NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Igrace izvagat prije odmora i na povratku sa odmora opet ih izvagat,ko god se udeblja gram ne moze zapocet pripreme dok se ne vrati na pocetnu kilazu :D
Obavezno se moraju zimske pripreme odraditi izvan Zenice! Obavezno! Minimum 10 dana,ne toliko zbog kondicije igraca nego zbog snage i jacine tijela,jer samo s jakim pripremama izbjegavas vece povrede igraca! Tipa povreda ligamenata,povrede koljena,tetive razne,povrede zglobova itd
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Rz88 je napisao/la: 22 stu 2025, 17:49 Stupcanica vec ima 2 pojacanja za proljece, Vazdu i Hazndara, 2 ponajbolja igraca iz prosle sezone. Vraca se i nama Jusic, ali ne smije ni struka ni igraci podcijeniti Stupcanicu. 4 su boda razlike, a igramo u Olovu.
Svi smo svjesni toga, samim time i uprava i direktor kluba.
Jednostavno moraš dovesti 3 igrača u rangu Kalesica za ulazak u PL. Nema tu ni puno razmišljanja i diskusije i razmatranja. To su činjenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Brotherze je napisao/la: 22 stu 2025, 16:41
Redbull je napisao/la: 22 stu 2025, 14:44 Kako neobicno bez utakmica. Bit ce ovo duga zima..

Bas bezveze, sad smo prisiljeni da gledamo PL hehe.

Usao sad tamo na onaj forum da vidim ko prenosi danas tekme i vidim neka rasprava opet. Neki nasi se nasli da prozivaju navijace premijerligaskih klubova.
Stvarno ne vidim svrhu tog, tuzlake smo svi prozivali jer su zasluzili jos od prije nekoliko sezona.

Ali ici na forum PL i prozivati horde za danasnje gostovanje koje im je zabranio mup je smijesno.
Ili neke druge nebuloze pisati koje nemaju veze.

Nama sada super ide i trebamo raditi na tome da budemo jos bolji jer ima puno stvari koje se mogu popraviti, ali treba prvenstveno sebe da gledamo.
U pravu si drug,najvise prozivaju druge grupe oni koji imaju najmanje gostovanja...Stvarno ih ne kontam!Drzimo se svog kluba ,a ne komentarisanja drugih!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Rz88 je napisao/la: 22 stu 2025, 17:49 Stupcanica vec ima 2 pojacanja za proljece, Vazdu i Hazndara, 2 ponajbolja igraca iz prosle sezone. Vraca se i nama Jusic, ali ne smije ni struka ni igraci podcijeniti Stupcanicu. 4 su boda razlike, a igramo u Olovu.
Uz duzno postovanje nasem timu i forumasima i svemu sto smo postigli ove godine i ja mislim da Stupcanica ima 30% bolju ekipu nego nas NK Celik, to sto su se nama poklopile neke stvari i sto smo prvenstveno mi navijaci nosili nas klub u pobjedama to je tako i moramo toga bit svjesni kako mi tako i u upravi i SS.
Moramo kako znamo dovest 3 ili 4 bolja igraca nego sto imamo sad u rosteru da bi bili iole sigirni i pravili ekipu za PL.
Ko misli da moze uigrat 10 novih igraca na ljeto grdno se vara, moralo bi se bas poklopit nego sto neko napisa moras vec na proljece imat 4 igraca za PL i jos eventualno ganjat 6 igrqca
Moramo isto tako bit svjesni da, Palackic Vardo Marin Dido Jusic Ali pa i Hora nemogu bit ni klupa u PL a da vecina trenutni prvotimaca bi na klupu uz borbu za prvi tim
FliX

Post Postao/la FliX »

