NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

strucnjak9

Re: NK Čelik

Post Postao/la strucnjak9 »

likceze je napisao/la: 16 stu 2025, 00:30
R0b je napisao/la: 15 stu 2025, 17:40
Rz88 je napisao/la: 15 stu 2025, 16:46 Ima li netko neki link za drugo poluvrijeme Italija BiH u19?
Da sam vidio ranije poslao bi ti

slika
Ovo sto sam gledao realno krila nisu nista uradili prema naprijed a i sacuvali neki posjed,suta nismo imali u okvir a da ne pricamo koliko smo srece imali jer su talijani 3 precke pogodili i jos sansi fulali…
Nebitno sad koliko su mi dragi Telalovic i Sehic na stranu sve ali realno Telalovic top odradio posao u ove dvije utakmice,samo mi nije jasno kako Sehic nije priliku dobio a obe utakmice ga salje na zagrijavanje isto je on mogao odigrati protiv italije spustit se i pomagat odbrani ko sto su krila radila,a nikad se ne zna mozda bi i presudio dao go da je sansu dobio to samo dragi Bog zna..
Na neku stranu i razumijem momku je tek prvi poziv okupljanje jos ga je dobio na kvalifikacijama i nije se imao vremena pokazati kako bih upao u prvih 11 ili dobijao po poluvrijeme,nadam se da ce debitovati u zadnjoj utakmici bar
Sehic nije dobio priliku za igru, jer nazalost nije reprezentativni kvalitet. Decko je “uguran” u reprezentaciju preko menadzera Husarica. Imamo puno boljih igraca koji zarad menadzerakih kombinacija nisu dobili pozive. Znam pouzdano da je najbolji strijelac i najbolji igrac Mehmedovic izvisio radi Sehica, jer igraju na istoj poziciji.

Decko je dobio tu satisfakciju da igra za repku, ali bojim se da je djavolu dusu prodao i da ce citav zivot biti na kamati kod tog smrada
likceze

Post Postao/la likceze »

strucnjak9 je napisao/la: 16 stu 2025, 01:07

slika
Ovo sto sam gledao realno krila nisu nista uradili prema naprijed a i sacuvali neki posjed,suta nismo imali u okvir a da ne pricamo koliko smo srece imali jer su talijani 3 precke pogodili i jos sansi fulali…
Nebitno sad koliko su mi dragi Telalovic i Sehic na stranu sve ali realno Telalovic top odradio posao u ove dvije utakmice,samo mi nije jasno kako Sehic nije priliku dobio a obe utakmice ga salje na zagrijavanje isto je on mogao odigrati protiv italije spustit se i pomagat odbrani ko sto su krila radila,a nikad se ne zna mozda bi i presudio dao go da je sansu dobio to samo dragi Bog zna..
Na neku stranu i razumijem momku je tek prvi poziv okupljanje jos ga je dobio na kvalifikacijama i nije se imao vremena pokazati kako bih upao u prvih 11 ili dobijao po poluvrijeme,nadam se da ce debitovati u zadnjoj utakmici bar
Sehic nije dobio priliku za igru, jer nazalost nije reprezentativni kvalitet. Decko je “uguran” u reprezentaciju preko menadzera Husarica. Imamo puno boljih igraca koji zarad menadzerakih kombinacija nisu dobili pozive. Znam pouzdano da je najbolji strijelac i najbolji igrac Mehmedovic izvisio radi Sehica, jer igraju na istoj poziciji.

Decko je dobio tu satisfakciju da igra za repku, ali bojim se da je djavolu dusu prodao i da ce citav zivot biti na kamati kod tog smrada
Ne mozes reci za nekog ko nije dobio priliku da nije reprezentativni kvalitet prvo pogledaj utakmicu sta je njegova konkurencija uradila u dvije utakmice pa onda nesto reci
a to kako,sta,kome i ko mu je menadzer u to stvarno ne ulazim to su odluke samog igraca a da su ga racunali iz celika mozda bi potpisao gdje i riki
pozz strucnjak
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

slika

Ne znam za ove iz ostalih klubova kakvi su al Sehic je mozda i najvise pokazao od nasih juniora, ja sam ga gledao 3 puta i bio je najbolji na terenu.
I Sero je Husaricev pa igra i medju najboljim je nasim igracima. Ti menadzeri su nuzno zlo kod nas pa nekad se mora i sa njima radit, tako je kako je.
A ima i bilo je sigurno i gorih igraca koji su pozivani u repku pa ne trebamo mi kukat sto je neko nas pozvan.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Meni je u cijeloj ovoj prici zao Sehica najvise. Dobice on koju minutu u zadnjoj utakmici, ali sta mu to znaci kada ce morati vracati kamatu dokle god ima posla s tim covjekom. Uporedite Anesa Mehmedovica sa Sehicem, koji ima duplo vise golova i aaistencija u manje utakmica. Igraju istu poziciju, jedan dobio poziv a drugi nije. Drago je i meni sto je nase dijete u reprezentaciji, daj Boze da ih svake godine bude sve vise. Ali mislim da ce mali dobro iskihati u buducnosti. To ne govorim samo ja, to mu je reklo jos dosta ljudi i upozorili ga s kim ima posla
likceze

