
Ja bih stvarno volio da dovedemo par stranaca i na zimskom prelaznom roku da vidimo kako ce to funkcionisati. Moze i ovaj Hegic U21 a ostalo ma bjaziii.
Dajte ljudi prvo dati priliku igracima koji su vas uveli u Pl ako nas uvedu jer ima jos borbe.
Ja bih stvarno volio da dovedemo par stranaca i na zimskom prelaznom roku da vidimo kako ce to funkcionisati. Moze i ovaj Hegic U21 a ostalo ma bjaziii.
Trebalo bi dovesti par stranaca da eventualno jos ubrzaju igru uz trenutni igracki kadar.AeroMs33 je napisao/la: ↑25 stu 2025, 18:43 Ma likovi pisu o deset novih igraca kao da prezivimo Pl.
Jos jedna stvar. Svi se pozivaju na Slobodu, kako je dozivjela debakl, nakon sto je usla kao prva iz nase lige. A zaboravlja se na koji je nacin usla, da im se stimalo i da su se kupovale utakmice Nalicu gdje god se stiglo. Realno onaj sastav nije zasluzio plasman. Kasnije su dovodili igrace sumnjivog kvaliteta sto je na kraju i rezultiralo onakvim debaklom u Premijel Ligi i ekspresan povratak u Prvu Ligu Federacije.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Šero i Kalesić su također bili dio najlošije ekipe u PL ikad, nisu se mogli sa loptom sastaviti, a sada su jedni od najboljih igrača lige, je li jasna razlika?phillies je napisao/la: ↑25 stu 2025, 20:28 Jos jedna stvar. Svi se pozivaju na Slobodu, kako je dozivjela debakl, nakon sto je usla kao prva iz nase lige. A zaboravlja se na koji je nacin usla, da im se stimalo i da su se kupovale utakmice Nalicu gdje god se stiglo. Realno onaj sastav nije zasluzio plasman. Kasnije su dovodili igrace sumnjivog kvaliteta sto je na kraju i rezultiralo onakvim debaklom u Premijel Ligi i ekspresan povratak u Prvu Ligu Federacije.
Al dobro nemojte mjaukat, kad dođe Sloga Doboj sa Toni Jovićem, Tatarom, Pršešom pa nam složi 3 komada za pola sata na Bilinom. Bez 10 PL rutonja na ljeto, apsolutno nemamo šta tražiti u borbi za opstanak.
Ostat će ovi postovi, pa ćemo se citirati ako bude zdravlja i života, garantujem da neće više od 3 igrača ostati iz trenutnog rostera nakon ljetnog i zimskog transfer roka u PL.
-
prisonbreak
Sve su ovdje vrsni poznavaoci. Prosle godine na pocetku sezone mnogi me prozivali zbog toga sto sam govorio da nam ekioa nije za vrh, ove godine odmah rekao karina nam krila osim Sere, tako i bi , najslabiji dio ekipe, Marin ne postoji a i to sam govorio, rok su neki govorili da je najbolji krilni napadac u ligi. Marin trenutno koze igrati beka i tjt sa defanzivnom ulogom.Truhlo je napisao/la: ↑25 stu 2025, 20:51Šero i Kalesić su također bili dio najlošije ekipe u PL ikad, nisu se mogli sa loptom sastaviti, a sada su jedni od najboljih igrača lige, je li jasna razlika?phillies je napisao/la: ↑25 stu 2025, 20:28 Jos jedna stvar. Svi se pozivaju na Slobodu, kako je dozivjela debakl, nakon sto je usla kao prva iz nase lige. A zaboravlja se na koji je nacin usla, da im se stimalo i da su se kupovale utakmice Nalicu gdje god se stiglo. Realno onaj sastav nije zasluzio plasman. Kasnije su dovodili igrace sumnjivog kvaliteta sto je na kraju i rezultiralo onakvim debaklom u Premijel Ligi i ekspresan povratak u Prvu Ligu Federacije.
Al dobro nemojte mjaukat, kad dođe Sloga Doboj sa Toni Jovićem, Tatarom, Pršešom pa nam složi 3 komada za pola sata na Bilinom. Bez 10 PL rutonja na ljeto, apsolutno nemamo šta tražiti u borbi za opstanak.
Ostat će ovi postovi, pa ćemo se citirati ako bude zdravlja i života, garantujem da neće više od 3 igrača ostati iz trenutnog rostera nakon ljetnog i zimskog transfer roka u PL.
U PL nema sanse bez 10 igraca novih, ja neku noc gledo ih i nisam mogao vjerovati kakvu ekipu imaju i da se bore za opstanak.
Velez smo neki dan ovdje vec apsolvirali.
Radnik odlicna ekipa.