Izgleda ova nasa liga se na vrijeme zavrsilia, mislim na polusezonu. Gledam slike stadiona sirom nase drzave, sve snjegom zatrpano :lol:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Vi ovde slazete sastav dovodite igrace ,pravite visak i svi smo slozni Hegic i Skrijelj valjda nas uprava obraduje,samo treba nastavit u ovom ritmu i akobogda uci u Wwin ligu .
Ne moze me niko ubijedit da ne mozemo igrat gledo sam sad Rudar i Sarajevo sta to oni imaju koje novce malo se pojacali dobise Sarajevo i ravnopravno se bore za opstanak mada mislim da ce tesko ostat ali nisu kanta za nabijanje ljudi se bore a da ne pricam kad bi se mi borili kakva bi posjeta bila..Tako ta opcija ne treba uci otpada .
Dalje Fudo vijerujem da ce dat milion mada ne treba vjerovat sve ali vijerujem nije on budala ,kako skonta i bio je i na utakmici sa Goskom.Sve sto je bilo bilo je treba zaboravit sad je bar korektno sve od grada i treba uzet sve sto se moze uzet i naravno ovim putem ici nasem i vjerujem da ce grad Zenica pripreme platit i obezbjedit i mora se ici van Zenice desetak dana..Ovi sto racunaju koliko se budzet moze pravit nek racunaju nisam strucan za to ,divim se tim ljudima koji se bave statistikom.
Celik i Sloboda suvisno je pricat pa protiv Viteza bolan ni 100 ljudi nije bilo i kad je delegat piso 150 sta dalje rec a Fukare no coment ,ne znam ijedno gostovanje da li su odradili zvanicno najavljeno ,mozda dodju u Zenicu .I ja tamo pisem iz dosade nekad iz zajebancije a ne sto me zanimaju
Duga pauza jebem ti ovo je katastrofa bio ovaj sistem ,definitivno treba ici liga na 12 ,ranije pocet malo igrat se trokruzno a i ovi iz saveza pojacat kriterijum za licencu za travnjak jer gdje bi ti sad mogo igrat u Zenici,Tuzli,Tomislavgradu i ne znam ima li jos ok stadiona mozda Olovo ,Gracanica donekle Travnik .Hajd ti sad igraj zimi po kisi snijegu u Tesnju,Bihacu,Hadzicima i slicnim stadionima.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 22 stu 2025, 19:20
Uz duzno postovanje nasem timu i forumasima i svemu sto smo postigli ove godine i ja mislim da Stupcanica ima 30% bolju ekipu nego nas NK Celik, to sto su se nama poklopile neke stvari i sto smo prvenstveno mi navijaci nosili nas klub u pobjedama to je tako i moramo toga bit svjesni kako mi tako i u upravi i SS.
Moramo kako znamo dovest 3 ili 4 bolja igraca nego sto imamo sad u rosteru da bi bili iole sigirni i pravili ekipu za PL.
Ko misli da moze uigrat 10 novih igraca na ljeto grdno se vara, moralo bi se bas poklopit nego sto neko napisa moras vec na proljece imat 4 igraca za PL i jos eventualno ganjat 6 igrqca
Moramo isto tako bit svjesni da, Palackic Vardo Marin Dido Jusic Ali pa i Hora nemogu bit ni klupa u PL a da vecina trenutni prvotimaca bi na klupu uz borbu za prvi tim
100%, imaju kvalitetnije pojedince, al mi imamo "ekipu" na terenu i tribinama :srce:

Dovoljni su nam Hegić i Škrijelj za sigurno prvo mjesto. Apsolutno to uigravanje nije bitno, bitan je kvalitet igrača i jedino što na ljeto treba gledati je suhi kvalitet. Lako se ekipa posloži kad ima kvaliteta i brzo uigra, a kad nema, možeš se pripremat dva mjeseca pa biti kanta za nabijanje ko Gorki prošle sezone.

Što se prije pomirite sa tom činjenicom, to će vam biti lakše. Pa Rudar je doveo 20 igrača na ljeto, da bi imao neke šanse i evo malo po malo, uz dobrog trenera izlaze iz zone ispadanja. Mi ćemo barem imati 12, 13 igrača iz ove sezone, plus još 10 PL igrača dovedemo i ići će to kako treba. U prvu ligu federacije samo može doći mačak u vreći ko Bureković, igrači koji su nekad bili PL kvalitet i bez godinu dana utakmica, a yebeš to.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

@covict35 nek se i Babinjci slažu u nečemu :mrgreen:

Po meni ni Durmo ni Ćulov ne mogu biti klupa u PL. Nadam se Buriću konačno na klupi bar jednu sezonu. Na osnovu jeseni i ovo što sam se nagledao Rudara, Radnika, Sloge, Veleža, iz našeg rostera trenutnog klupa u PL mogu biti:
Sivac, Hodžić, Mašetić, Smajlović, Kalesić, Delić, Šero, Mašić. To je ta okosnica od nekih 8 kvalitetnih i koji mogu dovesti fiziku na PL nivo. Telalović može biti starter, taj jedan U21 ako nastavi ovim tempom. Možda neko još od ovih što ih pišemo na klupu svojim radom i formom uskoči u prvih 11, al to će biti vrlo minimalno, max 1 do 2 igrača.

Horić mislim da ne može, imat će 36 godina, a jedan Jakovljević koji je najbolji stoper godinama u ligi u istim godinama više ne igra. Da ne pričamo da se Zrinjski isto odrekao Šunjića, jednog igrača reprezentativnog nivoa. Plus pola startova koje Hora radi u ovoj ligi bi bio crveni u PL :mrgreen: Pisao sam već da bi nekako šlag na tortu za Horu bio da uvede Čelik u PL i pređe u odijelo i funkciju sportskog direktora. Kad mogu tako ikone posušja i širokog, može i Hora kod nas.

