Do kraja sezone će top 4 biti sve naše utakmice
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakvo spustanje!!! 5 godina si na zemlji bili smo ured i pod zemljom i sad nemoj se dizat!!! Ma samo hajpat do bola i letit u svemir a ne u nebo. Nek igraci i navijaci konacno zeljno iscekuju jednu utakmicu. Isto tako pita li se ko kako ce se Gosk ponasat pred 8,9 milja raje! Ima da se i ukake i upiske u gace,noge da im se odsjeku od behuta:DAllgunsblazing je napisao/la: ↑13 stu 2025, 14:43 Treba se malo spustiti na zemlju. Tri losija rezultata i ovi prenapuhani brojevi ce spasti. Znam da nam svima fale dobri rezultati, Celik u PL, igraci o kojima se prica i na portalima van Zenice, ALI moramo biti mudri i spustiti loptu na zemlju. Puno se ima jos igrati, a nasi igraci su samo igraci, danas dobri, sutra ce biti losiji. Nadam se da nasa podrska tada nece izostati.
Nema razloga za bojazan,igraj,bori se,trci i pobjeda ce doci!
Bravo. Loziona do neba! Ima da gori sve i nema stajanja!Zamorano je napisao/la: ↑13 stu 2025, 17:23Kakvo spustanje!!! 5 godina si na zemlji bili smo ured i pod zemljom i sad nemoj se dizat!!! Ma samo hajpat do bola i letit u svemir a ne u nebo. Nek igraci i navijaci konacno zeljno iscekuju jednu utakmicu. Isto tako pita li se ko kako ce se Gosk ponasat pred 8,9 milja raje! Ima da se i ukake i upiske u gace,noge da im se odsjeku od behuta:DAllgunsblazing je napisao/la: ↑13 stu 2025, 14:43 Treba se malo spustiti na zemlju. Tri losija rezultata i ovi prenapuhani brojevi ce spasti. Znam da nam svima fale dobri rezultati, Celik u PL, igraci o kojima se prica i na portalima van Zenice, ALI moramo biti mudri i spustiti loptu na zemlju. Puno se ima jos igrati, a nasi igraci su samo igraci, danas dobri, sutra ce biti losiji. Nadam se da nasa podrska tada nece izostati.
Nema razloga za bojazan,igraj,bori se,trci i pobjeda ce doci!
-
Sabani_Nonda
Čitam da je prodano pola ulaznica. Koliko je štampano?
I ja bi ostao opet bez dresa da forumas FRLegion nije napisao evo stigli su jutros pa sam stigao prvi dan.. Još uvijek je velika potražnja, evo kod mene drug čeka i dobio je informaciju da još jedna tura dolazi u decembru pa eto da znas.
- Zenicanin988
Hah malo mjesta na Bilinom protiv he.benog Goska !
Kazem ja 20 000 abd novo Bilino za 5 godina sa svim mogucim sadrzajima i taman.
Kazem ja 20 000 abd novo Bilino za 5 godina sa svim mogucim sadrzajima i taman.
-
Guest.1945
Zašto korteo više ne kreće sa Kamberovića.Fino bi bilo za vidjeti korteo, tamo park onaj zavučen i odma si kod juga.Ko se sjeća finale kupa Čelik-Željo 2011. godina koji korteo čovječe ja sam mislio onaj viseći most da će se srušit.Na na na na na....
I dan danas me reuma "žigne" od te utakmice, koliko sam mokar bio.Guest.1945 je napisao/la: ↑14 stu 2025, 00:16 Zašto korteo više ne kreće sa Kamberovića.Fino bi bilo za vidjeti korteo, tamo park onaj zavučen i odma si kod juga.Ko se sjeća finale kupa Čelik-Željo 2011. godina koji korteo čovječe ja sam mislio onaj viseći most da će se srušit.Na na na na na....
-
Guest.1945
Uhvati nas kiša kod Zeničanke prolom oblaka odjednom.Šteta stvarno što korteo ne ide barem odakle BHFANATICOSI idu da se to fino vidi.Redbull je napisao/la: ↑14 stu 2025, 07:12I dan danas me reuma "žigne" od te utakmice, koliko sam mokar bio.Guest.1945 je napisao/la: ↑14 stu 2025, 00:16 Zašto korteo više ne kreće sa Kamberovića.Fino bi bilo za vidjeti korteo, tamo park onaj zavučen i odma si kod juga.Ko se sjeća finale kupa Čelik-Željo 2011. godina koji korteo čovječe ja sam mislio onaj viseći most da će se srušit.Na na na na na....
Pa nema kortea jer je 200-300 na jugu zbog cega da prave ?Guest.1945 je napisao/la: ↑14 stu 2025, 12:35Uhvati nas kiša kod Zeničanke prolom oblaka odjednom.Šteta stvarno što korteo ne ide barem odakle BHFANATICOSI idu da se to fino vidi.Redbull je napisao/la: ↑14 stu 2025, 07:12I dan danas me reuma "žigne" od te utakmice, koliko sam mokar bio.Guest.1945 je napisao/la: ↑14 stu 2025, 00:16 Zašto korteo više ne kreće sa Kamberovića.Fino bi bilo za vidjeti korteo, tamo park onaj zavučen i odma si kod juga.Ko se sjeća finale kupa Čelik-Željo 2011. godina koji korteo čovječe ja sam mislio onaj viseći most da će se srušit.Na na na na na....