Rz88 je napisao/la: ↑16 stu 2025, 23:02 Cestitke svima. Veceras je sama utakmica manje bitna. Lijepo je vidjeti ispunjene tribine, malu djecu koja odrastaju uz Celik. Moramo biti ponosni. Pa ja zadnjih mjeseca ne uspijevam komunicirati s ljudima duze od 5 minuta da se Celik ne spomene. Svi pricaju o Celiku, svi se zanimaju, svima je u podsvijesti. Idemo iskoristiti ovaj momentum, a vjerujem da hocemo. Puno smo stvari uspjeli zadnjih 5 i po godina, a puno cemo tek uspjeti. Dug je put do vjecnosti i mi ga prelazimo sutke i u miru.
I moram spomenuti, sramotan jug. Zao mi je da se ne mozemo skupiti barem 500-600 za rodjendan. Vjerujem da ima, odnosno znam, da je bilo pojedinaca koji jednostavno nisu mogli, ali da pored 9000 realno ljudi na drugim tribinama nije moglo doci vise na jug... Svako ima svoje razloge, zao mi je sto dosta ljudi ne prepoznaje pricu... najljepsu zenicku pricu.
Pogledaj istok i zapad bilo je sigurno 2000 momaka od 16-20 godina koji nece na jug i tu je problem. Al ovaj jug izgleda lijepo naprave kop kako treba navijaju glasniji su nego 5000 na zapadu koreografija bakljada. Na ovu brojku od danas mislim da je oko 300-350 bilo jos dodato 100-200 u buducnosti i bomba ce biti.