Biće ovo veliki ispit za upravu i stručni štab, moraju imati hladnu glavu baš i znam da će biti teško reći jednom Popoviću ili Međuseljcu koji je tu pa skoro od kantona da za njega nema mjesta ili npr Durmi, Vardi, al yebi ga život ide dalje i klub mora gledati svoje ambicije i interese, ako želimo da izborimo opstanak.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Truhlo je napisao/la: 22 stu 2025, 20:02 @covict35 nek se i Babinjci slažu u nečemu :mrgreen:

Po meni ni Durmo ni Ćulov ne mogu biti klupa u PL. Nadam se Buriću konačno na klupi bar jednu sezonu. Na osnovu jeseni i ovo što sam se nagledao Rudara, Radnika, Sloge, Veleža, iz našeg rostera trenutnog klupa u PL mogu biti:
Sivac, Hodžić, Mašetić, Smajlović, Kalesić, Delić, Šero, Mašić. To je ta okosnica od nekih 8 kvalitetnih i koji mogu dovesti fiziku na PL nivo. Telalović može biti starter, taj jedan U21 ako nastavi ovim tempom. Možda neko još od ovih što ih pišemo na klupu svojim radom i formom uskoči u prvih 11, al to će biti vrlo minimalno, max 1 do 2 igrača.

Horić mislim da ne može, imat će 36 godina, a jedan Jakovljević koji je najbolji stoper godinama u ligi u istim godinama više ne igra. Da ne pričamo da se Zrinjski isto odrekao Šunjića, jednog igrača reprezentativnog nivoa. Plus pola startova koje Hora radi u ovoj ligi bi bio crveni u PL :mrgreen: Pisao sam već da bi nekako šlag na tortu za Horu bio da uvede Čelik u PL i pređe u odijelo i funkciju sportskog direktora. Kad mogu tako ikone posušja i širokog, može i Hora kod nas.

Biće ovo veliki ispit za upravu i stručni štab, moraju imati hladnu glavu baš i znam da će biti teško reći jednom Popoviću ili Međuseljcu koji je tu pa skoro od kantona da za njega nema mjesta ili npr Durmi, Vardi, al yebi ga život ide dalje i klub mora gledati svoje ambicije i interese, ako želimo da izborimo opstanak.
Kakav Hora i sportski direktor.To je biznis.U čemu se slažem sa onim Bekimom to je upravo što govori da iz kopačkih ideš u kancelariju o čemu blage veze nemaš.To je Truhlo škola.Nama treba neko ko je bio u tim vodama ili poznaje to a to je Hora mogao raditi kad smo igrali kanton, školovat se i skupljat iskustvo.Sve ono na zelenom terenu sto vidiš ti onda prelazi na sportskog direktora a tu svu odgovornost ti može preuzeti neko ko je izašao tek iz kopačkih i nikad drugu ulogu osim igranja fudbala nije imao?Pa nebih ja baš rekao da može.Ne znam sta si navalio na Horića.Prestao je Čelik biti sabirni centar a pogotovo sad kada ulaziš u ozbiljniju ligu.
Cinvict35

Guest.1945 je napisao/la: 22 stu 2025, 20:47
Truhlo je napisao/la: 22 stu 2025, 20:02 @covict35 nek se i Babinjci slažu u nečemu :mrgreen:

Kakav Hora i sportski direktor.To je biznis.U čemu se slažem sa onim Bekimom to je upravo što govori da iz kopačkih ideš u kancelariju o čemu blage veze nemaš.To je Truhlo škola.Nama treba neko ko je bio u tim vodama ili poznaje to a to je Hora mogao raditi kad smo igrali kanton, školovat se i skupljat iskustvo.Sve ono na zelenom terenu sto vidiš ti onda prelazi na sportskog direktora a tu svu odgovornost ti može preuzeti neko ko je izašao tek iz kopačkih i nikad drugu ulogu osim igranja fudbala nije imao?Pa nebih ja baš rekao da može.Ne znam sta si navalio na Horića.Prestao je Čelik biti sabirni centar a pogotovo sad kada ulaziš u ozbiljniju ligu.
Sudis olako covjekove mogucnosti, a nije dobio sansu a vidimo trenutno kako je poslozio ekipu i kako ih vodi i kakvu je klapu slozio u svlacionici i kakav je kao covjek.Mozda je bitnije sa je posten sportski direktor pa ti nece uvalit neke polovnjake a da se ugradzuje kod menadzera i dovodi igrace prvenstveno radi svoje koristi.Najvise prevara korupcije talova u klubu moze imati ta pozicija funkcija zato je mozda sad nama i bolje da i.amo poztenog koji ce gledat klub na prvom mjestu.
Cinvict35