Pa mi smo mrtva dizelaska ekipa koja bi imala ukuono 10 bodova za citavu sezonu. Ogroman reomont ce slijediti ak udjemo u PL.
-
prisonbreak
Najbolje primjer je Sivac i Talha.
Jedan se odmah vratio u federalku sa minimalnim brojem minuta, drugi bas malu minutazu ima a i on bi mogoa nazad jako brzo.
Kod nas bili glavni igraci.
Jedan se odmah vratio u federalku sa minimalnim brojem minuta, drugi bas malu minutazu ima a i on bi mogoa nazad jako brzo.
,prisonbreak je napisao/la: ↑25 stu 2025, 21:00 Najbolje primjer je Sivac i Talha.
Ako udjemo u PL,znaci ako se to desi svi moramo biti spremni i ne daj Boze na najgori moguci scenarij...Mislim na sudbinu Slobode kad znas da si na polusezoni ispao 99%.PL liga teska I tvrda do bola.Realno Zeljo(kojeg smisiti ne mogu)a koji ima ubjedljivo najvecu podrsku na domacim tekmama ,muci se kuci...Podrska sa tribina ako nemas kvalitet igra sve manju ulogu, nema to vise dobili ih na prepad, euforiju...Nadam se da cemo ubost sa pojacanjima I da ce biti uspjessn prelazni rok .Prvo da aBd budemo prvj I plasiramo se u PL ,oa onda da postanemo stabilan PL ligas...
Neznam evo ja cu nabrojat igrace koji sigurno mogu odigrati Pl
Culov,Durmo klupa
HoricHodzic,Masetic
Smajlovic ,Sivac Burek u formi
Kalesic Riki,Vardo ako zeli profesionalno i prode pripreme
Jamakovic Masic .
Ostalo moze se nadograditi po meni.
Moze jos tu par igraca Sero,Delic isl ali i jos neki mozda zavidno od finansijs.
Culov,Durmo klupa
HoricHodzic,Masetic
Smajlovic ,Sivac Burek u formi
Kalesic Riki,Vardo ako zeli profesionalno i prode pripreme
Jamakovic Masic .
Ostalo moze se nadograditi po meni.
Moze jos tu par igraca Sero,Delic isl ali i jos neki mozda zavidno od finansijs.
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 25 stu 2025, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo suhi kvalitet, emocije na stranu, stare zasluge na stranu i to je to. Ako se uprava i stručni štab budu vodili emocijama i igračkim zaslugama iz prošlosti, ispadamo u oktobru.FRLegioen je napisao/la: ↑25 stu 2025, 21:22,prisonbreak je napisao/la: ↑25 stu 2025, 21:00 Najbolje primjer je Sivac i Talha.
Ako udjemo u PL,znaci ako se to desi svi moramo biti spremni i ne daj Boze na najgori moguci scenarij...Mislim na sudbinu Slobode kad znas da si na polusezoni ispao 99%.PL liga teska I tvrda do bola.Realno Zeljo(kojeg smisiti ne mogu)a koji ima ubjedljivo najvecu podrsku na domacim tekmama ,muci se kuci...Podrska sa tribina ako nemas kvalitet igra sve manju ulogu, nema to vise dobili ih na prepad, euforiju...Nadam se da cemo ubost sa pojacanjima I da ce biti uspjessn prelazni rok .Prvo da aBd budemo prvj I plasiramo se u PL ,oa onda da postanemo stabilan PL ligas...
Yebena je PL sad, strašna, daleko daleko jača i kvalitetnija od one lige 12 iz koje smo mi ispali 2020. godine.
Pa drug koga dovest. Neke hrdalime i dat im 6000 platu. Neka hvalaTruhlo je napisao/la: ↑25 stu 2025, 21:34Samo suhi kvalitet, emocije na stranu, stare zasluge na stranu i to je to. Ako se uprava i stručni štab budu vodili emocijama i igračkim zaslugama iz prošlosti, ispadamo u oktobru.FRLegioen je napisao/la: ↑25 stu 2025, 21:22,prisonbreak je napisao/la: ↑25 stu 2025, 21:00 Najbolje primjer je Sivac i Talha.
Yebena je PL sad, strašna, daleko daleko jača i kvalitetnija od one lige 12 iz koje smo mi ispali 2020. godine.
Evo procito sam i ja. Ali nigdje se ne spominje da nije Celik. Ne znam po cemu si ti to zakljucio da nece kod nas. Jedino ako su u medjuvremenu izmjenili to o Celiku, ali ov sto sam ja procito nigdje se ne spominjeprisonbreak je napisao/la: ↑25 stu 2025, 20:40Objavila stranica ''Prva liga" da Vito preuzima neki klub u federalci, a da to nije Celik. Bas steta. Mislio sam da ce se to dignuti na veci nivo kako je otisao iz Viteza
Dize se prasina