Ko plati kartu na kojoj pise gratis je veci debil od ovog sto prodaje.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ko proda gratis karte,za lijekova mu trebalo!A I ovi koji kupe tu kartu debili bez imalo mozga I dostojanstva.U nedelju svako da pogura klub sa jednom -dvije karte uz onu svoju sezonsku ili kupljenu...Pauza je velika,klub ce bez prihoda biti od karata...Hajmo pomoci klubuKakhaKaladze je napisao/la: ↑14 stu 2025, 23:27Ko plati kartu na kojoj pise gratis je veci debil od ovog sto prodaje.
Rutonja je uvijek bilo i bice i koji prodaju gratis karte i koji kupuju gratis karte! To samo rutonje i kruske rade s kockastim glavama majku im jebem seljacku! Tesko je tu sortu iskorijeniti,imal kakav otrov za rutonje kao sto ima otrov za korov
Rekord prodatih ulaznica pada sigurno u nedjelju gdje ce duel sa Goškom biti duplo posjeceniji nego svi ostali mecevi zajedno!
Rekord prodatih ulaznica pada sigurno u nedjelju gdje ce duel sa Goškom biti duplo posjeceniji nego svi ostali mecevi zajedno!
-
Guest.1945
Klub treba pogurati, duga je pauza.Dobro bi bilo na pauzi na Bilino nekoga pozvati, neko zvučno ime protivnika kao uvertira pred kup.
Danas predigra, sutra real stuff
SVANI NEDELJO!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
SVI NA JUG!!!
PRODAJEM GOLFA!!!

SVANI NEDELJO!!!
NAPRIJED ČELIK!!!
SVI NA JUG!!!
PRODAJEM GOLFA!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jel dozvoljeno prodavati na divlje i proizvoditi artikle sa Čelikovim imenom i grbom? Šta je ovo kako je Čelik IN, svaki švercer ide sa prodajom šalova, jakni, zastava, zastavica za auta, satova itd. Uopste ne znam kako to ide ali mi nije logično ni normalno da se neko bogati na imenu i grbu Čelika. Ubiše po mrežama. Logički kada pogledas ovo je udar na oficijelni fan shop Čelika koji bi jedini smio prodavati i koristi ime, grb, boje Čelika u svojoj prodaji.
Šta sada ja uzmem krastavice iz bašte pokiselim u galone i lijepim naljepnice Podravka i Vitinka i podvaljuem narodu

Šta sada ja uzmem krastavice iz bašte pokiselim u galone i lijepim naljepnice Podravka i Vitinka i podvaljuem narodu

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam jesu li momci pored svih obaveza stigli zastiti ime, boje i grb, ali ako jesu treba to ganjati da vise nikome ne padne na pamet izradjivati ista sa Čelikovim imenom i grbom. ili procenat traziti na prodaju.
Samo Čelik zenički !!!
Hajduk je to rjesavao tuzbama. Njima to dozvoljava zakon, ne znam kako je kod nas. Mnogo se pricalo u medijima o tuzbama koje je Hajduk slao, cak su ih mnogi ismijavali, ali su na kraju uspjeli. Ako nama zakon dozvoljava, trebamo isto postupiti. Ocekujem svakako fanshop u skorije vrijeme pun novih artikala, ne samo odjece, vec svega sto budale i zaludjenici mogu kupovati. Isto se odnosi i na ponudu na samom stadionu tijekom utakmice od hrane do pica i grickalica.Avenija je napisao/la: ↑15 stu 2025, 10:19 Jel dozvoljeno prodavati na divlje i proizvoditi artikle sa Čelikovim imenom i grbom? Šta je ovo kako je Čelik IN, svaki švercer ide sa prodajom šalova, jakni, zastava, zastavica za auta, satova itd. Uopste ne znam kako to ide ali mi nije logično ni normalno da se neko bogati na imenu i grbu Čelika. Ubiše po mrežama. Logički kada pogledas ovo je udar na oficijelni fan shop Čelika koji bi jedini smio prodavati i koristi ime, grb, boje Čelika u svojoj prodaji.
Šta sada ja uzmem krastavice iz bašte pokiselim u galone i lijepim naljepnice Podravka i Vitinka i podvaljuem narodu![]()
![]()
-
RealMadrid
GOŠK danas dolazi u Zenicu.

Kažu dolaze po bodove bez respecta. Daj slomite im koske u prvih 10 minuta da ih disciplinujete
Niko ni nas ne stedi po gostovanjima odmah udaraju u najsvjetlijije ciljano. Telalovića. Gazi gamad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
- BatistutA19
Avenija Podravka je zasticena pa pokusaj Krastavice od druge firme 
Tesko da to Celik moze jos sprecit dok sve ne zastite i kakva je drzava i zako i i sporost i sto bi reko Halid Beslic prije su izlazili pirati CD po pijacama nego orginali..Kaze dok je uradim orginal narod sebi kupio CD na pijaci ali pravi navijac ce sve kupit u fan shopu a uvijek je bilo toga uvjek ce bit ,eto ta karta pa bar da je prodo nekom da se ne vidi on to na oglas ko da televizor prodaje ne moze je ni za 3 marke prodat.
Gosk dolazi veceras vjerovatno i pogledat utakmicu reprezentacije malo odmorit i spremni docekat utakmicu i jako su ozbiljan klub i za ovu bas utakmicu se posebno spremaju..Dobra su oni ekipa mozda je ovo najteza utakmica za Celik i plus taj pritisak jer ce bit prilicno popunjen stadion minimalno 8000 ,jos samo vrijeme da bude ok i pobjeda bi bila slag na tortu za sve ovo ali nece bit lahko ni nama a ni njima,tu ce puno psiha odlucit..
Gosk dolazi veceras vjerovatno i pogledat utakmicu reprezentacije malo odmorit i spremni docekat utakmicu i jako su ozbiljan klub i za ovu bas utakmicu se posebno spremaju..Dobra su oni ekipa mozda je ovo najteza utakmica za Celik i plus taj pritisak jer ce bit prilicno popunjen stadion minimalno 8000 ,jos samo vrijeme da bude ok i pobjeda bi bila slag na tortu za sve ovo ali nece bit lahko ni nama a ni njima,tu ce puno psiha odlucit..
-
KakhaKaladze
U Sibici nema karata.
Al zato online ne moze nestat hehe.
-
Guest.1945
To odma klub treba objaviti da nema karta u Šibici i kao onaj Loading...KakhaKaladze je napisao/la: ↑15 stu 2025, 14:47 U Sibici nema karata.
-
Luis Nazario da Lima
A zasto bgti kupovati karte za GOSK ako imas vec sezonsku, gdje je logika a zelimo rekordnu posjecenost.
Ako hocete pomoci klubu, imate online Čelično dijete 25 KM i tako pomazemo, a ne karte pa niko ne dodje.
Ako hocete pomoci klubu, imate online Čelično dijete 25 KM i tako pomazemo, a ne karte pa niko ne dodje.