Slazemo se sve :mrgreen: , bez obzira sto se nekad zkrvi ovde ja nisam ni zlopamtilo ni egoistican pa da zamjerim svako treba da ima misljenje i da ako nista pokusa uvaziti i tudze misljenje.
Samo ti jos dodaj Babica na tu klupu za PL, pazi sto ti ja kazem jer ga i cijene i Juske i Regoje, samo malo fizike i bice hljeba od njega :mrgreen: .Nasa nada moze biti to sto od tih tvojih nabrojanih ima potencijala da neko progura od mladzih(Smajlovic Hodzic Masetic pa i Babic) da bljesne i bude PL igrac pa i Maske sto da ne
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja vjerujem u igrace i upravu da mozemo i uci i da ne ispadnemo prvu sezonu uz malo vise rada i uz nesto dodatnog novca koje ce se morati naci tj uprava..Nije sve ni novcu uzmi samo Sarajevo koji samo dovode igrace mijenjaju ih prodaju a nikako da se bore za titulu ,sta je njima cilj ili prepreka ja ne znam .Uzmi opet Zeljeznicar koji manje novca trosi uz fantasticne navijace bolji su od Sarajeva a sve imaju slabije i novac i igrace i sve osim navijaca
Tako da vjerujem u nas Celik!!Ali eto imas jos do Wwin lige posla ,Stupcanica jest dobra ali kad prosle sezone nisu htjeli i mogli sumnjam u njihove iskrene namjere ,isto ne vjerujem ni Tosk ni Travnik a Sloboda je.na minus 12 sto je odlicno.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Drug izvini al Hora ti je 60 % zasluzan za ove rezultate sto imas sada. Ja neznam tvoju logiku razmisljanja ali Horic ti je stub odbrane koja je najbolji dio ovog tima i koji svojim znanjem,autoritetom drzi ovaj rezultat i daje savjete od mladog Hodzica ,Masetica pa cak do bekova.
Vardu izuzetno podcjenjujete . Momak je sposoban za PL od same citanje igre do zadnjeg pasa a o defanzivnim zadatcima da ne pricam. Druga je prica dali zeli da se profesionalno posveti fudbalu ili ne.
Jusic momak odigrao srcano obo sto je igrao u klubu do sada. Nema tehniku neku al je srcan i borac stvarno neznam zasto mu ne pruziti jos jednu sansu.
Marin iako nema trku na terenu je najboljimstrekac polusezone jer fudbal se igra glavom a ne nogama . Neznam to je moje misljenje.
Al volio bi i ja neke brazilce,argentice spance na njihovim pozicijama al nema.
Ziv ti meni bio .
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

AeroMs33 je napisao/la: 22 stu 2025, 21:37
Drug izvini al Hora ti je 60 % zasluzan za ove rezultate sto imas sada. Ja neznam tvoju logiku razmisljanja ali Horic ti je stub odbrane koja je najbolji dio ovog tima i koji svojim znanjem,autoritetom drzi ovaj rezultat i daje savjete od mladog Hodzica ,Masetica pa cak do bekova.
Vardu izuzetno podcjenjujete . Momak je sposoban za PL od same citanje igre do zadnjeg pasa a o defanzivnim zadatcima da ne pricam. Druga je prica dali zeli da se profesionalno posveti fudbalu ili ne.
Ziv ti meni bio .
Vardo moze samo jos igrat bacanja pogleda u vis!!!
On FL ne moze igrat,eto i ne igra je a da igra PL :lol:
Protiv Goska igro 15 minuta crko zadnjih 5 minuta!
Malo je veci doprinos dao Vardo vec Burekovic :mrgreen:
On je dusu dao za DLC,kakva bolan PL s Vardom!
Cinvict35

AeroMs33 je napisao/la: 22 stu 2025, 21:37
Jusic momak odigrao srcano obo sto je igrao u klubu do sada. Nema tehniku neku al je srcan i borac stvarno neznam zasto mu ne pruziti jos jednu sansu.
Marin iako nema trku na terenu je najboljimstrekac polusezone jer fudbal se igra glavom a ne nogama . Neznam to je moje misljenje.
Al volio bi i ja neke brazilce,argentice spance na njihovim pozicijama al nema.
Ziv ti meni bio .
Znam da ti je Marin drag ili ti je drug ili sta vec jer ga stalno hvalis i dizes ali on nije igrac ni za vrh 1LF a kamoli za PL ( neznam odakle ti da je on najbolji igrac polusezone, nije ni medzu prvih 5).Njegova statistika je velika 0 za jednog krilnog igrqca( 2 asist i 1 gol) u najboljoj ekipi polusezone( Skrijelj je za njega M'bape licno et svi se manje vise slazemo dq bi mozda mogao igrat PL).Horic je za ovu ligu Prime stoper ali u PL bi mogao bit zamjena mozda i pitanje da li bi htio.Vardo necu ni komentarisat( momak ima posao nije ni profesionalac)nemq dalje
Odgovori