Post Postao/la likceze »

strucnjak9 je napisao/la: 16 stu 2025, 11:06 Meni je u cijeloj ovoj prici zao Sehica najvise. Dobice on koju minutu u zadnjoj utakmici, ali sta mu to znaci kada ce morati vracati kamatu dokle god ima posla s tim covjekom. Uporedite Anesa Mehmedovica sa Sehicem, koji ima duplo vise golova i aaistencija u manje utakmica. Igraju istu poziciju, jedan dobio poziv a drugi nije. Drago je i meni sto je nase dijete u reprezentaciji, daj Boze da ih svake godine bude sve vise. Ali mislim da ce mali dobro iskihati u buducnosti. To ne govorim samo ja, to mu je reklo jos dosta ljudi i upozorili ga s kim ima posla
Vidim da ne znas neke stvari sehic igra oba krila,prirodno mu je lijevo,Mehmedovic je dao 14 golova igra spica i iza spica nasim juniorima je dao 3 gola u sarajevu kada su igrali,isto tako u sarajevu ima ceric krilo igra dao je 3/4 gola a mehmedovic 14 sta ti to govori?
Sad ti tvrdim da ce svima ovaj mali sehic koji “nije zasluzio poziv” pokazati kakav je karakter i sta je spreman sve uraditi kako bi se pokazao ko ga je bar malo gledao vidio je da je mali tvrdoglav u pozitivnom smislu….
Jos vidim da ne pratis sehic je drugi strijelac u ovoj reprezentativnoj ekipi a prvi je u celiku a u reprezentaciji ima konkurenciju bas iz njegove lige ne iz PSG ili slicno a momak s klupe je dobio sansu na krilu u prvoj utakmici a Sehic bolju statistiku ima
To ti samo govori da nas Sehic nije dobio minuta jer mu je prvi poziv nazalost i nije se stigao pokazati ako dobije minute mislim da ce iskoristiti..
Kako god njemu je plus sto je bar dobio poziv za kvalifikacije
likceze

Post Postao/la likceze »

Brotherze je napisao/la: 16 stu 2025, 10:30

Ne znam za ove iz ostalih klubova kakvi su al Sehic je mozda i najvise pokazao od nasih juniora, ja sam ga gledao 3 puta i bio je najbolji na terenu.
I Sero je Husaricev pa igra i medju najboljim je nasim igracima. Ti menadzeri su nuzno zlo kod nas pa nekad se mora i sa njima radit, tako je kako je.
A ima i bilo je sigurno i gorih igraca koji su pozivani u repku pa ne trebamo mi kukat sto je neko nas pozvan.
Slazem se od rijeci do rijeci kako si napisao
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Aj vozdra Husaric.

Danas Čelik igra, sunce izaslo rano, dan odlican, zenicani objavljuju Celikove pjesme....svaka cast repki al Celik je Celik.

Danas spustit na zemlju kamenjare i lagano zimu proci na prvom mjestu.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Danas xić bi nam baš odgovarao Toška i Travnika a i Stupčanice.Po meni najveća prijetnja su šumari.

Hajmo fb stranica kluba objavi procente koliko je prodato karti.....Loading... i tako iz sata u sat.Na to se raja loži pa ko i nije mislio doći doći će.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Luda noc lud dan ,cestitke reprezentacije i sretno nam dveceras svima .Zelim samo 2 pobijede u ovoj godini veceras i u Utorak i definitivno ne bi gledo vise nijednu utakmicu ove godine ..Sretno nam veceras 🖤❤️
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Hegic sjajan napadac.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

BatistutA19 je napisao/la: 16 stu 2025, 13:50 Luda noc lud dan ,cestitke reprezentacije i sretno nam dveceras svima .Zelim samo 2 pobijede u ovoj godini veceras i u Utorak i definitivno ne bi gledo vise nijednu utakmicu ove godine ..Sretno nam veceras 🖤❤️
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

prisonbreak je napisao/la: 16 stu 2025, 13:56 Hegic sjajan napadac.
Njega je vec trebalo rjesiti davno. Momak je ocito kvalitet, a uz to sve 21 godina :pray:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Samo da igraci veceras ne zeznu stvar, mnogo novih navijaca ce biti na stadion, a ova ih utskmica moze zadrzati na tribinima, sto dosta moze klubu znaciti u narednom periodu. Mene je ove utakmice strah, Gosk uopste nema losu ekipu, samo maksimalno ozbiljno.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Guest.1945 je napisao/la: 16 stu 2025, 13:37 Danas xić bi nam baš odgovarao Toška i Travnika a i Stupčanice.Po meni najveća prijetnja su šumari.

Hajmo fb stranica kluba objavi procente koliko je prodato karti.....Loading... i tako iz sata u sat.Na to se raja loži pa ko i nije mislio doći doći će.
Stupcanica dobija lagano, izgleda i Tosk jer je Sloboda losa, a i Travnik moguce da dobije jer Radnik ima nekoliko suspendovanih igraca.

Mi ako kiksamo onda su prva 4 na tabeli u 1-2 boda. Pobjeda je imperativ al opet na proljece moramo nastaviti istim tempom osvajati bodove.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 16 stu 2025, 13:56 Hegic sjajan napadac.
Mislim da nam je svima pojačanje broj 1. U21, strašan. Samo njega da dovedemo bio bi dobar transfer rok.
Odgovori