Sehic nije dobio priliku za igru, jer nazalost nije reprezentativni kvalitet. Decko je “uguran” u reprezentaciju preko menadzera Husarica. Imamo puno boljih igraca koji zarad menadzerakih kombinacija nisu dobili pozive. Znam pouzdano da je najbolji strijelac i najbolji igrac Mehmedovic izvisio radi Sehica, jer igraju na istoj poziciji.likceze je napisao/la: ↑16 stu 2025, 00:30Ovo sto sam gledao realno krila nisu nista uradili prema naprijed a i sacuvali neki posjed,suta nismo imali u okvir a da ne pricamo koliko smo srece imali jer su talijani 3 precke pogodili i jos sansi fulali…
Nebitno sad koliko su mi dragi Telalovic i Sehic na stranu sve ali realno Telalovic top odradio posao u ove dvije utakmice,samo mi nije jasno kako Sehic nije priliku dobio a obe utakmice ga salje na zagrijavanje isto je on mogao odigrati protiv italije spustit se i pomagat odbrani ko sto su krila radila,a nikad se ne zna mozda bi i presudio dao go da je sansu dobio to samo dragi Bog zna..
Na neku stranu i razumijem momku je tek prvi poziv okupljanje jos ga je dobio na kvalifikacijama i nije se imao vremena pokazati kako bih upao u prvih 11 ili dobijao po poluvrijeme,nadam se da ce debitovati u zadnjoj utakmici bar
Decko je dobio tu satisfakciju da igra za repku, ali bojim se da je djavolu dusu prodao i da ce citav zivot biti na kamati kod tog smrada